Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 768
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,можете ли да ми препоръчате врачка,ясновидка,човек,който гледа на кафе,карти или каквото и да било от който сте доволни? От Русе съм и съм се интересувала дали тук има такива хора,които наистина вършат работа,но до колкото разбрах няма и търся алтернативен вариант.Ако знаете някой от друг град,който може да ми свърши работа без да има физическа среща, а с разговор по телефона ще се радвам да споделите

# 421
Румяна Ковачева, в Еваса й е кабинета, за телефон вижте в предните теми или в търсачката

# 422
Преди 4 години ходих при Румяна Ковачева, приятна жена, но говори пълни глупости, нищо не позна нито за настояще, нито за бъдеще. При Яким също съм ходила в Русе два пъти. Първият път ми се стори, че познава, защото налучка за някои неща от настоящето. Реших след 6 месеца да отида отново и ми каза коренно различна прогноза за бъдещето. Иначе и аз се интересувам от добър ясновидец от Русе,  чувала съм за разни жени от близките села, но не съм ги посещавала.

# 423
Ако чуете нещо за Русе ми пишете🙏

# 424
Здравейте! Аз ходих наскоро при Румяна, останах доволна.
Препоръчах я на 2 приятелки също и те останаха доволни.
Доста неща ми позна, за вбъдеще ще пиша отново дали са се случили.

# 425
Здравейте. Някой може ли да даде отзиви за таролозите:
Angel_ Wings
Jorjy
Оракул Ася
Инфинити. и Lovely Tarot.
Доста ги хвалят хората в конентарите в ЮТуб и се чудя дали да не пробвам някоя...

# 426
Здравейте! Аз ходих наскоро при Румяна, останах доволна.
Препоръчах я на 2 приятелки също и те останаха доволни.
Доста неща ми позна, за вбъдеще ще пиша отново дали са се случили.
Може ли координати,населено място и такса?Благодаря.

# 427
Здравейте. Някой може ли да даде отзиви за таролозите:
Angel_ Wings
Jorjy
Оракул Ася
Инфинити. и Lovely Tarot.
Доста ги хвалят хората в конентарите в ЮТуб и се чудя дали да не пробвам някоя...

Скоро се чух с Оракул Ася. Каза ми че ще имам връзка с човек който има семейство, ама надалеч. И да не ми пукало 🙈   Не знам… нещо не останах очарована.

# 428
[/quote]

+359 88 8855489 , гр.Русе, таксата ѝ е 15/20лв

# 429

[/quote]
Благодаря,само на място ли може,защото ми е далеч.

# 430

Благодаря,само на място ли може,защото ми е далеч.
[/quote]

До колкото съм запозната,да. Тя ходи и в други градове, но в кои точно не знам. Може да ѝ звъннете да се информирате. 😊

# 431
Здравейте,момичета. Казаха ми че за един и същ проблем от едно гледане до друго било нужно да има 28 дни разлика. Някой чувал ли е това?
И някой с мнение от Варна за тази жена. https://www.facebook.com/GalinaVenera.taro/

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 16:37 от lardero

# 432
Здравейте,момичета. Казаха ми че за един и същ проблем от едно гледане до друго било нужно да има 28 дни разлика. Някой чувал ли е това?
И някой с мнение от Варна за тази жена. https://www.facebook.com/GalinaVenera.taro/
.        За тарото е така. Не трябва да се питат твърде често картите.

# 433
Сега погледнах какво пише за себе си тази жена с тарото за която lardero даде линк. Меко казано съм втрещен !
Цитирам:
Скрит текст:
Скрит текст:
Щастлива съм да споделя щастието си с Вас- Аз Съм сертифициран Треньор Коуч, ниво MASTER PRACTITIONER -по метода DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING , авторски метод на Академия Щастлив Живот и г-жа Стояна Нацева.

И за да не си помисли някой, че си ги измислям, цитата е от тук :
https://www.facebook.com/GalinaVenera.taro/photos/a.106152698105 … 349704380/?type=3

Не знам какви сертификати и какви чудесии трябва да има човек. Аз на такъв със многото дипломи и образования вяра нямам ! Картите избират човека и той трябва да ги усеща. Понякога в комбинациите има скрити такива неща, че чак косата настръхва !
Принципно не е много хубаво непрекъснато да се питат картите за лични дела. Трябва малко време между гледанията. До колкото знам, сам човек на себе си няма как да гледа точно, но картите могат да покажат общи неща. Да гледа на различни хора може всеки ден, но на различни ! Но това си е уморителна работа.

# 434
Сега погледнах какво пише за себе си тази жена с тарото за която lardero даде линк. Меко казано съм втрещен !
Цитирам:
Скрит текст:
Скрит текст:
Щастлива съм да споделя щастието си с Вас- Аз Съм сертифициран Треньор Коуч, ниво MASTER PRACTITIONER -по метода DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING , авторски метод на Академия Щастлив Живот и г-жа Стояна Нацева.

И за да не си помисли някой, че си ги измислям, цитата е от тук :
https://www.facebook.com/GalinaVenera.taro/photos/a.106152698105 … 349704380/?type=3

Не знам какви сертификати и какви чудесии трябва да има човек. Аз на такъв със многото дипломи и образования вяра нямам ! Картите избират човека и той трябва да ги усеща. Понякога в комбинациите има скрити такива неща, че чак косата настръхва !
Принципно не е много хубаво непрекъснато да се питат картите за лични дела. Трябва малко време между гледанията. До колкото знам, сам човек на себе си няма как да гледа точно, но картите могат да покажат общи неща. Да гледа на различни хора може всеки ден, но на различни ! Но това си е уморителна работа.

Честно казано не съм се задълбочавала в профила и. Четох отзивите и за това реших да питам.

Общи условия

Активация на акаунт