От летните сериали останах само с "Приказка на острова". Гледах и Сърдечна рана, но щом пропуснах вече две серии, явно съм го отписала
Нещо бързо губя интерес вече. И за новия сезон се очертава да дам шанс само на един сериал "Yalancı" ("лъжец /лъжкиня" зависи кой лъже)..
През другото време явно ще си преповтарям стари сериали.
както и Каановия сериал дано не е в един ден всичко само и аз се радвам да драсна два реда в темата ще съм по активна тези дни че съм болна но не коронясана 😔
Блага Вест , Буура за мен е един хамелеон. Много е голям какво ли не игра тоя човек и по колко различни начина го поднесе.🔥👌
Хазал също е добра актриса
Озиш има какво да попие от тях въпреки че съм сигурна че ще се справи като психопат несъмнено защото и той е от скритите 🍋....
Керем трябва да помисли по тая тема беше готин като Димитрий или някой отрицателен персонаж само се чудя как човек който толкова е против насилията ще играе такава роля визирайки Озанджъм щото гледайки оригинала по видеа бая си настръхнах...
Дано Кире се върне с нещо качествено. 😔🙏

В края на юни беше на женско море с Дилара, Гамзе и другите мадами. Дори Мави беше с тях. Тези снимки са от тази почивка. Първо, маникюрът й е същият. Второ, всички снимки от тази почивка са с grain ефект. Трето, познах мястото, лодката, банския, чехлите, слънчевите очила. Споделям, за да не тръгнете да се кахърите къде е пак Ханде, с кого е, защо Керем не е с нея и т.н.

Добро утро, прекрасни момичета!