Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 315
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Може пък Серкан да ни изненада и да не припадне , а напротив да се мобилизира и да изроди детето си и да изненада Еда с тази негова реакция.

Еда и Серкан преди една година

Еда и Серкан в настоящето

Перфектната двойка.

# 271
Продължението на Почукай на вратата ми, Почукай на главата си, гг Сейфи и Ердем, така ще можем макар и косвено как расте и картофчо

# 272
Днес, влизам в темата и гледам 7 часа без нов отговор. Neutral Face Хубаво е, когато тук е живичко.

Дълъг път минаха и ние покрай тях. Sparkling Heart Направо ми е пред очите първи епизод. Залепнах за екрана и така до края.

# 273
Имаше слух но не съм сигурна колко е достоверен че след края на сериала Керем и Ханде ще участват в нова фотосесия, вие момичета имате ли някаква информация за това?

# 274
Еtoile, как да устиска. Тя вече напъва под дървото 😆 Представям си Серкан как ще говори на бебето, което започва да се подава, а той ще му казва - Връщай се обратно, няма да излизаш, чакай си реда... Бебето отново се подава, Серкан пак - Рано е, не тук, влизай обратно ти казвам!....

# 275
Стана ми много смешно, защото сега се сетих, че когато на мен ми изтекоха водите в 4ч сутринта, първата ми реплика беше... неее още, не сме сглобили кошарата 😂😂 Беше в края на 8ми месец.Не се паникьосах, че ще раждам, а че не сме готови 😆
И за да не е спам-наистина ни изненадоха с този фраг, защото всички знаем Серкан какъв хипохондрик и каква паника е и сега всички с нетърпение ще чакаме да видим как в крайна сметка ще изроди детето си 😆 Оставям си една вратичка, че ще успее и като подаде бебето в ръцете на Еда, ще припадне 😆

# 276
Flowers HibiscusМомичета, отново един прекрасен анализ на Филан,Филан...
https://www.youtube.com/watch?v=GnkQ0f7UdEU
Сладки сънища!:hearts:

# 277
Красива, изящна и прекрасна.

# 278
Голям смях с това дърво и израждането на бебе в ГБ имаше подобна сцена ,но там героинята Зейнеп се бъзикаше с Керем самия момент ми напомни на Брак с чужденец и как Нико израждаше бебе на яхтата....
Токио говори за нов проект дали говори за нов сериал се чудя? Керем малко да почине вече не е зле докато го хоках,че е мързел не се е спрял бая време.Но ако му се работи не го спирам и искрено се надявам да си спомни колко добър драматичен актьор е всъщност.
Ето едно ново клипче на Еда и Серкан

# 279
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 280
# 281
  • София
Една фенка пита Керем в Туитър:
При сцената с белезниците, наистина ли белезницата е направена от желязо? Боли ли от това по време на снимките?  
Керем отговаря "ДА"!

# 282
  • София
Ехооо, каква е тази тишина в темата?? Не съм свикнала така…

Много ще ми липсва Серкан Болат. Влюбих се в Керем благодарение на тази му роля и наистина Робо ще ми липсва. Толкова ме е разсмивал. Ядосваше ме и ме разплакваше понякога, но всичко му прощавам, когато видя романтичната му страна. Не знам какъв ще е следващият проект на Керем, но се надявам да избяга от типичната турска драма. Не искам да го гледам в сериал с клиширан сюжет. Искам да участва в нещо различно и стойностно. Надявам се да е продукция за платформите с оригинален сценарий, силен актьорски състав, а ролята да му позволи да разгърне отново целия си актьорски потенциал. След Серкан Болат ще ми е много трудно да го гледам в посредствен сериал. Толкова на сърце ми легна Серкан, че летвата за мен е вдигната много високо и наистина се надявам следващият персонаж да е изключително добър и различен от това, което сме виждали досега, от което сме свикнали да гледаме в турските сериали. Много успехи желая на Керем! Защото ги заслужава. Смятам обаче, че се нуждае от малко почивка. И той, и Ханде имат нужда от време за себе си, за близките си. Ще видим какво ще решат за близкото бъдеще. Очаквам с нетърпение да видя накъде ще поемат. Само да са заедно. Simple Smile

# 283
  • Кърджали
Наближаваме финалната линив значи. Всяка приказка си им своя край
Ще ми липсват, но ще очаквам всеки от тях да го гледаю в различни проекти. Защото в този екип малко талантлив нямаше, всеки заслужава да е на екран
Няма да крия, последните серии нещо не успяват да ме задържат. Липсва ми нещо. Но си ги гледам де. Да се нарадвам на Еда и Серкан. На Кираз.

Тия дни почти не съм активна, ама луднах по един сериал и всяка свободна и несвободна минута го гледам. Малко акъл имах в главата, и той отиде вече...

# 284
Трудно, ще ми е и на мен, да го възприема в друга роля. Дано поизчака, докато намери правилната за него. Тежка драма определено не ми се гледа. Говореше се за проект през 2022 по Дисни+. Интернет платформите навлязоха масово и честно казано ги предпочитам, пред телевизиите. Тази практика с двучасови епизоди си е трудоемка. И на мен като зрител ми доскучава. Хайде, нашият сериал е изключение, разбира се. Satisfied Всеки сериал издишва след 10-15 епизода. Не искам, да започвам сериал, който ми харесва и пак да съм на тръни, дали ще го спрат поради нисък рейтинг. И според мен, има нужда от почивка, и двамата. Нека отделят време за себе си и близките си. И нас да не забравят. Relaxed Sparkling Heart Макар, че Керем и Brave Born не спират да работят. Започват снимки на филм, в който се коментираше, че главната роля ще изпълнява Ханде. Няма нищо официално още, но ако е вярно, не им се очертава голяма почивка. Трейлърът се очакваше до месец. Премиерата на Eflâtun с Ирем до края на годината, Ханде също с Mest-i Aşk. Предполагам са затрупани с предложения, но сега им е момента да се възползват от популярността, която добиха последната година. Каквото и да правят, дали ще работят, или ще почиват, искам да са заедно. Да се обичат и да не се пускат. Gift Heart

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 14:43 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт