Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 519
  • 779
  •   2
Отговори
# 330
Изписани са толкова много страници тук , когато търсиш помощ не знаеш от другата страна кой колко разбира, може или пък още  по - забавното - не знае и прави експерименти

Имам си и аз един такъв пример от последните месеци  - Климент Георгиев, уж помага с кабала, видиш ли , или както му е там името , нали всички са все едни , после може и друг човек да е

трябва да правиш някви глупости да си режеш кичур коса и от няква дреха ама като прави  грешка човека дето търси помощ  първоначално не знае за какво иде реч , явно се прави черно с идеята да се оправи , ами не се оправя другото ами се ходи по мъките

Когато седмици наред нищо не се случи , а се бърка в живота ви и решите че ви  стига, той и приятелчето му
 ( които са набъкани с демони и постоянно се прикачват към хората явно да вземат от вас което могат и да си правят нещо само по техните си идеи ) едно така по селски ще четат и ще ви чертаят  и ще влизат в астрала ви толкова неприятно че ще има наистина влачене по корем и пълчища демони, а близките ви хора ще ви казват че ви мразят в резултат от работата , ако това е дарба здраве му кажи

как пък други които знаят за тези учения не казаха че ги има тези методи като техните, ми няма ги

когато грешим вече сме си навлекли нещо , после да си оправим грешките си навличаме още неща, е от такава промяна няма нужда човек

ами не грешете с този, ще ви се съсипе всичко , понеже не е сред звездите дано никога не се докарате до  това положение да  вярвате на подобни люде

тези дето го анализираха и те не бяха кой знае какво

# 331
Някой да е чувал за Ружа Алексиева от Плевен. Попаднах на статии в интернет, че познава но няма телефон и почти никаква информация.

# 332
Някой да препоръча доказана ясновидка във Пазарджишки регион?
Във Велинград прочетох в предишните теми за Гери, която гледала на кафе и познавала, ако някой има нейни кординати нека да пише!

# 333
В темите назад са препоръчвани много хора. Някой от тях за съжаление вече не са между нас, други вече не практикуват. На трети - тези които са ходили при тях не искат да дадат координати. Има и такива прехвалени, които само гледат да изкарат пари от хорското нещастие и за нищо не стават.
Определено, тези за които наистина имаше добри отзиви вече не практикуват или не може да се намери контакт с тях. За жалост такива са фактите...

# 334
Здравейте! Някой има ли впечатления от Мария Мъглова или и тя е поредната шарлатанка?

# 335
Здравейте,  можете ли да ми препоръчате ясновидец от Шумен или региона?

# 336
Попадна ми тази статия, мисля, че ще е полезна за темата:
https://www.24chasa.bg/novini/article/6865339

# 337
Попадна ми тази статия, мисля, че ще е полезна за темата:
https://www.24chasa.bg/novini/article/6865339

Много Интересно ,но сред тези имена се отличават само единици .

Има и имена в този списък,които са също добри ,имат дарба но пак взимат такса,която е фиксирана.Нямам против да сложат нещо символично за вход ,все пак те са хора и  трябва да преживяват но не и да прекаляват.
Дарбата се дава даром ,което означава : даром давай и ти !! Ако вече някой иска да даде ,и има желание,нека да даде от себе си .

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 18:02 от ivo8

# 338
Здравейте отново,
Имам проблем и крайно се нуждая от Ясновидец, с който желая да го обсъдя и да взема след това решение над нещата.
Моля Ви, дайте акъл и съвет, при коя жена или мъж да отида. От София съм, ако трябва ще пътувам, в крайна сметка решението тежи повече от това да обиколя България и да се срещна с реално даровит човек.
Не се нуждая от нищо друго, освен контакт, дори може и на Лично да го изпратите, за да не се злоупотребява, ако мислите че подобно нещо би се случило.
Благодаря за отделеното време и бъдете Здрави. Simple Smile

# 339
  • Варна
В темите назад са препоръчвани много хора. Някой от тях за съжаление вече не са между нас, други вече не практикуват. На трети - тези които са ходили при тях не искат да дадат координати. Има и такива прехвалени, които само гледат да изкарат пари от хорското нещастие и за нищо не стават.
Определено, тези за които наистина имаше добри отзиви вече не практикуват или не може да се намери контакт с тях. За жалост такива са фактите...

Lan_7, преди няколко дни попаднах на твои мнения в една друга тема и се изненадах приятно.
Според мен каквито и проблеми да имаш имаш нужния потенциал да си ги разрешиш, стига да не са някакви много тежки здравословни  с които и много силни и много богати хора не биха се оправили.
Разбирам любопитството, ако попадна на такъв човек сигурно и аз бих питала нещо. Но да ги търси човек с години да не ги намери, и да продължава да упорства, това вече не го разбирам.

# 340
Всеки има своите проблеми и въпроси на които търси отговор, когато здравата логика не дава такъв.

# 341
Всеки има своите проблеми и въпроси на които търси отговор, когато здравата логика не дава такъв.

Lan7
Много правилно ,ще търсите проблема някъде другаде ,когато здравата логика не дава отговор.

И защо когато стане въпрос за магия или вмешателство ,много хора се отнасят с насмешка .

Не пожелавам на никого ,да има такова нещо на главата си ,на никого .
Защото се започва от лекар на лекар ,от болница в болница и накрая до къде ....
Само умен и прозорлив човек ,би  си дал сметка за това ,а не както някои хора казват ,че само един ,,глупак ,,би повярвал на това .
И да добавя ,и друго - средата е много важна ,дали в обкръжението ти има хора които правят такива неща ,дали знаеш ,дали има и други  случай в семейството ,някой иска ли да се сринеш ?
Не се притеснявайте от това ,че търсите проблема там ,това е вашият живот !

# 342
  • Варна
ivo8,
Според написаното по горе би трябвало да си "умен и прозорлив" , след като вярваш в магии.
Ходи от лекар на лекар и не видя полза. А като ходи от магьосник на магьосник видя ли полза, пак не. И каква полза от вярата ти в магии!? Ако би ми донесло ползи това вярване и аз бих повярвала..

За един човек здравата логика може да не дава отговор на даден проблем, но за друг може да даде отговор. Ако един човек  има здравословна симптоматика главоболие/ставни болки/хронична умора/ и  много други с години и ей го на все пак е жив и дори пише тук, а вероятно може би и на работа ходи някакви пари печели, явно работата не е на умиране и задължително непоправима.
Здравословна симптоматика и основни дори и по-задълбочени изследвания в норма не означава непременно магия!
Много хронични възпаления, затлачвания, застои по различни органи и лимфна система нямат отражения в изследванията, но дават симптоматика. Лимфната система е много важна, но лекарите слабо се вълнуват от нея, гледат си там органа от тяхната специалност и до там. Лимфата е мъгла/загадка за много лекари.
За съжаление това с хапче и пасивност не се лекува. А с усилия и лишения от вредни навици.
Преди да мисли за магии относно здраве, човек трябва да помисли с какво се храни, колко се движи, заобиколен ли е с хора които му вредят.
Човек със затлачена лимфа и органи и при съдов хирург да отиде(лекарите в България по въпроса), с хапчета за разреждане на лимфата и чисто механичен лимфен дренаж няма да постигне много(само аналогия на пълнене на пробита кофа). Основния съвет на лекаря ще е отърваване от вредни зависимости/навици и пренасочването към полезни такива.
На много от хората вярващи в магии, не им трябва магьосник, а всъщност детоксикация, и чисто физическа и душевна.

А относно най-често задавания въпрос. "Ще си намеря ли мъж/жена".
Ако ясновидеца каже няма да намериш, първо няма гаранция че това е истина.
Но да речем, че е истина. И какво човека трябва да отиде да се самоубие ли, то и това не е лесна и сигурна работа,
много вероятно е да не успее и да си създаде несъществуващи до момента здравни проблеми.
Ако ясновидеца каже "ще намериш партньор", човек може да си каже, ааа сигурно е значи че ще намеря и да спре да е активен по въпроса и точно това да попречи нещата да се случат.
Без значение какъв ще е отговора на ясновидеца, правилното поведение е само едно.
Клишето "прави каквото трябва, пък да става каквото ще", важи в пълна сила.

# 343
ivo8,
Според написаното по горе би трябвало да си "умен и прозорлив" , след като вярваш в магии.
Ходи от лекар на лекар и не видя полза. А като ходи от магьосник на магьосник видя ли полза, пак не. И каква полза от вярата ти в магии!? Ако би ми донесло ползи това вярване и аз бих повярвала..

За един човек здравата логика може да не дава отговор на даден проблем, но за друг може да даде отговор. Ако един човек  има здравословна симптоматика главоболие/ставни болки/хронична умора/ и  много други с години и ей го на все пак е жив и дори пише тук, а вероятно може би и на работа ходи някакви пари печели, явно работата не е на умиране и задължително непоправима.
Здравословна симптоматика и основни дори и по-задълбочени изследвания в норма не означава непременно магия!
Много хронични възпаления, затлачвания, застои по различни органи и лимфна система нямат отражения в изследванията, но дават симптоматика. Лимфната система е много важна, но лекарите слабо се вълнуват от нея, гледат си там органа от тяхната специалност и до там. Лимфата е мъгла/загадка за много лекари.
За съжаление това с хапче и пасивност не се лекува. А с усилия и лишения от вредни навици.
Преди да мисли за магии относно здраве, човек трябва да помисли с какво се храни, колко се движи, заобиколен ли е с хора които му вредят.
Човек със затлачена лимфа и органи и при съдов хирург да отиде(лекарите в България по въпроса), с хапчета за разреждане на лимфата и чисто механичен лимфен дренаж няма да постигне много(само аналогия на пълнене на пробита кофа). Основния съвет на лекаря ще е отърваване от вредни зависимости/навици и пренасочването към полезни такива.
На много от хората вярващи в магии, не им трябва магьосник, а всъщност детоксикация, и чисто физическа и душевна.

А относно най-често задавания въпрос. "Ще си намеря ли мъж/жена".
Ако ясновидеца каже няма да намериш, първо няма гаранция че това е истина.
Но да речем, че е истина. И какво човека трябва да отиде да се самоубие ли, то и това не е лесна и сигурна работа,
много вероятно е да не успее и да си създаде несъществуващи до момента здравни проблеми.
Ако ясновидеца каже "ще намериш партньор", човек може да си каже, ааа сигурно е значи че ще намеря и да спре да е активен по въпроса и точно това да попречи нещата да се случат.
Без значение какъв ще е отговора на ясновидеца, правилното поведение е само едно.
Клишето "прави каквото трябва, пък да става каквото ще", важи в пълна сила.

Вижте , вие не знаете моята история ,а и не мисля да ви я й разказвам .
Бъдете малко по смирена .

Никой не ви кара да вярвате ,още по малко пък аз ще съм този човек ,плюс това аз не се и опитвам .Нито карам някой ,да вярва ! Тази тема е много деликатна и дълбока ,което няма нищо общо с това ,,ще си намеря ли гадже ,, или там каквото вие написахте .

Аз няма да си правя труда да навлизам в подробности,защото не си заслужава.
Аз за да съм повярвал в това ,бъдете сигурни че съм се убедил в съществуването и последиците ,които тези неща могат да предизвикат

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:03 от ivo8

# 344
Та какво ти се случи? И намери ли "лекар"?

Общи условия

Активация на акаунт