Най-интересното е, че тръпнех в очакване да видя Еда и Серкан семейство, с деца, в семейна идилия.. всички да са сдобрени и щастливи, обаче... няма никаква интрига. Какъв ще е полът на бебето не буди никакъв интерес в мен, честно казано. Или дали Айдан ще масажира краката на бабата, или пък не.
Вторият сезон имаше голям, голям потенциал в моите очи, но всичко интересно приключи в 3ти или 4ти епизод. След това всичко е щастие, любов и цветя. Не се оплаквам, нашите герои си го заслужаваха, но нищо интересно не се случва, което да те накара да тръпнеш в очакване. Имали са много идеи, според мен, искали са да ги развият и са ги "наблъскали" в рамките на 10тина епизода. Е, то беше ясно, че Серкан ще предпочете Еда пред АртЛайф, че пак ще е успешен и т.н. Всичко ми се вижда много предвидимо точно накрая, именно защото е края, няма как нещата да се развият по друг начин, няма как да изкривят историята, за да има някаква тръпка или напрежение какво ще решат нашите герои, как ще постъпят и как ще им се отрази.
Съжалявам за негативното мнение, навярно няма да ви хареса, пък и може да ми кажете като не ми харесва - да не го гледам, но аз още си следя сериала. Просто втори сезон не е толкова силен, колкото първия. Според мен. Гледайки настроенията на феновете и на актьорите, явно и те мислят така. Никой не рекламира сериала, фен-творчеството значително намаля. За мен, втори сезон е подарък за феновете. Всичко, което искахме да видим в първи сезон, ни го подаряват сега - за подкрепата, за туитванията, заради недоволството на някои от развитието на сериала през зимата, за липсата на явна и спокойна любов между ГГ. Ей за това.
Просто последните епизоди ми се виждат изсмукани от пръстите на сценаристите, а аз възлагах големи надежди на Айше..
За финалните фрагмани не знам какво да кажа, нищо не загатват, което е хубаво. Да видим как ще приключи приказката, дано имаме красив финал.

Втори сезон едно, че поради липса на време, друго заради по-малко желание, но някак не мога да се настроя да гледам епизод след епизод. Сега дори не знам на кой точно съм. Като реша да го потърся ще се сетя. Мисълта ми е, че поотшумя онова вълнение, което изпитвах преди. Първите шест от втори сезон ги изгледах със закъснение, но на един дъх. Предполагам и сега като реша да наваксам ще е така. На откъси и фрагмани съм само и коментарите в темата по време на и след излъчването на серия. Винаги ми е доставяло по-голямо удоволствие като съм запозната предварително 

Но както иска, така да се носи. Важното е Ханде, да си го харесва.