На море в Турция - тема 72

• 94 027
  • 811
  •   1
Отговори
# 465
Не ме интересува количеството на храната, колкото разнообразието й. Че има много и се стараят как да я поднесат е ясно. Държа и на качеството на храната. Случвало ми се е в скъп хотел да предлагат малко плодове, което за мен за лятото и за локацията на Турция не е приемливо. Попадала съм на 5* хотели, при това нови и съм била разочарована. Няма да забравя никога и мръсните/захабени столове в KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort, а уж нов хотел. Да не говорим, че се озовахме с натравяне на третия ден от престоя ни в болница, където прекарахме повече време отколкото в хотела, като се въздържам да обвинявам хотела, макар в медицинските документи ясно да пишеше хранително натравяне и да беше посочена конкретна бактерия. В крайна сметка от хотела по никакъв начин не ни компенсираха предвид не до там приятния ни престой /по мнение на болницата по тяхна вина./ Сещам се и за друг минус на хотела, а именно голяма плажна ивица и малко на брой шезлонги със сянка, макар да бяхме в активен сезон.
Та от тази гледна точка питах за храната.
Ако някой е ходил и би могил да качи снимки ще съм благодарна.

# 466
Честито на резервиралите!

Ние също имаме резервация за лято 2022, даже 2. Основната почивка  е Суено Белек през септември, а другата е през юни за сега Туран Принц в Манавгат. Малко съм със смесени чувства за Турана. По принцип харесвам хотела, с всичките му недостатъци, но ми се искаше поне да намеря за този бюджет хотел с хубав алкохол, че ще водим и приятели, които за първи път ще почиват в Турция. Суено Сиде беше по-добрата опция, но ни отрязаха турските агенции, а в нашенските е над бюджета ни.
Ако някой се сеща нещо да предложи, ще се радвам Simple Smile

# 467
Роже, не успях да намеря концепцията на Liberty Fabay. Единствено разбрах, че отваря април и че ала картите са дава и се заплащат допълнително. Ще почиваме там от 02.06 и бих се радвала, ако ги имаш да ги споделиш.

# 468
  • Пловдив
Суено Сиде беше на доста ниска цена в Емералд преди няколко седмици докато се ровех из сайтовете.Дори бях направила запитване тук за него ,Вон и Туран.Но изпадна веднага заради ниският рейтинг и лошите отзиви.

# 469
Суено Сиде беше на доста ниска цена в Емералд преди няколко седмици докато се ровех из сайтовете.Дори бях направила запитване тук за него ,Вон и Туран.Но изпадна веднага заради ниският рейтинг и лошите отзиви.

Мерси, ще погледна! Ти в крайна сметка на кой хотел се спря?

# 470
  • Пловдив
На Вон той се вписа в бюджета със самолет.Днес погледнах цената вдигнала се е .Явно нещата ще са по динамични тази година при ранните резервации

# 471
  • София
Роже, не успях да намеря концепцията на Liberty Fabay. Единствено разбрах, че отваря април и че ала картите са дава и се заплащат допълнително. Ще почиваме там от 02.06 и бих се радвала, ако ги имаш да ги споделиш.
kontesa Maria, с нетърпение ще чакам да свърши почивката Ви и да разкажеш за хотела, че ние сме от 16 юни там.
Да, много интересно, че концепцията на хотела все още я няма абсолютно никъде... разбира се с едно малко изключение. Трябва да си изтеглиш мобилното приложение на хотела и там в раздел инфо ще откриеш така желаната от теб liberty fabay factsheet .
За съжаление няма никакъв начин как да я свалиш от него освен чрез скрийншотове.
Това съм направил аз и съм ги свалил в лаптопа отделните страници, че да не отварям постоянно приложението през мобилния.
Сега ще ти ги кача тук, дано се четат, ако не ще трябва да свалиш приложението, да се логнеш в него и да си го четеш там.
ПС. Не знаех, че има 17 басейна в хотела...
Скрит текст:

# 472
  • Варна
рейтинга им в трипадвайзър, руските сайтове и гугъл е много висок.

МОЛБА Simple Smile
Дай линкове на най - ползваните от теб  и според  теб най - верни  Simple Smile
Щото и те станаха стотици и да не говорим , че и вътре в отзивите на 1 обект е от + много до - много

# 473
Здравейте, някой да има впечатления от Acanthus Benet hotel?

# 474
  • # супернатурална #
Здравейте! Септември почивахме в Seven Seas Sealight Elite Hotel, пътувахме с агенция. Двама възрастни и дете. Излезе ни около 1400 лв за 5 нощувки. Тази година обмисляме да отидем с приятели, като всяко семейство е с по две деца, големите от които се водят за възрасни. Възмижно ли е, според вас, да се вместим в бюджет около 1600 лв на семейство, като не ползеаме агенция и сме със собствен превоз(който не включвам в крайната цена) Собствен плаж, ол инклизив и водни пързалки във външния басейн са единствените ни изисквания. Така или иначе в стаите се прибираме само за нощния сън.   Имате ли опит с директни резервации в хотелите?

# 475
  • София
Здравейте! Септември почивахме в Seven Seas Sealight Elite Hotel, пътувахме с агенция. Двама възрастни и дете. Излезе ни около 1400 лв за 5 нощувки. Тази година обмисляме да отидем с приятели, като всяко семейство е с по две деца, големите от които се водят за възрасни. Възмижно ли е, според вас, да се вместим в бюджет около 1600 лв на семейство, като не ползеаме агенция и сме със собствен превоз(който не включвам в крайната цена) Собствен плаж, ол инклизив и водни пързалки във външния басейн са единствените ни изисквания. Така или иначе в стаите се прибираме само за нощния сън.   Имате ли опит с директни резервации в хотелите?

И на тоя хотел ви хареса плажа ли? Или рибите дето пускат кръв? Иначе всичко, ама като казвам всичко е 6+, дори е ултра....за бюджета виж в някоя агенция за тия дати, които искаш, но не си написал, и пак ли за 5 дни. Не си заслужава толкова път за 5 дни. Махни от цената 80-100 лв, те това ти е цената със собствен транспорт.

# 476
  • # супернатурална #
От турските плажове не очаквах кой знае колко, така че да, хареса ми. Пясък, никакви камъняци или скали, чиста вода...Бяхме взели на детето специални обувки за там, но не се наложи. Нямаше режещи камъни и никакви хапещи риби. За съжаление толкова им харесеаше около басейните, че успях да ги замъкна само 3 пъти до морето. А е точно до хотела

Ще проверим и в агенция, да. Същите дати. На мен 5 дни са ми таман. На шестия се изнервям 😄

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 19:05 от Г. Краули

# 477
  • Пловдив
Каква е тази пародия на шезлонги и чадъри от слама?А плажа много малък.Я се насочете към някой хубав хотел в Анталия.За тези пари със сигурност ще намерите нещо извън сезона.Влизате в сайтовете на известните бг.агенции за Турция въвеждате датата ,транспорта и броя хора и ви излизат хотелите по цена.След това питате тук във форума и ще намерите помощ дали си струва хотела.Успех!!!

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 19:29 от slavei4e

# 478
Каква е тази пародия на шезлонги и чадъри от слама?А плажа много малък.Я се насочете към някой хубав хотел в Анталия.За тези пари със сигурност ще намерите нещо извън сезона.Влизате в сайтовете на известните бг.агенции за Турция въвеждате датата ,транспорта и броя хора и ви излизат хотелите по цена.След това питате тук във форума и ще намерите помощ дали си струва хотела.Успех!!!

А какви трябва да бъдат шезлонгите и чадърите?

# 479
  • Пловдив

А какви трябва да бъдат шезлонгите и чадърите?
По стабилни шезлонги.В повечето големи хотели има направо  тенти които пазят хубава сянка.

Общи условия

Активация на акаунт