Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Али, много ти благодаря! Hug

# 256
  • София
Аз се кефя на тази хрумка Серкан да изражда картофчо. Очаквам чок смях и мисля, че Керем ще го изиграе супер. А и защо да е фантасмагория?? Реално си е напълно възможно, но доста притеснително. Grinning По-скоро ми е интересно какво правят насред нищото, ако терминът на Еда наближава. Тоест, ако имаш бременна жена в 9-тия месец, която всеки момент може да роди, не я излагаш на подобни ситуации. Близко е до акъла. Особено за Серкан, който е хипохондрик и предвижда / планира всичко. Wink

# 257
А и защо аджеба я е закарал на най-високото място в околността, където Кираз си изпращаше писмото? Satisfied С хеликоптер ли ще я прати да ражда. Филм да става. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Satisfied

# 258

благодаря за превода. Страхотен Серкан изражда собственото си дете, пропусна това с Кираз но сега наваксва.
Много ми е тъжно че сериала свършва, но да се надяваме в близко бъдеще Керем и Ханде отново да имат общ проект, това ще е чудесно просто.

# 259
Бро, фантасмагория от тази гл.т., ако покажат цялата процедура, от която ще изникнат доста въпроси. Иначе може да претупат нещата, че Серкан е изродил Еда, но без да показват повече и готово. Ама се съмнявам да оставят така работите. По-скоро си мисля, че случайно ще минава някакъв чичко, който пък по случайност отива за риба и още по по-голяма случайност е доктор в тази сфера. Ще изроди картофчето, а Еда за благодарност ще му даде леля си за булка 🙄

# 260
Честно, изобщо не очаквах Еда да роди по този начин.😁Серкан пропусна раждането и 5 години от живота на Кираз, но за сметка на това сега ще може да се наслади на всички пропуснати моменти със сина си, та даже и ще го изроди.😆😆
Малко нереално ми идва, но филм да става. Иначе ми е много странно като знам, че това е последният ни фраг.🙁
За рекорда Керем каза, че ще ни помогнат, та имам някаква надежда за лайф, но силно ме съмнява.🤞🤞

# 261
Надявам се наистина, на финала нашите да са доста активни. Дано и хаштагът, да го пуснат по обяд. Тези 8 милиона, по друг начин, не виждам как биха станали. Thinking Голям стимул трябва.

# 262
Вярно, че само лелята остана сингъл, но той и Сейфи е свободен все още.

# 263
Бро, фантасмагория от тази гл.т., ако покажат цялата процедура, от която ще изникнат доста въпроси. Иначе може да претупат нещата, че Серкан е изродил Еда, но без да показват повече и готово. Ама се съмнявам да оставят така работите. По-скоро си мисля, че случайно ще минава някакъв чичко, който пък по случайност отива за риба и още по по-голяма случайност е доктор в тази сфера. Ще изроди картофчето, а Еда за благодарност ще му даде леля си за булка 🙄
Този сценарий ми харесва!

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 01:01 от Ели-mama

# 264
Revolving HeartsМомичета, след фрага сте отново във вихъра ... , не спирам да се смея през сълзи. След срядата/рекордно-финална ще съм чок,чок тъжна. Али, реакцията ти с преводите е светкавична, аферим...

Ще бленуваме за такива снимки...Animal Crying Cat Face

# 265
Вярно, че само лелята остана сингъл, но той и Сейфи е свободен все още.
Сейфи е любовната фея на сериала, а и феите си нямат техните фейчовци..
Айфер и Сейфи не ми се виждат като двойка. Повече като първи приятелки 😏

# 266
  • София
Много искам да направим тези 8 млн туита. Много! Но ми се вижда трудно и почти непостижимо. Със сигурност трябва да пуснат хаштага доста по-рано. Отделно си трябва помощ и стимул от екипа - каст и продукция, от Ханкер най-вече. Да видим. Ще стискам палци!

Сейфи е госпоица. По-скоро с Ердем го виждам, отколкото с Айфер. Grinning

# 267
Усърдно се работи за рекорд, да се надяваме да се случи, ще стискам палци.
Ако Керем и Ханде ни зарадват с лайф ще е страхотно.

Сладката Мело с прекрасна усмивка.

# 268
За Сейфи пасва Ердем. Нали сме модерен сериал. Satisfied

# 269
Взимам си думите назад, че Серкан ще припадне 😂
И аз мисля, че сигурно ще мине някой лекар или Еда ще се свърже с леля си и ще изпратят някого. Или просто ще устискадо болницата 😀 Не знам как ще изроди Серкан детето сам, пъпната връв, плацентата.. ама това май са подробности 😆😆
Въпросът е, че след този фраг ми стана много весело и мисля, че последният епизод ще е много забавен 💓

Общи условия

Активация на акаунт