Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Диде, радвам се да те видя.
От летните сериали останах само с "Приказка на острова". Гледах и Сърдечна рана, но щом пропуснах вече две серии, явно  съм го отписала
Нещо бързо губя интерес вече. И за новия сезон се очертава да дам шанс само на един сериал "Yalancı" ("лъжец /лъжкиня" зависи кой лъже)..
През другото време явно ще си преповтарям стари сериали.

Лъжеца и аз ще го погледна заради любимата Бурчин и Салих който за мен е друг велик актьор най-сетне му дадоха главна роля на този талант
 както и Каановия сериал дано не е в един ден всичко само и аз се радвам да драсна два реда в темата ще съм по активна тези дни че съм болна но не коронясана 😔
Блага Вест , Буура за мен е един хамелеон. Много е голям какво ли не игра тоя човек и по колко различни начина го поднесе.🔥👌
Хазал също е добра актриса
Озиш има какво да попие от тях въпреки че съм сигурна че ще се справи като психопат несъмнено защото и той е от скритите 🍋....
Керем трябва да помисли по тая тема беше готин като Димитрий или някой отрицателен персонаж само се чудя как човек който толкова е против насилията ще играе такава роля визирайки Озанджъм щото гледайки оригинала по видеа бая си настръхнах...
Дано Кире се върне с нещо качествено. 😔🙏

# 316
От Башак

# 317
  • София
Диди, добре дошла отново и от мен. Знам много добре какво мисли Керем за насилниците и т.н. Обаче според мен трябва да направи компромис с това и да го използва като коз. Хем да пропагандира да не се прави така, хем да покаже, че може да изиграе всичко. Все пак е актьор, не бива да има роли табу за него. А и мисля, че идеално би му паснала такава роля - на психопат с две лица. Винаги този тип персонажи са ми били по-интересни. Ще дам три примера - Емир от Кара севда, Илкер от Невинност и нещо интернационално - Пери от Големите малки лъжи. Според мен Керем би се справил умопомрачително добре с такава роля и би издигнал кариерата си на съвсем друго ниво, да не говорим как ще промени мнението на критици и хейтъри. Wink

Стискам палци за проект за платформите обаче - искам нещо без ограниченията на турското СЕМ, серии с нормална дължина, силен сценарий и епизоди, планирани отначалото, независещи от рейтинг и т.н. И наистина се надявам на нещо по-модерно, западно, различно от типичната турска драма. Simple Smile

# 318
# 319
  • София
Тези снимчици са й стари, не може да заблуди Шерлок Бърборанка. Grinning В края на юни беше на женско море с Дилара, Гамзе и другите мадами. Дори Мави беше с тях. Тези снимки са от тази почивка. Първо, маникюрът й е същият. Второ, всички снимки от тази почивка са с grain ефект. Трето, познах мястото, лодката, банския, чехлите, слънчевите очила. Споделям, за да не тръгнете да се кахърите къде е пак Ханде, с кого е, защо Керем не е с нея и т.н. Grinning

# 320
https://youtu.be/Qx3iCshdYCk
Двете ми любими двойки! Едната и в реала - другата с потенциал да направи същото! 🥰

# 321
Красива както винаги. И зеленото й отива много, абе всеки цвят й отива на Ханде.

# 322
Скрит текст:
Аз понеже гледам АМИ и виждам как Фокс нарочно се опитва да провали сериала защото на негово място ще сложи проект на който разчита - Невъзможно с Хазал Кая Буура Гюлсой и Ози и не се шашкам грам .В рейтинг спрях да вярвам още миналата година като Дните свършиха заради Ибо Шоу.
Рейтингът е честен колкото едни избори 🤣
Еда и Серкан са епични имат много хубави моменти не отричам,но не беше моето.Втори сезон беше по спокоен нямаше кой знае какви малоумия щото това с тумора беше напълно излишно например.Керем определено така изглежда по голям с тая коса и брада може спокойно да снима дьонем сериал... 🤣🙏 Пак го харесвам но това е друга тема...
На хаир да е на екипа след този проект дано имат още по успешни.А Фокс толкова сериали е купил че се чудя кой по напред ще похарчи.
Аз ще дам шанс само на три и си продължавам с двата летни които гледам докъдето я докарат пък винаги съм на щрек за Кире...Heart Eyes
Ей това е приказка Heart Eyes

Керем не съм се опитвала да си представя става ли за психопат, но този ако не е изиграл подобна роля е време да поправят грешката и да му предложат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Я, какъв зловещ поглед вади (Фили, от твоите любимци мисля, че беше). Sunglasses

Тези дни излезе тийзър към филма
Benden Ne Olur с Онур Туна и Хазал Кая в главните роли, размотава се и нашата Мело, та си позволявам да го споделя тук.

# 323
Мама Чийдем се отчете😉

Стори от Ханде

# 324
  • София
Как да остане безучастна мама Чийдем пред тази Красота (Güzellik)! Сложила е и червено сърчице.
Личи си, че майка и син имат еднакъв вкус...       
(Между другото името й в превод от турски означава Минзухар. Много красиво име на цвете.)

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 00:22 от БлагаВест

# 325
Аз също мисля, че много би му отивало на Керем да играе отрицателна роля или някой психопат/сериен убиец 😃
Понеже е ставало въпрос и преди, много гледах латино сериали, но от по-скорошните ето този https://en.wikipedia.org/wiki/Alguien_te_mira_(American_TV_series) Alguien te mira, римейк на друга новела, беше малко по-различен, ставаше въпрос точно за сериен убиец. Та мисля си, че ако направят един римейк на него или нещо подобно, на Керем много ще му пасне главната роля, на психопата 😃

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 00:36 от Étoile*

# 326
  • Кърджали
Не знам каква щемда е тази отрицателна роля, която ще изиграе Керем евентуално. Има актьори, които не биха играли някои роли. Не защото не могат да се справят. Напротив, биха били блестящи. Просто защото това е против природата им, защото няма сценарист или режисьор който да им я предложи. Защото...
Керем е още млад, има време. Кой знае, но не вярвам.
В някоя роля, която да е на ръба, да залита евентуално зс кратко, може би. Но напълно отрицателна роля, нспример в нещо като Илкер от Невинност - тц. Честно казсно и а не бих могла да си го пррдставя

# 327
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен празничен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 328
Добро утро!

С нещо ново от Мая.

Предусещам че новата фотосесия на Ханде ще е още по убийствена от предишната

Керем - убийствено чаровен

# 329
Здравейте и Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт