Имам си и аз един такъв пример от последните месеци - Климент Георгиев, уж помага с кабала, видиш ли , или както му е там името , нали всички са все едни , после може и друг човек да е
трябва да правиш някви глупости да си режеш кичур коса и от няква дреха ама като прави грешка човека дето търси помощ първоначално не знае за какво иде реч , явно се прави черно с идеята да се оправи , ами не се оправя другото ами се ходи по мъките
Когато седмици наред нищо не се случи , а се бърка в живота ви и решите че ви стига, той и приятелчето му
( които са набъкани с демони и постоянно се прикачват към хората явно да вземат от вас което могат и да си правят нещо само по техните си идеи ) едно така по селски ще четат и ще ви чертаят и ще влизат в астрала ви толкова неприятно че ще има наистина влачене по корем и пълчища демони, а близките ви хора ще ви казват че ви мразят в резултат от работата , ако това е дарба здраве му кажи
как пък други които знаят за тези учения не казаха че ги има тези методи като техните, ми няма ги
когато грешим вече сме си навлекли нещо , после да си оправим грешките си навличаме още неща, е от такава промяна няма нужда човек
ами не грешете с този, ще ви се съсипе всичко , понеже не е сред звездите дано никога не се докарате до това положение да вярвате на подобни люде
тези дето го анализираха и те не бяха кой знае какво