Всичко, което ни вълнува около дистанционното обучение на учениците - Teмa 20

• 36 480
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
ОК.
Промених заглавието. Simple Smile

Темата е разширена предвид обстановката и нуждата от повече информация. Simple Smile

# 631
Тюх! Тъкмо щях да предлагам " Училище по време на пандемия". Joy

# 632
  • София
Айде, почна се! Нашия 4 клас минава карантина онлайн, още 4 класа са аут от училището.

# 633
Току-що видях, че  област Сливен минават на ротация до края на месеца.

# 634
А уж училищата щяха последни да затварят, а май пак са първи . Не чух за други мерки освен ротациите .

# 635
  • София
А уж училищата щяха последни да затварят, а май пак са първи . Не чух за други мерки освен ротациите .
А аз прочетох, че заведенията няма да затварят в тъмночервената зона, в тях ще се влиза с ваксина или тест за сметка на държавата. Ако това стане вече наистина ще сме държавата на пълния абсурд. В училищата няма тестове, за постъпване в болница си плащаш от джоба, но за ресторант ти го плаща държавата.

Иначе и в Перник минават на ротационно ДО, ама кръчмите не затварят. Казвах ви, че клетвите за максимално присъствено са чиста демагогия, защото в подобна ситуация, а се виждаше, че ще е подобна още от август, няма как да са присъствено. По естествен път си минават на дистанционно, или просто в карантина отделни хора, паралелки и тн.

# 636
  • софия
Според Вас колко време давате на ПО. Говоря за централно преминаване на ДО. Това с ротациите при дифузно разпространение ми е нещо като фантастика....

# 637
  • София
Според Вас колко време давате на ПО. Говоря за централно преминаване на ДО. Това с ротациите при дифузно разпространение ми е нещо като фантастика....
Централно никой няма да посмее преди изборите сякаш. В момента си прехвърлят топката на регионално ниво и говорят само глупости. Проблемът е, че като съвсем му изпуснат края и после на централно ниво или на регионално, но ще си повторим по-лоша версия на миналата година.

# 638
Област Видин също минават на ротация от понеделник. Спират школи, масови мероприятия и т.н.

# 639
Кръчмите не са задължителни, и там хората имат избор дали да посетят. И са възрастни хора.
Докато училището е задължително, и децата нямат избор. Така че, държавата ще се погрижи за тях, като ги пази.
А за възрастни хора дали в кръчмата, или в мола, тях няма как да опазиш от самия него си.

# 640
  • София
Кръчмите не са задължителни, и там хората имат избор дали да посетят. И са възрастни хора.
Докато училището е задължително, и децата нямат избор. Така че, държавата ще се погрижи за тях, като ги пази.
А за възрастни хора дали в кръчмата, или в мола, тях няма как да опазиш от самия него си.
Ми да направят ДО задължително и ПО пожелателно, за който иска Joy

# 641
  • София
Айде без черен хумор. Frowning1

# 642
  • София
Айде без черен хумор. Frowning1
Що бе - аз не виждам как присъственото ПО е по-страшно от висенето в мола. Но щом се притесняват от задължителния елемент, нямам против и пожелателно ПО.

# 643
  • София
Ама защо ми създаваш допълнително напрежение? Joy И без това съм напрегната, че вероятно утре София ще влезе в тъмночервената зона и ще сложат децата на ротация. Но пък ще им плащат тестовете за заведенията, така че да приемем, че сме квит. Laughing

# 644
  • София
Тюю, как не се сетих вчера да кажа на докторката, че ще водим детето на ресторант, за да му направи тест. А ние - “Кашля, сополиви се” - егати баламите сме Grin

Общи условия

Активация на акаунт