Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 300
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Уважаеми дами и.. мадами. Напълно нормално е такова затишие или там онова нещо, което вие не виждате вече в сериала.
Преди, когато Еда и Серкан бяха разделени по различни причини, ние искахме любов да има, да са заедно, да се обичат... Ама няма как да има сериал, в който няма драма. Нещо трябва да върти колелото. Вие пробвали ли сте да карате колело само с един крак? Не става. Същото е тука. Само любовта и щастието няма как да вършат работа. Реално, а и вие сами го казахте, тези 13 серии са подарък за нас. Влюбени, щастливи, обичащи се... Това искахме да гледаме през зимата, но нямаше как да ни го покажат. Можеше и изобщо да нямаме този "втори сезон". Всичко можеше са приключи през Май, а тогава щяхме да сме - Е, можеха да ни покажат как се събират поне или как се обичат, как Еда ражда под дървото...
Напълно норнално е, че на едни няма да им е интересно да гледат само влюбени и щастливи ЕдСер. Не, че няма да им е интересно, просто няма нещо толкова вълнуващо, което да ги държи пред екрана.
Предвид рейтингите, може би не заслужавахме и тези 13 серии, които получихме, но трябва да сме благодарни, че ги имаме.

Ели, малко не съм съгласна, че заряда го няма. След като Ханде и Керем обявиха, че са двойка, фокусът избяга от Еда и Серкан. Поне според мен. Обаче, реално, то какъв заряд да ср очаква от хора, които са вече заедно, обичат се, имат дете и чакат второ. Няма какво да подпали емоция у феновете. Ако вкарат някоя засукана стафида, която да дразни Еда или стафид, който да дразни Серкан, ще е адакото клише и ще е толкова излишно, колкото... а бе да си пресолиш яденето. Няма за кога да го правят и няма смисъл вече.
Те си знаят - имат 13 серии, заснеха ги и всичко приключва. Нито им пука за рейтинг, нито за нищо. Дори е много това, което получихме.

# 301
За мен последните няколко епизода са жест,подарък към феновете  и бонус за рекламодателите. Няма лошо. И да , повече търсим Ханде и Керем отколкото Еда и Серкан и тяхната история.

# 302
Да не засягаме темата за любимият ми рейтинг. Satisfied В такъв случай, всички нови летни сериали тази година, трябваше вече да са изгърмяли.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 18:26 от midnight__sun

# 303
midnight_sun, то година с година и сериал със сериал не си приличат. Нямам си никаква идея какво се излъчва сега и какъв рейтинг има, но помня много добре каква драма беше тук, когато стрелките ни бяха в червено. Туитър и другите социални мрежи бяха под наше влияние, но важното за турските... не знам какво, не беше. Сега е друго. Вероятно им дават някакъв толеранс, ако правят сравнение с нашия сериал. За турския зрител може да не бяхме кой знае какво, но за отвъд турските граници... Сериалът си е златна кокошка 😏

# 304
Здравейте момичета! 😋
И аз да си покажа д*пето, извинете, да си изкажа мнението! 😁😂
Ми, то не случайно е казано " Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по своему". Та и тук така - драмата отдавна свърши, остава всекидневната проява на обич и нежност! ❤️❤️❤️ Живот май му се казва, но не всеки го има този хубав живот, като Серкан и Еда! 😁
Виждам, че доста момичета гледат Приказката... И мен ми харесва химията между главните герои, но най-ми харесва, че в канала им в Ютуб има клипчета на всеки епизод само откъсите с главните герои, т. е. изрязано е всичко останало. Така си спестяваш всичката простотия и драма! Самите клипчета са между 30 и 50 минути, колкото според мен трябва и да са сериите! 😋🙄😜

# 305
  • София
Винаги съм казвала, че "Почукай на вратата ми" е феномен. Независимо от рейтингите, той привлече милиони почитатели от цял свят. Хората се бореха със зъби и нокти да не го спрат. Колкото и сценарият да не е нещо незабравимо, то Ханде и Керем ще останат точно незабравими. Каквито и летни, есенни и зимни сериали в момента да излъчват, няма нито една друга такава красива двойка. Нито пък някакъв супер интересен сценарий, който да ме грабне. При другите екранни двойки или мъжа не ми харесва или пък момичето. Няма двойка в момента, при която и двамта да се толкова харизматични и да ме накарат да ги гледам и да чакам с интерес следващата серия. И там сценариите са абсолютно повтарящи се. Нищо ново и интересно. Затова след като приключи и последният епизод, ще си започна сериала отначало. Ще се опитам да го гледам по един епизод на седмица за да ми продължи удоволствието. Сигурна съм, че сега на спокойствие ще се насладя на играта на Ханде и Керем. Ще чакам с нетърпение да се включат в други проекти. Знам, че ще сравняваме, но въпреки това ще ми бъде интересно, как ще изглеждат поотделно. Не се притеснявам от това, че няма да са в общ проект, защото ще ги следя отблизо в най-важният им общ проект, този в живота им. Нека Бог ги закриля и всичко при тях да бъде наред.

# 306
Не знам дали дават толеранс на другите. Но е факт, че много от новите летни сериали са с около рейтинг 3 и надолу. В никакъв случай, не смятам, че трябва да ги спират. Напротив, надявам се все повече телевизии да не взимат Dizilah за константна величина. Изморително и напрягащо е както за екипа, така и за зрителите.

За втори сезон, изобщо не съм се кахърила. Знаехме, че имаме определен брой епизоди и се бяхме успокоили. Не сме се напрягали от резултатите, така както беше преди. Simple Smile Всъщност, дори не съм ги и отразявала толкова. Satisfied Друго си е като не трябва да ги мислим.

# 307
# 308
  • София
Аз пък се усетих, че ми е по-гот, като има няколко поредни епизода с превод и ги гледам един след друг. Чаках да преведат 49ти и 50ти, след малко си ги пускам. След това ще изчакам да преведат последните два, за да ги гледам заедно. Признавам си, че отлагам гледането на епизодите и по друга причина - не искам да свършват. Cry Grinning

Ето ме, слагам се в скрит текст:
Скрит текст:

# 309
Аз понеже гледам АМИ и виждам как Фокс нарочно се опитва да провали сериала защото на негово място ще сложи проект на който разчита - Невъзможно с Хазал Кая Буура Гюлсой и Ози и не се шашкам грам .В рейтинг спрях да вярвам още миналата година като Дните свършиха заради Ибо Шоу.
Рейтингът е честен колкото едни избори 🤣
Еда и Серкан са епични имат много хубави моменти не отричам,но не беше моето.Втори сезон беше по спокоен нямаше кой знае какви малоумия щото това с тумора беше напълно излишно например.Керем определено така изглежда по голям с тая коса и брада може спокойно да снима дьонем сериал... 🤣🙏 Пак го харесвам но това е друга тема...
На хаир да е на екипа след този проект дано имат още по успешни.А Фокс толкова сериали е купил че се чудя кой по напред ще похарчи.Аз ще дам шанс само на три и си продължавам с двата летни които гледам докъдето я докарат пък винаги съм на щрек за Кире...Heart Eyes

# 310
  • Кърджали
Диде, радвам се да те видя.
От летните сериали останах само с "Приказка на острова". Гледах и Сърдечна рана, но щом пропуснах вече две серии, явно  съм го отписала
Нещо бързо губя интерес вече. И за новия сезон се очертава да дам шанс само на един сериал "Yalancı" ("лъжец /лъжкиня" зависи кой лъже)..
През другото време явно ще си преповтарям стари сериали.

# 311
Ново от Ханде.Това да не спалнята на Ханде и Керем в общият им дом?

# 312
  • София
Диди, да си призная аз с интерес очаквам да започне новият сериал "Невъзможно" с Хазал Кая, Бурра Гюлсой и Озан Долунай. Самият каст ме грабва още преди сериала. Дано сценарият си заслужава. Защото ще бъде жалко да "похарчат" тези много добри артисти. Бурра  е един от харесваните от мен артисти. Хазал също. Добри са. А допълнително и включването на Озан вече ми се струва, че ваксата е намерена. Това ще бъде един от сериалите на които ще дам шанс. Надявам се да бъде успешен.

# 313
Това са стари снимки, още от 2017 година. Между другото жената, нарисувана на стената, е Сезен Аксу-известна турска певица. Ханде много я харесва, беше казвала в интервю, че знае всичките й песни наизуст.😊

# 314
Това са стари снимки, още от 2017 година. Между другото жената, нарисувана на стената, е Сезен Аксу-известна турска певица. Ханде много я харесва, беше казвала в интервю, че знае всичките й песни наизуст.😊

Благодаря за пояснението.

Иначе пък са си красиви и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт