Преди, когато Еда и Серкан бяха разделени по различни причини, ние искахме любов да има, да са заедно, да се обичат... Ама няма как да има сериал, в който няма драма. Нещо трябва да върти колелото. Вие пробвали ли сте да карате колело само с един крак? Не става. Същото е тука. Само любовта и щастието няма как да вършат работа. Реално, а и вие сами го казахте, тези 13 серии са подарък за нас. Влюбени, щастливи, обичащи се... Това искахме да гледаме през зимата, но нямаше как да ни го покажат. Можеше и изобщо да нямаме този "втори сезон". Всичко можеше са приключи през Май, а тогава щяхме да сме - Е, можеха да ни покажат как се събират поне или как се обичат, как Еда ражда под дървото...
Напълно норнално е, че на едни няма да им е интересно да гледат само влюбени и щастливи ЕдСер. Не, че няма да им е интересно, просто няма нещо толкова вълнуващо, което да ги държи пред екрана.
Предвид рейтингите, може би не заслужавахме и тези 13 серии, които получихме, но трябва да сме благодарни, че ги имаме.
Ели, малко не съм съгласна, че заряда го няма. След като Ханде и Керем обявиха, че са двойка, фокусът избяга от Еда и Серкан. Поне според мен. Обаче, реално, то какъв заряд да ср очаква от хора, които са вече заедно, обичат се, имат дете и чакат второ. Няма какво да подпали емоция у феновете. Ако вкарат някоя засукана стафида, която да дразни Еда или стафид, който да дразни Серкан, ще е адакото клише и ще е толкова излишно, колкото... а бе да си пресолиш яденето. Няма за кога да го правят и няма смисъл вече.
Те си знаят - имат 13 серии, заснеха ги и всичко приключва. Нито им пука за рейтинг, нито за нищо. Дори е много това, което получихме.
В такъв случай, всички нови летни сериали тази година, трябваше вече да са изгърмяли.

Всъщност, дори не съм ги и отразявала толкова.