На море в Турция - тема 72

• 94 200
  • 811
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте ,може ли отзиви за Lonicera Resort & Spa Hotel?

# 571
  • София
Здравейте ,може ли отзиви за Lonicera Resort & Spa Hotel?
Lonicera Resort & Spa Hotel според мен е различен хотел в различните месеци на годината и различните рестрикции за пътуване, които налагат отделните държави на своите туристи.
През май и до към 20 ти юни, и при положение, че има забрана в Русия и някои други страни за организирани пътувания на своите туристи той е поносим хотел с хубава територия, басейни, плаж, поносима храна / там са най-хубавите мекици от всички хотели в Турция/ и добра анимация.
90% от написаните хубави неща в предишния абзац изчезват в края на юни и при наличието на организираните руски туристи.
Всичко останало за хотела можете да прочетете в хилядите отзиви и клипове в интернет.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 08:59 от Роже

# 572
  • Стара Загора
Роже,аз никъде не видях цени за този прекрасен хотел  Selectum Luxury Resort
Тез Тур ,Емералд и букинг само там ,но цени нямаше ,или аз не гледам на вярното място .
И ние сме впечатлени от твоя разказ Роже !!!
БЛагодаря ти !

Здравейте, има го в Турс Клуб. Не правя реклама, само ви давам инфо. Simple Smile

# 573
Здравейте , имам дилема за избор на хотел, колебаем се между:

Diamond premium hotel side
Club hotel sera Lara
Limak arcadia
Crystal waterworld resort & spa

Търсим хубав хотел на сносна цена тъй като сме двама възрастни и дете на 14 години, което се брои за трети.
Искаме хубава храна и по възможност и място за разходки.
Моля за съвет и по възможност отзиви от миналата година.

# 574
  • Стара Загора
Здравейте , имам дилема за избор на хотел, колебаем се между:

Diamond premium hotel side
Club hotel sera Lara
Limak arcadia
Crystal waterworld resort & spa

Търсим хубав хотел на сносна цена тъй като сме двама възрастни и дете на 14 години, което се брои за трети.
Искаме хубава храна и по възможност и място за разходки.
Моля за съвет и по възможност отзиви от миналата година.

Здравейте, не мога да дам мнение за хотелите, но да знаете че в Лимак Аркадия децата са деца до 14,99 год.

# 575
  • малкия йеросалим
Здравейте.Тази година искам да организирам лятната ни почивка в Турция.Никога досега не сме почивали в Турция и на такъв тип хотели.Дълги години почиваме на различни курорти в Гърция,но ми се иска да сменим малко начина на почиване.
Моля препоръчайте ми подходящ хотел за бюджетна почивка до 2000 лв.Ние сме трима възрастни и дете на 11 год.
Ще сме три семейства с общо 6 деца между 4 - 16 години.Търсим хотел за седем нощувки,с басейн,пързалки и плаж ако може.Да е в по близките курорти /ММ мрънка за дългото шофиране/.
Засега съм се спряла на хотел Aria Claros Beach & Spa Resort.Мисля да е в края на месец май,че не мога да търпя големи горещени,но пък ме притеснява пък да не е студено...
Моля помагайте!

# 576
Aria Claros, бивша Онирия, е най-ужасният хотел в който аз съм била. Не препоръчвам, но всеки си има критерии  на база други посетени турски хотели, все пак. Като за първо посещение в Турция пък съвсем.

# 577
  • София
Здравейте.Тази година искам да организирам лятната ни почивка в Турция.Никога досега не сме почивали в Турция и на такъв тип хотели.Дълги години почиваме на различни курорти в Гърция,но ми се иска да сменим малко начина на почиване.
Моля препоръчайте ми подходящ хотел за бюджетна почивка до 2000 лв.Ние сме трима възрастни и дете на 11 год.
Ще сме три семейства с общо 6 деца между 4 - 16 години.Търсим хотел за седем нощувки,с басейн,пързалки и плаж ако може.Да е в по близките курорти /ММ мрънка за дългото шофиране/.
Засега съм се спряла на хотел Aria Claros Beach & Spa Resort.Мисля да е в края на месец май,че не мога да търпя големи горещени,но пък ме притеснява пък да не е студено...
Моля помагайте!
Недей точно в тоя, аз не съм бил, но съм чел бая негативи. В тоя район, на около 30-35 км преди Кушадасъ е Клуб Ялъ, той бива, с аквапарк е. Щом сте с деца търсете с Аквапарк, те общо взето са 2 в Кушадасъ, Аква фентъзи и Атлантик. Аквата ще ви дойде скъпо мисля, Атлантик е на най-добрия плаж, като нашите горе-долу, обаче в стаята да влезеш, трябва някой да излезе. Интернета също е пълна скръб. Аз наляво и надясно препоръчвам Севън сийс, това може би е един от най-добрите хотели, плажа обаче ако се прежалите е лек компромис, насипан речен пясък е. Иначе като база, като всичко е топ. Има някакви пързалки за децата, абе разгледай снимки отзиви в трипадвайзъра. Батихан също препоръчвам, там си е класика в жанра, най-добрата анимация е там и в Атлантик, което за децата ще е уникално преживяване. В Палм уинкс бях лани, но съм леко разочарован, предполагам заради короната, хотела не беше пълен, 90% българи, което е най-голямата гадост да ти се случи, анимация клоняща към нула, има някакви пършиви пързалки, плажа е тай-добрия, заедно с този на Атлантик и Батихан, всъщност те са на един плаж де. Палм уингс ефесус също държи ниво, но там съм ходил докато беше Сюрмели и нямам прясно мнение, по-добър бил от тогава де. Корумар е на няколко стотин метра от Палм уинг ефесус и заедно с Аквата са на един плаж, заедно с Ричмонд, но плажа на мен не ми харесва, един пепелив, като прах и при малко вятър морето става като боза от 6 ст. Мисля, че няма да се включите в парите с Корумара. Иначе има и други читави, ама едни с денивелация, други с недобри плажове, зависи какъв компромис можете да направите. Но с 2 ръце препоръчвам Севан Сийс. 2 поредни години там дебелеех.

Продължение. Май месец не става в Кушадасъ, най-добре е септември. Забравете съвестта, училището на децата и прочие глупости, че ще изгубят материал. Всички знаем как се учи на днешно време и айде моля ти се няма да загубят жизнено важен материал като ги няма 2-3-4-5 дни. Еле пък първите дни от училището дето се гледат дни наред като прецицали мачета. Това може да им го покажете на децата ще са ми благодарни дълго време. Най-доброто време в Кушадасъ е от началото на септември до 20 септември, след това вечери хладни, водата е перфектна, цените по-тънки. Винаги сме ходили септември, най-късно до 4 октомври сме били, аз дълги гащи и яке не си взимам още от тука. Верно една година на Чанаккале ми замръзнаха яйцата, беше 12* ама аз съм тигър и то сибирски.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 18:29 от valerko

# 578
Моля помагайте!
И аз мислех в края на май за почивка в Кушадасъ, предвид по-малкото километри шофиране. Разгледах всички хотели и нищо не ми грабва сърцето. Дали защото сме почивали в Анталия или пък търся нещо, което хем да е на добри пари, хем да е с добър плаж, хем да има зеленина и територия без голяма денивелация, хем стаите да са големички. В повечето няма интернет в стаите. В някои аквапарка отваря след 1 юни (например Club Yaly).
Все още съм в търсене на точното място. Все трябва компромис.

# 579
Моля помагайте!
И аз мислех в края на май за почивка в Кушадасъ, предвид по-малкото километри шофиране. Разгледах всички хотели и нищо не ми грабва сърцето. Дали защото сме почивали в Анталия или пък търся нещо, което хем да е на добри пари, хем да е с добър плаж, хем да има зеленина и територия без голяма денивелация, хем стаите да са големички. В повечето няма интернет в стаите. В някои аквапарка отваря след 1 юни (например Club Yaly).
Все още съм в търсене на точното място. Все трябва компромис.

Преди две години почивахме в Атлантик Холидей Клуб в Кушадасъ точно края на май и началото на юни.Ами беше си доста ок Изобщо не беше студено като време,само да водата в морето беш по-студеничка,но се преживява Simple Smile
Инъче и хотела ни хареса ,за цената която платихме ... Плажа е хубав ,има зеленина,аквапарк,храната я биваше...Децата се забавляваха много ...
Мъжа ми е готов отново да почиваме там ,но на мен ми се иска нещо друго да опитаме Simple Smile

# 580
  • Русе
От Лонисера 5* моят син е разочарован. Беше там от 15 август 2021 г. Руснаците едно на ръка, но храната е била много лоша и никакво разнообразие. Рибата е била само скумрия, смятайте. Блъсканица и народ навсякъде. Ни на плаж можеш да се вредиш, ни около басейна, ни в аквапарка. За пързалка чакаш половин час. Анимацията - нищо особено. Персонала в хотела не говори английски език, а само руски, което за него( 18 годишен) е било проблем. Базата му за сравнение са трите хотела Palm wings(които вече са два) и Korumar Ephesus. Разочарован е от първата си почивка в Анталия и каза в близките година-две да не му говорим за почивка в Турция.
И между другото миналата есен в една от Фейсбук групите също имаше негативни коментари, за Лонисера 5*. Дори имаше хора, почивали там през 19', 20' и 21' година, които писаха, че наистина е било много зле миналото лято.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 19:36 от viki_1974

# 581
Някой с впечатление от хотел Kaya Сиде. Сякаш не съм виждала оферти за него до сега.

# 582
  • софия
Като стана въпрос- за Kaya Белек? На една съседна територия е с Kaya Palazzo Resort Белек. На един собственик са, цените са мн различни, ползват ли поне обща външна територия двата хотела??

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 21:59 от liliq.

# 583
  • Пловдив
Не бъркайте Кауа-Сиде и Кауа-Белек.Хотелите са различни както и нивото.А що се отнася за Лонисера-Алания още преди 5 години когато отвориха 5* отзивите на хората в автобуса с който се прибирахте от Анталия бяха лоши,но българските агенции продължаваха да го рекламират и да пращат по няколко автобуса за там.Тази година явно е на мода хотел Аркамус-Сиде.Миналата беше Камелиите.

# 584
  • Русе
Абе, не знам за агенциите, но ето и преди малко във ФБ четох такива суперлативи за Лонисера, че чак да му се прииска на човек да иде там Joy
Между друтото аз за това и го резервирах, щото всички доволни. Синът ми каза, че съм извадила късмет с положителния ми тест и не сме отишли в Лонисера, защото със сигурност баща му е щял да мърмори какъв хотел съм избрала Satisfied

Сроред мен Арканус е хит, защото миналото лято Ваня Бангова почива там, написа много добър отзив и сега агенцията го рекламира.
Още миналото лято го разглеждах, но при нас има изискване за няколко пързалки, а там няма много.

Общи условия

Активация на акаунт