Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 325
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
След днешните красиви снимки от посрещането на Ханде от Керем, не мога да се въздържа и да не направя едно сравнение.
Вижте как един влюбен мъж очаква с нетърпение своята любима жена. В огромното си желание да я прегърне, Керем дори не е затворил вратата на колата.

И забележете сега, как се отнася Мурат със своята нова приятелка. Качи си се сам. Дори не вървяха заедно. Тя подтичкваше след него. Сама се опита да си отвори вратата, а Муратчо гледа отвътре.

Линде Hug , не можеш да простиш ти на Мурат заради това ,че е карал Ханде да страда Grinning
Наистина разликата е огромна , но понякога се случва от притеснение или в бързината да избягат от репортерите . Не знаем какво има между тях наистина . Може и Мурат най-после да е намерил жената до себе си и да се кротне .
Спомням си фенове на Чаатай  как едно време пишеха за отношенията му с Дуйгу ( аз също не я харесвам ) ,че не я обичал , че лошо се отнасял с нея и т.,н пък те са си заедно от години . Просто много неща остават скрити за другите .
Но този жест на Керем никак не ме изненадва , в негов стил е - влюбен и джентълмен Smile
Фили, абсолютно позна! Не мога да му простя това, че изневери на Ханде. Сигурна съм, че в момента се хапе от яд. Дори си мисля, че това отношение към Ситаре е подсъзнателно. Според мен той продължава да е влюбен в Бамби. Опитва се да я замести, но то не му идва отвътре. Жал ми е за Ситаре. Защото тя винаги ще бъде заместителката.

# 196
Стори от Ханде🤩

# 197
  • София
Какви са тези промишлени количества сладкиши, които  Ханде е приготвила? Дали няма да посреща специални гости.       

Цитат
Нека бъдете благословени
От ръката на Момо, любимото ми кътче в къщата, декорацията е моя

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 14:31 от БлагаВест

# 198
БлагаВест, това е ашуре.😊 Попринцип се раздава на близки и приятели, затова е в такива количества. Гамзе също беше приготвила наскоро.
Скрит текст:
В момента за мюсюлманите е месецът на Мухаррем(Ашурето). През този месец има и един ден, който е с голямо значение и през този ден мюсюлманите приготвят ашуре. Въпреки че празникът тази година се отбеляза на 18-19 август, хората приготвят десерта и през останалото време.

# 199
  • София
БлагаВест, това е ашуре.😊 Попринцип се раздава на близки и приятели, затова е в такива количества. Гамзе също беше приготвила наскоро.
Скрит текст:
В момента за мюсюлманите е месецът на Мухаррем(Ашурето). През този месец има и един ден, който е с голямо значение и през този ден мюсюлманите приготвят ашуре. Въпреки че празникът тази година се отбеляза на 18-19 август, хората приготвят десерта и през останалото време.

Благодаря за разяснението. Аз се чудех какви са тези огромни количества. Дори за момент ми мина през главата, да не е починал някой. Сега разбрах. Има и за любимото й момче. Да си похапне сладко.

# 200
# 201
  • София
Само мен ли не ме интересуват, ама хич, някакви бивши и настоящите на бивши и тям подобни?...

# 202
Ново от сторито на Ханде.
Дали не готви "ашуре" на семейството на Керем и на нейното? Да не би да има нещо по? А дано.

# 203
  • София
Дали не готви "ашуре" на семейството на Керем и на нейното? Да не би да има нещо по? А дано.

Аzisiq, върни се малко назад и прочети, какво е обяснила О.А....

# 204
    Flowers Hibiscus Имаме превод на еп. 50 Flowers Hibiscus Wink
    https://ok.ru/video/2765448678071
    https://waaw.to/watch_video.php?v=bVdUYTdXU0JCdDBETHMxSHhyMG9UMi … uODUuMTU4LjExMA==
    https://askim-bg.com/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP50-BGSUB_v15383
    Едно огромно БЛАГОДАРЯ на GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue за труда Flowers Hibiscus
    Керем в IG Stories

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 18:06 от mi_si

# 205
    И аз много благодаря за преведения епизод.

# 206
    Според DigiLUP Ханде е № 1 за август 2021 г. Wink

Арабите пишат, че Бамби ще изпълнява главната женска роля във филма на Керем. Снимките започвали скоро Wink

# 207

Аzisiq, върни се малко назад и прочети, какво е обяснила О.А....

Да извинявам се , прочетох но вече бях постнала коментара.
    Моля да ме извините.

# 208
    • София
    Много е красива...

# 209
    Пак сме номер 1

Общи условия

Активация на акаунт