Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 289
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Пуснах си я и ми стана едно носталгично. Та да не съм сама, нека си споделим терзанията. Satisfied

# 346
  • София
Марги, нали знаеш какво казват: “Великите умове мислят еднакво.” Grinning
Задай си въпроса, табики. Можеш да го сложиш като анкета в новата тема направо или както прецениш. Hug
Бро, изпревари ме Joy Щях да ви задам и аз въпрос и да се пошегувам, че е по подобие на лексиконите от едно време, но ще изчакам или пък ще ви го спестя изцяло Joy

Гледам отговорите ви… и си мисля… няма нещо от изброеното от вас, което да не липсва (вече) и на мен. Само че се надявам на две неща - темата да не замира, да продължим да си пишем със същия ентусиазъм, да има какво да обсъждаме; Ханкер да не се разделят, връзката им да се развие по възможно най-хубавия начин и скоро да ни зарадват с някоя голяма новина - за сватба или наследник. Heart

Аз си харесвам повече песента Кираз, затова ви поздравявам с нея. Но да… и двете ми звучат носталгично в момента. Cry

# 347
и на мен всичко ще ми липсва, сериала, героите, актьорите, вие, темата, с една дума всичко JoyCry Дори Ердем

# 348
midnight_sun, представям си те ей така в този момент, сори 😆

# 349
А на мен, тази ми е най-любима. Съвсем ще се депресираме. Satisfied

midnight_sun, представям си те ей така в този момент, сори 😆

Laughing

# 350
Сериала ще ми липсва дотолкова, че като ми се прииска да го гледам ще съм ограничена във времето. Тръпката от очакването, не чак толкова, позагуби се отдавна. По скоро хората в темата и дискусиите. споделенията. Рела Керем и Ханде си го имат и ще продължават да го споделят, къде лично, къде от втори лица. И така, а от нас коя и къде ще бъде след финала само активноста в темата ще покаже.

# 351
  • София
Налбантова да не се смее, на нея най-много ще й липсва къдравата Ханде…

Къдрава и ядосана. Wink

# 352
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит празник...
Любима песен от сериала....и точно в този и клип...защото има и други варианти

Какво ще ми липсва...Емоцията от гледането на онлайна до 29 серия....т.е преди амнезията

# 353
  • София
Гости, на мен дори амнезията ще ми липсва. По-добре гадни епизоди с Кокоша, отколкото без хич… Grinning

Аз започнах вече активна терапия - загледах поне десетина сериали по Нетлифкс и НВО, лошото е, че са кратки (малко епизоди и по 45-60 минути), ама нищо - пак е нещо. Ще ме разсейват. Wink

Ние озет и снимки за последния епизод няма ли да имаме?? Thinking

# 354
Ще си сипваме сол в раната ли, Бро? От теб не го очаквах 😔 (Ама си права де. Къдрава и ядосана Ханде 😍Под дъгата ще мина за нея 😆)

Аз ще се изкажа довечера, когато си изпия гроздовия сироп за кураж и идеи...

# 355
  • София
С нетърпение чакам… Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз ще се изкажа довечера, когато си изпия гроздовия сироп за кураж и идеи...

# 356
Ех, Гости, как си знаеш какво да сложиш. Толкова да ми е любим химна, няма омръзване Heart Eyes

Бро, няма да отклонявам вниманието с втори въпрос. Твоя е добър, с интерес следя отговорите. Чакам и момичетата, които си траят . Stuck Out Tongue Winking Eye

Озета и снимки излизаха вторник по принцип, не мисля, че ще пропуснат...

# 357
Аз винаги ще ги помня по" този" начин!
Неповторими Ханде и Керем!
Тази песен и с точно този клип

# 358
  • София
Лейди Лаура, с този клип и с тази песен ме удари право в имоцииту. Пуснах сълза… Cry

# 359
В такъв случай за сряда да търсим от гроздовия сок на Налбантова, за утеха Joy

Общи условия

Активация на акаунт