Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 296
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Nature Sparkles Мераба, къзларки! Nature Sparkles
Бавно, но славно достигнахме до последната седмица на нашия сериал. Не знам колко седмици са общо, но са много. Седмици, през които живяхме с нашите герои, вълнувахме се с тях и заради тях, обсъждахме всичко - от героите и сюжета, през актьорите и реала, до рейтинги, конкуренция и какво ли още не. Бяхме и сме задружна групичка, макар и някои да си тръгват, а други да идват - аз го приемам като щафета. Предаваме си я. Всички, които сме се докоснали до “Почукай на вратата ми”, сме били омагьосани и сме с наша си диагноза. Открихме един прекрасен оазис на доброто настроение, любовта и приятелството. Нека не го губим никога. Темата е място, в което винаги ще откривам съмишленици, сигурна съм в това. Дори след години ще се сещам с усмивка за тази година и нещо. Емоционална съм, но нека не ви звучи като край, а като ново начало. Не обичам сбогуванията, затова от мен няма да чуете “чао”. Не знам какво следва занапред, но заедно ще разберем. Green Heart Yellow Heart Heart Purple Heart Blue Heart

# 331
  • София
Честит Ден на Съединението!
Честит национален празник, момичета.
Нека той ни кара да бъдем горди и щастливи. Да бъдем и ние така задружни и обединени. Да намираме тук едно уютно и спокойно местенце за релакс.

В Турция беше открита новата учебна година.  Майа Басол е първолак. Пожелала е успешна учебна година на всички ученици. Керем е лайкнал това и е честитил на Майа.

# 332
  • София
Серкан Болат и различните му настроения = Керем Бюрсин - кралят на мимиките Heart Eyes

# 333
Ново.
Ханде с тоалета от последния снимачен ден на последния епизод.

# 334
# 335
# 336
# 337
Еми правилно си говорехме за "Родилно отделение "Керем Бюрсин"... 🥴🥴

# 338
Момичета, ще успеем ли за финала, да се преместим в нова тема? Simple Smile

Много ми е мило, да гледам Мая и Керем заедно. Sparkling Heart

https://twitter.com/Deli_kiz_Anna/status/1434829629098012675

# 339
  • София
И в Аржентина подобаващо са отразили първият учебен ден на Майа. Събрала е 48,7  милиона туита.

# 340
  • София
Момичета Gift Heart,
отдавна искам да направя една анкета и мисля, че времето й дойде. Simple Smile

Въпросът е: “Какво най-много ще ви липсва, след като сериалът приключи в сряда?”

Хрумват ми поне десетина неща, но искам да оставя възможност повече момичета да се включат с различни отговори. Не че не можем да се повтаряме, предполагам, че на повечето от нас ще ни липсват едни и същи неща. Така че отговаряйте, без значение дали преди вас са отговорили различно или със същото. Предлагам всяка да се опита да посочи едно нещо, което ще й липсва най-много. Ще се радвам, ако повече от вас се включат. Simple Smile

Ето го и моето “нещо” - включванията от сета, всички клипчета и лайфове на Ханкер и останалите актьори. Cry

Миднайт се включи с въпрос, който “ме мъчи” от сутринта. Да се опитаме да изпишем темата до сряда, за да можем преди новия епизод да се преместим в нова. Надявам се анкетата да помогне. Wink Ако всяка от нас напише какво ще й липсва - активните потребителки + тези от балкона, ще изпишем поне няколко страници, мисля. Ще е супер да се преместим в нова тема преди началото на последния епизод, защото с Марги сме ви подготвили тема, посветена на финала. От мен шапката, от Марги и компания - всичко останало. Hug

# 341
На мен всичко свързано със сериала ще ми липсва, дори рейтингът на симпатягите от Дизилах Stuck Out Tongue Winking Eye
Срядата няма да е това, което беше Wink

Wink
Бамби прави тренировка чрез zoom тази сутрин

# 342
  • София
Срядата и съботите няма да са това, което бяха. Така е. Тези дни от седмицата придобиха специално значение. Думите “чаршамба” и “джумартеси” също. Разсмя ме, Миси! И на мен ще ми липсват дори симпатягите с рейтингите… Grinning

# 343
Всичко ще ми липсва, вече ми липсва дори. Активността на Ханде и Керем също. Цялата емоция покрай всеки нов епизод. Събиранията ни в сряда вечер, лудницата, която ставаше. За мен сряда, после събота и пак сряда си бяха празнични дни и никой не ме закачаше. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Надявам се, че повече момичета, ще се включат. Мен музата за активността и новата тема ме удря в сряда. Satisfied Но съм готова и отсега, да съм активна. Simple Smile

Симпатяга Blue Heart

# 344
Бро, изпревари ме Joy Щях да ви задам и аз въпрос и да се пошегувам, че е по подобие на лексиконите от едно време, но ще изчакам или пък ще ви го спестя изцяло Joy

Кое най-много ще ми липсва... Без да се замисля отговарям темата, в сегашния й вид. Дискусиите тук са ми по-интересни от самия сериал, коментарите по време на епизода са ми достатъчни да си представя картината и да се забавлявам със свежото ви чувство за хумор и първите ви впечатления, които понякога не съвпадат с последвалите когато изгледате епизода с превод. Липсват ми от много време Кукличка, която анализираше фрагманите поотделно и Супер Катето с включванията си след епизода. Колкото и да ни се иска след края на сериала темата не може да се съхрани в същия вид, ще следим актуалното около Керем и Ханде, но това, което ни събра вече ще е в историята... Ще ми липсват и ХанКер на екран.
  Бро, аз също хич не обичам сбогуванията, а понякога звуча по точно такъв начин Joy

Общи условия

Активация на акаунт