На море в Турция - тема 72

• 93 944
  • 811
  •   1
Отговори
# 480
На мен тези ми изглеждат абсолютно нормални. Да не говорим, че на мен и плажа ми се вижда приличен - ситен пясък, макар не много широка ивица.
От гледна точка на тентите пък е абсолютно въпрос на виждане. Аз обичам да стоя на слънце и изобщо не съм фен на това да ме покрива през цялото време огромно парче плат. И за да изляза на слънце да се налага да си места шезлонга на главата на съседа долу. И като казвате “големи хотели” не съм останала с впечателнието, че българите ходят по семейни хотели в Турция на почивка на море. Друг в въпроса, че има огромни компелкси. Отново е въпрос на гледна точка, но аз като невидяла първите години избирах огромни по площ хотели и всъщност в последствие започна да ми става доста досадно да ги обикалям, за да стигна от точка А до точка Б.

# 481
Здравейте, резервирах Granada Luxury Belek за лято 2022. Сега прочетох доста негативни коментари в немските сайтове: в стаите всичко се чувало, не можело да се спи от шум, недобра храна (често се споменава натравяне), лош сървис, 3000 човека в ресторанта, липса на марков алкохол, непочистени стаи и пр. Бих искала да помоля, да ми споделите впечатленията си за този хотел? Знам, че всичко е субективно и мненията може много да се различават, но ще ми е от полза да чуя, какво мислят хора от първа ръка ползвали хотела, както и всички, които често почиват в Турция и имат поглед. На плаж не държим, тъй като едната ни почивка е в Гърция. В Турция търсим разнообразие за детето ( 9г.), най-вече голям аквапарк, добра храна. Не сме капризни, но от АLL в 5* бг хотили често на 2-рия ден излизаме да търсим ресторант с нормална храна, защото тази в хотела мирише на развалено, замразявана е, възможно най-некачествени продукти и пр. Та опасенията за храната са ми най-големи. Дано не съжалявам, че не избрах от веригите Rixos или Selectum, но аквапарка и по-добрата ценова оферта надделяха за Granada. Благодаря предварително на всички отзовали се с мнение! Весело посрещане на НГ и много прекрасни и незабравими почивки през 2022!🌞

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 20:22 от Mery-FFM

# 482
  • София
Цитат
Да не говорим, че на мен и плажа ми се вижда приличен - ситен пясък, макар не много широка ивица.

Ако не сте стъпвали на тоя плаж сте в пълна заблуда от тия снимки, насипан пясък, речен, верно не трябват аква чепици но в никакъв случай не е като да си направи хлапето кофичка, замък. Има риби вълча порода и я се застоиш 10 сек без да мърдаш във водата, я ти пускат кръв, майтап няма. 2018 и 2019 съм бил там, знаеш ли колко пъти съм бил на плажа....за 2 х 7 дни съм стъпил веднъж, колкото да ме напъдят рибите. Иначе не знам дали има по-читав хотел в Кушадасъ, освен Корумар, ама тия дни четох тука, че някой беше се разочаровал, храна, натравяне, болници. Следя го изкъсо за 2022 да го навестя.

# 483
Не съм била, само от снимката се водя. Иначе аз съм човека, който се оплакваше от натравяне. Пак казвам това не е мое мнение, че сме били натровени с цел лоша реклама. Такова е становището на Soke Hospital Egemed, където бяхме настанени. Извън хотела не сме се хранили и няма как да е проблем с храна от друго място. Честно казано обаче не останах с лоши чувства към хотела. Вярвам, че с толкова много манджи все някъде става грешка, в тези жеги особено… вероятно някоя месце е постояло повече на слънце. Не е правилно и не е извинение, но стават грешки.

Споделям няколко снимки от Litore Resort Hotel & SPA, който посетихме това лято и останахме много доволни.

# 484
  • Берлин
И аз съм в търсене. 2 възрастни, началото на сезона, близо до летището в Анталия. Хигиена, спокойствие, добър плаж, добър ол ин. Анимация, пързалки и тн.не ни вълнуват. Искам релакс, да не е преселено с деца.
Не знам откъде да я подхвана-досега все с голяма група семейство, родители, деца, съвсем други критерии.
Със самолет, бюджет до 1500-2000€

# 485
  • # супернатурална #
Не искам да рекламирам хотела, или да влизам в спор, но тази година нямаше хапещи рибки. Може да са разрешили проблема, или да са сезонни. Колкото до пясъка-зависи от възрастта на детето. След 3-4 годшна възраст не ги виждам да правят кофички, особено при наличието на водни пързалки и анимация. Мисля, че за парите си получихме възможно най-доброто. Не се сещам какво още би могло да се желае, но, признавам си, до момента сме почивали само на нашето черноморие, та може и да не съм критерий.  Ако някой има нужда от повече информация и снимки -ще пиша.

# 486
Може ли да споделите каква е била цената на човек и в кой период сте ходили?

# 487
  • # супернатурална #
Не си спомням точно, около 1400 за двама възрастни и дете на 7.  От 09.09 до 13.09 (5 нощувки) С автобус.

# 488
И аз съм в търсене. 2 възрастни, началото на сезона, близо до летището в Анталия. Хигиена, спокойствие, добър плаж, добър ол ин. Анимация, пързалки и тн.не ни вълнуват. Искам релакс, да не е преселено с деца.
Не знам откъде да я подхвана-досега все с голяма група семейство, родители, деца, съвсем други критерии.
Със самолет, бюджет до 1500-2000€
И аз търся същото, замислям се за Суено  голф Белек,който Роже похвали.Лееекичко ми надхвърля бюджета,освен това се притеснявам дали ще си изпълнят чартърите през  юли нашите туроператори.Ако някой има информация,дали са отменяли полети,да пише,моля.

# 489
  • София
Аз се чудя дали с малко дете е ок Gural Premier Belek? Рано му е за пързалки и нас също не ни влекат. Търсим зеленина, без излишен шум, чистота и хубава храна (не държим на количества и хиляди ястия, а качество). Другият ми вариант е barut hemera, но в Сиде. Трансфер мисля да си платим частен, за май месец края говорим.

# 490
  • Sofia, Bulgaria
Да попитам хората, които празнуват в Анталия, от 8 дена сме в Titanic Beach Lara, и при вас ли са ковидни партитата? Хотела е на 90% пълен съдя по запълнения ресторант на вечеря. Всеки втори кашля като бухал, персонала е стрикно с маски, но и там има бухащи. Сървиса е на ниво както обикновенно за хотела единствено дразни неглежирането на ковид мерките, температурата се мери проформа на вход в ресторант.

# 491
Кой избяга за Анталия за Нова година, бързо да признава 😁

Нещо все ми се виждат високи цените, заради чартърите. Има ли такива, които си самоорганизираха транспорта до там и/или хотела?

# 492
  • Sofia, Bulgaria

Нещо все ми се виждат високи цените, заради чартърите. Има ли такива, които си самоорганизираха транспорта до там и/или хотела?

Резервацията ми е от преди 2 години пътуваме с кола нощен преход малко студеничко беше на места температурите падаха до -19, като имаше и някаква мъгла. Средна температура около -14. Пътя беше ок като цяло нямам забележки.

# 493

Резервацията ми е от преди 2 години пътуваме с кола нощен преход малко студеничко беше на места температурите падаха до -19, като имаше и някаква мъгла. Средна температура около -14. Пътя беше ок като цяло нямам забележки.

И ние пътуваме често с колата до Анталия.
Кой хотел резервирахте и през коя агенция/сайт? Колко пари ви се върза хотела?

# 494
  • Sofia, Bulgaria

И ние пътуваме често с колата до Анталия.
Кой хотел резервирахте и през коя агенция/сайт? Колко пари ви се върза хотела?

Titanic beach lara 10 дни 1000 евро 2 възрастни 2 деца 4,11 години https://www.stayforlong.com/ пак да кажа преди 2 години, 4 месеца след като се разрази пандемията резервирах за миналата и тази година цената беше еднаква, миналата пропуснахме, но тази година се възползвахме.

Общи условия

Активация на акаунт