Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 815
  • 779
  •   2
Отговори
# 405
Да попитам обадих се на Ани от Пловдив..Таксата и е 120лв за личен хороскоп и тн.Четях много позитивни и отрицателни коментари.Заслужава ли си , да се пробва..

Леле,каква е тази инфлация...Преди години беше 30 лева.
По въпроса-не си заслужава .

# 406
Благодаря ще се откажа тогава при нея.

# 407
Да попитам обадих се на Ани от Пловдив..Таксата и е 120лв за личен хороскоп и тн.Четях много позитивни и отрицателни коментари.Заслужава ли си , да се пробва..

А преди повече години - 20 или 25, вече не помня. Но добре съм запомнила, че лично аз не бих повторила, дори за скромните 20 лв.

# 408
Някой нещо да е чувал за мъж в околността на Добрич, който гледал ?
В Генерал Тошево, Румен?

# 409
Здравейте, мога да споделя, че бях при Таня от Люлин 10- София за първи път и позна почти всико около мен- за хора, характери, развръзка на отношения.. Имам прогноза за следващите 3-4 години, остава да видим. Реших да споделя защото ми прави впечателение, че вече почти никой не пише като ходи и няма актуална информация за гледане на живо в София. Успех

Може ли нейни координати?

# 410
Здравейте, мога да споделя, че бях при Таня от Люлин 10- София за първи път и позна почти всико около мен- за хора, характери, развръзка на отношения.. Имам прогноза за следващите 3-4 години, остава да видим. Реших да споделя защото ми прави впечателение, че вече почти никой не пише като ходи и няма актуална информация за гледане на живо в София. Успех

Да, телефона на Таня от Люлин 10 го има и на първата страница, иначе е 0878 755 301, блок 139, откъм бул. Петър Дертлиев. Гледа на рождена дата, различни видове карти и едно кафе, таксата е 30 лв.

# 411
Здравейте,
да питам и аз за тази Теменужка от Пловдив ,дали още работи и може ли да се ходи при нея?
Писано е за нея преди много години,та въпроса е дали е актуален телефона и дали приема?

# 412
Скрит текст:
Да, телефона на Таня от Люлин 10 го има и на първата страница, иначе е 0878 755 301, блок 139, откъм бул. Петър Дертлиев. Гледа на рождена дата, различни видове карти и едно кафе, таксата е 30 лв.

Дали Таня гледа онлайн, някой знае ли?

# 413
Скрит текст:

Дали Таня гледа онлайн, някой знае ли?
Ами тя има вайбър, пишете й и я питайте.

# 414
Това ясно , имах предвид дали някой се е възползвал и е доволен от сеанса, онлайн ..

# 415
Здравейте, търся контактите на Леля Грозданка от колхозния пазар и някой ако има мнение за нея. Благодаря. Може и на лично.

# 416

А преди повече години - 20 или 25, вече не помня. Но добре съм запомнила, че лично аз не бих повторила, дори за скромните 20 лв.
  Сега направо не знам какво да мисля след тези коментари... Моя приятелка горещо ми я препоръча. Тя била доволна и аз се записах. Мога да кажа,че много добре ме описа,а за прогнозите ще видим.                                         Да питам и нещо друго. Някой ползвал ли е услугите на тази дама https://www.youtube.com/channel/UCbw3jYE31RjfkoYrWm6MLVQ. Можело онлай с камера. Благодаря.

# 417
Моля ако някой знае добър скенер/екстрасенс/ който да помага при здравословни проблеми да ми пише или тук или на лични за кординати. Трябва ми наистина някой който помага....

# 418
Има една Нели в София, приема до театър София след 2 часа следобед, но точния адрес не мога да си го спомня. Аз лично така и не успях да я харесам, но знам, че е помогнала на много хора. Някой ако знае точния адрес може да ви го прати на лични

# 419
Има една Нели в София, приема до театър София след 2 часа следобед, но точния адрес не мога да си го спомня. Аз лично така и не успях да я харесам, но знам, че е помогнала на много хора. Някой ако знае точния адрес може да ви го прати на лични
Здравейте, аз намерих кординати на една лечителка Нели Димитрова, не знам дали е същата за която казвате Вие. Ето ги- ул. проф. Милко Бичев 13, ет.1, ап.2, тел. (Не знам дали е актуален) 0888 718 598. Чувала съм че една от лечителките с име Нели има дъщеря Диди, близо до бул. Мадрид, която лекувала- аз съм ходила при нея и след това всички хормони ми бяха объркани и в завишени или занижени граници, с което спрях ходенето при нея. Така че се надявам тази Нели да не е майка на Диди от Бул. Мадрид.. ако някой ги познава по- добре, да пише и да даде информация. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт