Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 326
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Малко ми е размазано на тела , накратко : Ханде и Керем са направили жест към певицата ( певецът ) Алишан , срещнали са се с племенниците и , които са им фенове . Алишан е загубила баща им от кори а вирус , той се е борил 21 дни в болницата . Децата много обичат Ханде и Керем , които са уважили болката на Алишан и са прекарали доста дълго време с племенниците
Фили, Алишан не е жена, а известен поп певец. Брат му  Селчук Текташ е починал от ковид скоро . Децата на брат му обичали Ханде и Керем и за да ги зарадват са прекарали един ден с тях. Те били много щастливи. В последното интервю преди два дни Ханде отказа да коментира този въпрос.

Линде Hug , мерси за инфото , на английски беше в женски род , но о аз се усъмних . Нали в тур. ез няма родове...
Хелоу , дружки Heart Eyes

# 241
Последен фрагман

# 242
  • София
Налбантова ви каза, че е внук на доктор Куин лечителката. Доктор Бюрсин ще вкара в действие уменията си. Явно Серкан ще изражда миник Болат. Grinning

# 243
Ето това е: Серкан акушерка .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 244
Ние искахме да видим как се правят бебетата, а те май ще ни покажат как се израждат.
Е*аси...

# 245
Никой няма да се справи по-прецизно от него. Satisfied

# 246
  • София
Grinning
Припадам! Joy
Ние искахме да видим как се правят бебетата, а те май ще ни покажат как се израждат.
Е*аси...

# 247
Много жалко, че сме последен епизод

Толкова са сладки, че просто не е истина

# 248
# 249
  • София
Чудя се Керем и Ханде поне финалния епизод няма ли да промотират??

# 250
Керем обеща да помага да рекорда, така че очаквам дори лайф Wink

# 251
Хипохондрика Серкан ще изражда собствения си син, дали ще му остане време да си премери пулса и проследи кръвното ? И мда, Еда ражда с бяла рокля... ще е доста весело.  И в Перла Мехмед изражда дъщеря си...

# 252
# 253
Фрагманът с бг субтитри Hug
  https://ok.ru/video/2597485021708 

# 254
Хипохондрика Серкан ще изражда собствения си син, дали ще му остане време да си премери пулса и проследи кръвното ? И мда, Еда ражда с бяла рокля... ще е доста весело.  И в Перла Мехмед изражда дъщеря си...
Аз се зачудих, ако са измислили тази фантасмагория и реално Серкан изражда, то как ще среже пъпната връв? С камъни? Ще я прегризе? Носи си джобно ножче?
Аз си го представях, че ще припадне щом се покаже главата на бебето, но нЕма шанс май 🥴🤯

Магийка дали няма да се преориентира към д-р Болат за нейния термин 🤔

Общи условия

Активация на акаунт