Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 370
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
А ако не взима нищо - значи, че “нещо не е наред”, измамник или тн..😅
По принцип "не трябва да вземат ,а да помагат"вземането на пари се води за грях.Никой не чете нищо,но аз се разрових и прочетох доста неща.Правят пари на гърба на изстрадали хора ето това е.

# 211
Нели, разбрах те и е така.
Но ако погледнеш в другата тема, ще разбереш колко не вярват на това и си мислят, че е измама.

# 212
Нели, разбрах те и е така.
Но ако погледнеш в другата тема, ще разбереш колко не вярват на това и си мислят, че е измама.
Къде???

# 213
“Питайте - въпроси..” в този раздел

# 214
Здравейте, не съм много активна тук, но мога да споделя, че съм доволна от Нели с трите чаши кафе, но поради здравословни проблеми в този период не приема. Можете ли да ми препоръчате някой, който да е от София и да гледа на кафе на живо?

# 215
Сега много ще ми се смеете, но...
Моля всички, които ще се допитват до хора с дарба, да питат кога и дали ще свърши скоро/някога тази пандемия? И дали ваксините имат за цел да ни чипират?
После споделете тук или ми пишете на лично 😀  нека съберем повече мнения
Благодаря ви

# 216
  • бургас
Моля всички, които ще се допитват до хора с дарба, да питат кога и дали ще свърши скоро/някога тази пандемия? И дали ваксините имат за цел да ни чипират?
Благодаря ви

То хич не смешно,няма да е свърши скоро според мен,като гледам само по зле става.

# 217
Благодаря ви

То хич не смешно,няма да е свърши скоро според мен,като гледам само по зле става.
Всичко зависи от хората, ще преодолеят ли страховете си, ще усилят ли вярата в създателя, ще престанат ли сами да се заразяват с тези течности, да бъркат тук и там с приспособления с недоказан произход и т. Н... Всичко е в ръцете на хората, колкото по-бързо го осъзнаят, по-бързо ще свърши, Бог чака да види какво ще направим.💓

# 218
Благодаря ви

Би било интересно. Имаш ли резултати на лични?

# 219
Не... никой нищо не казва, никой не пита...

# 220
По информация от медицински среди, още 5 години ще ни мори ковида. След това...не е ясна картинката.
Повечето от вас са чели Слава Севрюкова, която казва, че българите трябва да се приберат от чужбина най-късно до 2023 г.,защото предстоят катаклизми, а нашата страна ще е пощадена от най-лошото.Мисля си,че е свързано с епидемията от ковид, като положението ще се влошава.

# 221
Когато първо прочетох за пророчеството на Слава С. срокът за прибиране на българите в чужбина беше 2018 - 2019. Това си го спомням много добре, защото тогава бях в чужбина. Датата на пророчеството непрекъснато се изменя, последно бях чела 2020, сега се оказва, че е 2023... някак си, това не ми звучи достоверно

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 12:44 от Little heart

# 222
Здравейте.Не съм влизала от години,защото се отвратих от познаваемоста на врачки споменавани тук с едно конкретно тяхно ,,предсказание,, и спрях да ходя да ми ,,познават,, съответно да харча и пари. Така издържах 2-3 години и тази година поради проблеми пак посетих някорко и резултатът с познаваемоста е същият.Ето и моята история:
Преди години ходех от врачка на врачка за проблем с мъж и евентуална жена покрай него.Според всичките той не я иска,не я уважава,мисли за мен и т.н. до момента в който така ,,неуважаваната,, дама се оказа бременна,роди и т.н.Най-интересното е,че никоя не видя бременност и дете,а според мен тази бременност е ин.витро/поради възраста на жената/ т.е. обмислена постъпка и от двамата.Нито една врачка не я видя и предсказа.Обадих се на една и й казай,а тя ми отговори,че не вижда бременност,бъдеще между тях и дали съм сигурна,че е бременна!!!???По спомен ще напиша посетените:
- На бул.,,Стамболийски,,-София-мъж,на 2ет.
-Нели с трите чаши-София
-Гледа на карти таро-София,бул.,,Витоша,, над магазин за обувки
София-ул.,,Пиротска,, в началото,на ъгъл на 2ет.
-Пепа-София,кв.,,Хаджи Димитър,,
-София,пл.,,Славейков,, административната сграда над бившето кино на 6ет./по спомени/.
-Пловдив-бивша мед.сестра,правеща масажи + и нейната приятелка,която се включи /мисля,че беше Рени/.
Пловдив-една руса с папагал.От автогара Родопи надолу и после в дясно,ниска кооперация/блок.На нея се обадих да й кажа.
-София,кв.,,Орландовци,,преди Билата в дясно улицата,малка къщичка в двора и зад нова кооперация-гледа на карти.
-София-кв.,,Левски Г,,-ет.4
Сега като ги описвам /може и някой да съм пропуснала/се отвращавам от себе си как съм могла да пръсна толкова пари-това според мен е болест и зависимост от която успях да се отърва благодарение на тяхната ,,познаваемост,, защото те,ако бременна жена не могат да видят,то тогава какво виждат?
Тази година,поради проблеми пак се поддадох:
-София,кв.,,Левски Г,,-там нещата са трагични,защото:мини през магазина да ми купиш Фанта,че ми се пие и няколко кроасана на децата за закуска и цигари,че нямам /да,ама това са си 10лв.,които не се удържат от таксата!!!/.Идва ред за плащане и:Днес е празник на моето семейство и взимам ..... естественно повече,а парите за покупките???
-София-кв.,,Надежда2,,-гледа на карти.Първият път позна,но вторият нищо-минаха повече от 6м.
-Перник /снощи-тази случка ме провокира да напиша този пост/.При въпроса колко дължа и отговорът колкото прецениш извадих 60лв.,но физиономията й се изкриви,усмивката угасна и каза:поне 70.Извадих още 10лв. и оставих.
Не правя антиреклама на никой.От години исках да споделя,но все нямах време,но провикирана от снощи седнах и го написах.Изводите оставям на вас.Бъдете здрави и щастливи.

# 223
  • София
Здравейте.
Някой да е ходил при маг Мариела?Някакви мнения за тази жена?

# 224
Пиша това по принцип за всички(не само заради вас ) ,които дават лесно толкова пари(60-70лв )  Защо давате толкова пари на "гледачки" със съмнителни дарба.Че те доказали ли са се пред вас  като ви познаят някакви неща ,които досега са ви се случили или каквото и да е било ,свързано с вас или друг човек? А пък дори и да имат дарба ,според мен не заслужават толкова пари( в повечето случаи) за 30мин или 1 час .Само се замислете вие колко часа работите за тези пари ,които те взимат лесно .Освен това (ако попаднете на шарлатани ,каквито са вероятно 99% ) ви заблуждават ,подвеждат и объркват .Ако пък попаднете на истински ясновидец не е сигурно пък дали ще познае за вбъдеще .Така че не давайте много пари на никого без да сте се уверили на момента в дарбата му ,дори и да е ясна предварително високата му такса и сте го посетили и какво като ви гледа накриво или прави физиономии ,особено като не познават или не е ясно дали ще познаят ,защото са ми казвали и на мен такива случаи да гледат накриво и да си искат още пари.Че на какво основание да им се плаща ? Даже се замислям сега ,не знам дали не е правилно да се прави така- да се дава на момента половината от таксата или там каквато част от нея  се прецени за това/толкова, което ясновидеца е познал ,а ако посещението касае бъдещето ,тогава когато то се случи и познае ,да му се даде/занесе останала част от таксата ,А ако каже ами ти може да не ми ги донесеш останалите пари, какъв ясновидец е тогава да не може да види дали човекът срещу него е коректен или не и дали ще му донесе останалите пари.Той ,ако е добър и познава , естествено ,че човек ще отиде втори път при него да се допита за нещо друго и ако не му даде останалите пари той трябва да види това или  да получи информация ,както казват ясновидците и да каже ,че му дължи пари от предния път .

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:55 от IIG

Общи условия

Активация на акаунт