Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 314
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
И на мен тия последните 2-3 серии нещо не са ми интересни. Гледам само откъси.
Най-интересното е,  че тръпнех в очакване да видя Еда и Серкан семейство, с деца, в семейна идилия.. всички да са сдобрени и щастливи, обаче... няма никаква интрига. Какъв ще е полът на бебето не буди никакъв интерес в мен, честно казано. Или дали Айдан ще масажира краката на бабата, или пък не.
Вторият сезон имаше голям, голям потенциал в моите очи, но всичко интересно приключи в 3ти или 4ти епизод. След това всичко е щастие, любов и цветя. Не се оплаквам, нашите герои си го заслужаваха, но нищо интересно не се случва, което да те накара да тръпнеш в очакване. Имали са много идеи, според мен, искали са да ги развият и са ги "наблъскали" в рамките на 10тина епизода. Е, то беше ясно, че Серкан ще предпочете Еда пред АртЛайф, че пак ще е успешен и т.н. Всичко ми се вижда много предвидимо точно накрая, именно защото е края, няма как нещата да се развият по друг начин, няма как да изкривят историята, за да има някаква тръпка или напрежение какво ще решат нашите герои, как ще постъпят и как ще им се отрази.
Съжалявам за негативното мнение, навярно няма да ви хареса, пък и може да ми кажете като не ми харесва - да не го гледам, но аз още си следя сериала. Просто втори сезон не е толкова силен, колкото първия. Според мен. Гледайки настроенията на феновете и на актьорите, явно и те мислят така. Никой не рекламира сериала, фен-творчеството значително намаля. За мен, втори сезон е подарък за феновете. Всичко, което искахме да видим в първи сезон, ни го подаряват сега - за подкрепата, за туитванията, заради недоволството на някои от развитието на сериала през зимата, за липсата на явна и спокойна любов между ГГ. Ей за това.
Просто последните епизоди ми се виждат изсмукани от пръстите на сценаристите, а аз възлагах големи надежди на Айше..
За финалните фрагмани не знам какво да кажа, нищо не загатват, което е хубаво. Да видим как ще приключи приказката, дано имаме красив финал.

# 286
  • София
Магия, всъщност аз съм много съгласна с теб - във втори сезон няма никаква интрига. Такава имаше в първите няколко епизода, докато се разбере чие дете е Кираз и със Серкан стопят ледовете. Откакто събраха Серкан и Еда, не се случва нищо. Реално гледаме семейна идилия, рахат и много любов. Но на мен това ми е достатъчно. Да, няма кой знае какъв сюжет, няма тръпка, аз обаче имах нужда точно от това. Красиви са. Мога да ги гледам до безкрай, казвала съм го вече. Обожавам Едсер, обожавам Серкан и Кираз, бременната Еда е супер. Така че на мен втори сезон ми е много по-любим и тези епизоди си остават най-вълшебните за мен. Мнения различни, разбира се. Но аз не мога да бъда негативна спрямо нашия сериал. Затова не мисля, че ентусиазмът на феновете и каста е изчезнал, просто мисля, че всички сме малко или много уморени. Дойде време за края на приказката, животът продължава и така. Лично аз съм разочарована, че Керем и Ханде спряха да промотират сериала, след като приключиха снимки. Защото от 12.08 насам не споделят нищо, свързано със сериала. Преди това си бяха активни, особено в деня на излъчване. Както и да е. О, да не забравя - с Миднайт си пишем от клавиатурите определено. Wink

# 287
Опасна работа сме феновете на един сериал! Който и да е той! Или ни е тегаво, или ни е сладникаво, или прекалено драматично, или засукано, или претупват финала, или е прекалено жизнерадостен... А бе , угодия няма. То и аз си мисля, че последните серии ни изненадват...донякъде  не със сюжетната линия, а с нейната реализация. Но смятам, че така прекрасно се разделям със сериала...Няма да потъна във всемирна скръб, няма да се чудя коя недомлъвка не развиха и какво не доизказаха...Всичко накрая е като в летния роман, който сега чета: "И заживели щастливо"... Щастливо да ви е, момичета! Kiss

# 288
Магия, всичко, което си написала го мисля и аз. И за мен, след 5 епизод да речем интригата се изгуби. Гледам и се наслаждавам на Еда, Серкан и Мая основно. Със субтитри, оттогава епизодите не съм ги гледала. Определени преведени откъси с тях тримата основно да, но аз и на английски превъртам. Фен творчеството намаля, туитовете драстично. От 3-5 милиона, последните седмици 1 си беше постижение. Липсата на промотиране от Ханде и Керем също се усеща. Не им се дразня, но разбирам, че са уморени вече. Последната една година си беше увеселително влакче за тях. Но имат сериал, в който са главни действащи лица, могат да пуснат две сторита. Не е голям проблем.
Възприемам наистина сезона като подарък. Искахме щастливи Еда и Серкан като семейство и ни ги дадоха. Щастието с драми и тъга не върви. Затова и интригата се загуби. Фокусирам се върху позитивите. Радвам се, че ни дадоха възможност да ги гледаме още 3 месеца. Simple Smile

Ще имаме нова фотосесия от Nocturn.

# 289
Вчера мениджърът на Disney+ за Турция е последвал Керем и Гюнфер в инстаграм, както и те него. Феновете приемат това като потвърждение за проект.

Ханде най-вероятно ще участва с Керем във филма, чийто сценарий пише той самият, а не в "Aşk Köpekliktir"; поне според мен.
Миналият ден, когато Tokyo отговори в инстаграм, че Керем има нов проект, някой беше питал и за Ханде впоследствие, а отговорът му беше само "Хмммм".
Ще почакаме и ще разберем.🤩

Определено вълнението от сериала не е като преди. И аз съм на мнение, че 2 сезон е нещо като подарък за феновете. Показват ни това, което толкова много искахме в 1 сезон-щастливи ЕдСер, без драма. Повечето фенове тогава си мислехме, че не са ни нужни интриги, за да поддържат интереса ни, и ни стига да гледаме само щастливи Еда и Серкан. Но ето, че последните епизоди доказват тъкмо обратното. Епизодите са хубави, но не се случва нищо, което да те залепи за екрана.🤷‍♀️ С мъка стигаме 1 млн. туита, феновете определено не са толкова ентусиазирани, а за екипа да не говорим.😁Очаквах от Ханде и Керем да са малко по-активни по отношение на сериала. До някаква степен ги разбирам, най-накрая имат възможността да си починат и да се наслаждават един на друг.🥰Но пък не изисква много усилия да постнат поне едно стори.😕

# 290
Мнението ти, Магия може да се разминава с преобладаващите, но в никакъв случай не е негативно. Точно обратното. Много добре аргументирано, обективно, предизвикващо ни и нас да се изкажем Stuck Out Tongue Winking Eye Втори сезон едно, че поради липса на време, друго заради по-малко желание, но някак не мога да се настроя да гледам епизод след епизод. Сега дори не знам на кой точно съм. Като реша да го потърся ще се сетя. Мисълта ми е, че поотшумя онова вълнение, което изпитвах преди. Първите шест от втори сезон ги изгледах със закъснение, но на един дъх. Предполагам и сега като реша да наваксам ще е така. На откъси и фрагмани съм само и коментарите в темата по време на и след излъчването на серия. Винаги ми е доставяло по-голямо удоволствие като съм запозната предварително Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, много мила картинка са щастливи ЕдСер с Кираз и в очакване на второто си дете, но като е толкова предвидимо и нямаш очаквания, става ти скучно от един момент нататък.
Затвърди се мнението ми, че най-най-хубавите епизоди за мен си остават тези до признанието "Лудо влюбен съм в теб" Heart
Но, не мрънкам. Въпрос на личен избор е дали човек ще гледа или не, аз направих своя - заради Ханде и Керем (най-вече) си заслужава от началото, та до самия край.

И едно видео от любимите ми, с паралели https://twitter.com/i/status/1434225293724725249

# 291
  • София
Абсолютно, О.А & Миднайт! Спомням си, когато феновете мрънкаха, че Еда и Серкан са разделени, че се случват само гадни неща и единственото, което искат да гледат, е Едсер целувки, мир и любов. Обвиняваха сценаристите за лошия рейтинг, дължащ се на това, че ГГ са разделени. Още тогава бях на мнение, че без силен сценарий, интересен сюжет, обрати и интриги няма как да вървим напред. Много бързо ще ни доскучае, ако всичко е цветя и рози, нашите са щастливи и заедно. Повече от 2-3 епизода няма как да продължи. Съгласна съм, че втори сезон е подарък за фендома. Получихме всичко, което искахме. Върнаха Айше и за мен магията в сериала също се върна. Отделно, определено лятото е сезонът за този сериал. Всичко е по-красиво. Нашите са влюбени и щастливи, заедно са. Серкан е сладък и мил, но е себе си, не е прекалено захаросан, забавен е с неговите фобии, мании и чудатости. Кираз е перфектното Едсер дете. Еда си е Еда - добродушна, справедлива, обичаща, прощаваща. Второстепенните герои са ми симпатични. Не отнемат от вниманието, не пречат, но и не ми стоят като пълнеж. Не дразнят. Смятам, че повече от 13 епизода нямаше накъде. Предостатъчно са. Доволна съм, че ни подариха този втори сезон. Беше романтичен и красив. За мен този сериал е много специален. Донесе ми много позитивни, приятни емоции и усмивки. Не мога да бъда негативна, да търся кусури и да недоволствам. Благодарна съм, че имах възможност да открия и гледам този сериал, да попадна в темата и да се срещна виртуално с всички вас. За мен тези 52 епизода бяха истинско приключение, което няма да забравя. Наистина се чувствам щастливка, че изживях толкова хубави емоции покрай един сериал. Дори в това да следим рейтингите и да се вайкаме ще ни спрат ли, няма ли, имаше известен чар. Абе… мога само да се радвам на всичко, свързано с “Почукай на вратата ми” и, ако върна времето назад, нищо не бих променила. Не е нужно да е перфектно, за да е хубаво. Обичам си и сериала, и екипа, и темата, и вас. Heart

# 292
Ханде на стори от снимките за колекция есен-зима 21/22 на Nocturne🤍

# 293
Снимката е от март, по време на заснемането на рекламата за Lipton. Simple Smile

# 294
  • София
Тук Керем ми е много хубав. Май тази дължина на брадата + прическата са ми най-любими. По-млад и по-свеж изглежда. Heart Eyes
Снимката е от март, по време на заснемането на рекламата за Lipton. Simple Smile

# 295
И на мен така ми допада повече. Relaxed Но както иска, така да се носи. Важното е Ханде, да си го харесва. Satisfied

# 296
  • София
Така е - важното е Ханде да си го харесва. Wink Пък и ако трябва да съм честна, аз също всякак го харесвам и няма да го върна. Grinning

# 297
Бро, не се и съмняваме, че не би го върнала. Satisfied

Днес, от офиса на Brave Born. Simple Smile

# 298
И на мен тия последните 2-3 серии нещо не са ми интересни. Гледам само откъси.
Най-интересното е,  че тръпнех в очакване да видя Еда и Серкан семейство, с деца, в семейна идилия.. всички да са сдобрени и щастливи, обаче... няма никаква интрига. Какъв ще е полът на бебето не буди никакъв интерес в мен, честно казано. Или дали Айдан ще масажира краката на бабата, или пък не.
Вторият сезон имаше голям, голям потенциал в моите очи, но всичко интересно приключи в 3ти или 4ти епизод. След това всичко е щастие, любов и цветя. Не се оплаквам, нашите герои си го заслужаваха, но нищо интересно не се случва, което да те накара да тръпнеш в очакване. Имали са много идеи, според мен, искали са да ги развият и са ги "наблъскали" в рамките на 10тина епизода. Е, то беше ясно, че Серкан ще предпочете Еда пред АртЛайф, че пак ще е успешен и т.н. Всичко ми се вижда много предвидимо точно накрая, именно защото е края, няма как нещата да се развият по друг начин, няма как да изкривят историята, за да има някаква тръпка или напрежение какво ще решат нашите герои, как ще постъпят и как ще им се отрази.
Съжалявам за негативното мнение, навярно няма да ви хареса, пък и може да ми кажете като не ми харесва - да не го гледам, но аз още си следя сериала. Просто втори сезон не е толкова силен, колкото първия. Според мен. Гледайки настроенията на феновете и на актьорите, явно и те мислят така. Никой не рекламира сериала, фен-творчеството значително намаля. За мен, втори сезон е подарък за феновете. Всичко, което искахме да видим в първи сезон, ни го подаряват сега - за подкрепата, за туитванията, заради недоволството на някои от развитието на сериала през зимата, за липсата на явна и спокойна любов между ГГ. Ей за това.
Просто последните епизоди ми се виждат изсмукани от пръстите на сценаристите, а аз възлагах големи надежди на Айше..
За финалните фрагмани не знам какво да кажа, нищо не загатват, което е хубаво. Да видим как ще приключи приказката, дано имаме красив финал.
Магийка, не си сама! И за мен отдавна не е това, което беше сериала! От 45 серия не съм гледала бг превод, не виждам смисъл! Мълча си, за да не разбуня духовете пак! Не мислех, че някога ще го кажа, но чак Керем ми стана едностранен, повече прави мимики и физиономии, отколкото играе, Ханде също ми преиграва. Реших, че ще гледам заради ХанКер, ама нещо ми липсва. Освен това си намерих много свеж сериал с двама красавци( за мен, де),  които си чакам с нетърпение всеки вторник! 😍
За осемте милиона, би било хубаво, но аз не вярвам да се случи. Просто заряда вече го няма!

# 299
  • София

Цитат
Since the pandemic began hande began to paint more, and all her art works were donated for auctions to different cancer foundations. She also has a gallery in September which she will sell her paintings for a good cause.
От началото на пандемията Ханде започна да рисува повече и всичките й произведения на изкуството бяха дарени за търгове на различни фондации за борбата с рака. Тя също има галерия през септември, в която ще продава картините си за добра кауза

https://www.instagram.com/stories/gamze_ercel/2656089684866751053/

Имало е голям купон в дома на Гамзе. Освен, че са похапнали скариди на скара, са играли и хора . Гамзе е качила на сторито си това видео и е написала: "Полудявам с баба и дядо".
Интересно ми е на купона дали са присъствали ХанКер. 

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 18:01 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт