Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 330
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Цитат
- Липсва ли ти Ханде?
- ДА!
Но аз виждам, че и Керем е липсвал на Ханде.

# 181
Дами, аз пак имам нужда от допълнителни разяснения (за което се извинявам, но няма кой друг да попитам, който да ми отговори)
Цял ден в социалните мрежи се върти това:

С гугъл-преводач пише, че за 8 септември са подготвени 46М (в световен мащаб, всяка държава има да покрие определен норматив)
Някой има ли някаква информация на каква база и някаква допълнителна информация как се стигна до това
 число, кой ги определя и кординира (искрено си го пожелавам, но не успявам да разбера как го изчислиха)
Според мен това е общият брой на туитовете

# 182
От почивката в Бодрум

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 21:54 от midnight__sun

# 183
Това е малко нереалистично да направим толкова много туитове. Рекордът  към, който се стремим е 8М.
Това 46М+ е общият брой на туитове от еп. 1 до еп. 51 (общо), не е целта, която е поставена.
На 8 септември всички фенове ще се опитаме да достигнем 8М - Световен рекорд и влизане в Книгата на Гинес.
Нова/Стара снимка на Ханде с приятели от Бодрум Wink

# 184
Рекорда за най-много уникални туитове е на Игра на тронове 2019 г -  7.8 million unique tweets  - т.е. близо 8 милиона.

Но Игра на тронове има милиони, милиони фенове, по последни данни официалния брой на зрителите е бил 18.6 милиона, а неофициалния вероятно повече, понеже епизодите се свалят и гледат без да се плаща за HBO.

За тях 8 милиона е нищо.

Но тогава дори Туитър туитнаха, че има рекорд.

Хората се шегуваха, че 3 милиона са били туитове за това че нищо не се вижда и не знаят какво гледат, нали битката беше през нощта Joy

Но Игра на на тронове няма как да няма толкова много фенове - 8 сезона от 2011 до 2019, 59 награди Еми, а сред приятели и познати всеки го е гледал, а някои знаят сцени и диалози наизуст.

Надявам се, че ще има какво да туитваме на 8 септември и се надявам, че хаштага ще е добре подготвен и ще предразполага към много туитове.

Нашия сериал може да няма толкова много фенове, но феновете на "Почукай на вратата ми" са много всеотдайни и имат по няколко профила, щом направихме 3 милиона и 5 милиона, може и 8 милиона да се стигнат.

# 185
По сестрински

# 186
  • София
След днешните красиви снимки от посрещането на Ханде от Керем, не мога да се въздържа и да не направя едно сравнение.
Вижте как един влюбен мъж очаква с нетърпение своята любима жена. В огромното си желание да я прегърне, Керем дори не е затворил вратата на колата.

И забележете сега, как се отнася Мурат със своята нова приятелка. Качи си се сам. Дори не вървяха заедно. Тя подтичкваше след него. Сама се опита да си отвори вратата, а Муратчо гледа отвътре.

# 187

Колко много нежност Heart

# 188
Да се отбележа, че пак ще ви изпусна.
Благодаря за темата 🌹

# 189
Привет,
пак изпуснах епизода. Благодаря за прекрасната тема.

# 190
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 191
Здравейте и от мен Nature Sunny

# 192
# 193
  • София
Керем няма търпение. Звъни на Бамби да разбере пристигнала ли е вече.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 13:31 от БлагаВест

# 194
След днешните красиви снимки от посрещането на Ханде от Керем, не мога да се въздържа и да не направя едно сравнение.
Вижте как един влюбен мъж очаква с нетърпение своята любима жена. В огромното си желание да я прегърне, Керем дори не е затворил вратата на колата.

И забележете сега, как се отнася Мурат със своята нова приятелка. Качи си се сам. Дори не вървяха заедно. Тя подтичкваше след него. Сама се опита да си отвори вратата, а Муратчо гледа отвътре.

Линде Hug , не можеш да простиш ти на Мурат заради това ,че е карал Ханде да страда Grinning
Наистина разликата е огромна , но понякога се случва от притеснение или в бързината да избягат от репортерите . Не знаем какво има между тях наистина . Може и Мурат най-после да е намерил жената до себе си и да се кротне .
Спомням си фенове на Чаатай  как едно време пишеха за отношенията му с Дуйгу ( аз също не я харесвам ) ,че не я обичал , че лошо се отнасял с нея и т.,н пък те са си заедно от години . Просто много неща остават скрити за другите .
Но този жест на Керем никак не ме изненадва , в негов стил е - влюбен и джентълмен Smile

Общи условия

Активация на акаунт