Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 753
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Някой може ли да даде отзиви за таролозите:
Angel_ Wings
Jorjy
Оракул Ася
Инфинити. и Lovely Tarot.
Доста ги хвалят хората в конентарите в ЮТуб и се чудя дали да не пробвам някоя...

По wattsup ли си писахте?Има ли такса?Или казвате името на даденият човек или своето , защото мисля , да се свържа с нея.Благодаря за предварителният отговор.

# 436
Здравейте. Някой може ли да даде отзиви за таролозите:
Angel_ Wings
Jorjy
Оракул Ася
Инфинити. и Lovely Tarot.
Доста ги хвалят хората в конентарите в ЮТуб и се чудя дали да не пробвам някоя...

По wattsup ли си писахте?Има ли такса?Или казвате името на даденият човек или своето , защото мисля , да се свържа с нея.Благодаря за предварителният отговор.

Съжалявам, но няма как да ви отговоря на въпросите, тъй като самата аз търся информация за тях тук:)
Единственото, което мога да ви кажа е, че всички те правят четения на обща енергия в ю туб и в описанието под клиповете им има мейли за връзка. Лични впечатления обаче нямам, затова и се надявам някой да сподели такива в темата.

# 437
Аз от тази Оракул Ася НЕ съм доволна нямаше нищо общо с това което говорихме като подредба чу въпросите и направо каза не и започна и морал да чете.... Мога да ви препоръчам дами които са ми гледали на Таро и съм доволна обясняват подробно, но с въпросната Ася ще си загубите времето и парите. Sad

# 438
Аз от тази Оракул Ася НЕ съм доволна нямаше нищо общо с това което говорихме като подредба чу въпросите и направо каза не и започна и морал да чете.... Мога да ви препоръчам дами които са ми гледали на Таро и съм доволна обясняват подробно, но с въпросната Ася ще си загубите времето и парите. Sad
Споделете кои са тези дами.

# 439
Може ли да ми кажете за тези дами повече.Благодаря предварително.

# 440
Здравейте! Искам да ви попитам за мнение за Хайрие от село Боян Ботево за да знам дали си струва защото ще бия много път?

# 441
  • София
Може да споделите с нас за дамите ,от които сте доволни от гледане на Таро. Тук всеки чака някой,който е доволен.

# 442
Да кажа първо не е реклама! И не мога да кажа все още дали познават тъй като това което казаха е за в близко бъдеще надявам се скоро да имам отзив за това.
Първата от която съм доволна е Поли тук в темата по назад и открих координатите 087 9483364 това и е телефона който беше написан в темата.
От Николета Йохансен също съм доволна, много време ми отдели.
Тази дама също https://www.facebook.com/%D0%A2%D0%B0%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D … -110675534393562/
И тази https://www.facebook.com/SynchronicityAstrologyTarot/
Тези ме впечатлиха и описаха точно ситуацията ми.

# 443
Мнение за Дени ( вероятно псевдоним) - жена, над 40г, циганка, но това не и е най- гадното качество, все пак всички им плащаме помощите , подвизава се почти дето може, предимно в София, уж е от Перник, явно вицовете са верни

гледала, добре, говорело и се от където трябвало , поне така твърди

главно може нещо да налучка за миналото , особено ако разпита малко , хубаво нали, има дарба някаква да връзва хората да и снасят пари , ползва  материали  като  камъни , дето иска да изкара че за един камък 1000 лв са малко , ама и трябвало да работи , ако този камък седи до вас действително нищо хубаво няма да ви се случи

ако успее да ви каже неща , дето искате да чуете и да продължите да я търсите ще  се почне колко много разчита на вас, как всеки път има нужда от пари, ще говори лъжи за хората около вас и циганските и дарби ще ви правят на нищо , особено ако преди това сте имали енергийни проблеми , тя ще се възползва от тях доста добре

ако все пак настоявате че това не е вашият живот, така както го е видяла и че вие седите без пари седмици наред , тя истерично и с кофти енергия ще ви облее с глупости че на 1000000 % другата седмица ще имате  пари ама сега веднага да и дадете защото  и е тежко и ако веднага не почне да работи ще видите какво ще стане

ако случайно имате хубава работа , това дето и е дарбата ще и каже че не може вие да имате доходи , пък тя горката да работи по цял ден върху вас и по стечение на обстоятелствата ще си изхвърли мръсотията по вас, ще ви се прикачва да ви управялява и освен без работа и пари може да останете и без здраве, защото има нужда да се храни тя по всеки  един начин от хората си ,  не жали млади и стари

ще прекарва някакви глупости през вас и ако сте си ок в едни направления на живота задължително и  в тях ще имате проблеми , защото явно е голямо предимство човек да иска да си бъде с приятелите и да прави всичко без да му става зле като седи прав ,  тя нещо ще иска да влезе да прави , и то без да обяснява , самата и работа води до това да правите грешка след грешка защото само тя си знае кое над какво го е казала и как, и ако не и спазвате реда на нещата вие ще излезе естествено грешните, защото как така човек ще иска първо  да направи това дето му е по програма , а не както тя е казала , а да, и за нея явно не е ок да учи човек , защото гладен народ знаем как се управлява

е колкото  и да са ценни всички с дарби , ако няма добри  резултати много време си избива на друг тип дарба

в тази държава такива оцеляват доста добре

# 444
Здравейте! Искам да ви попитам за мнение за Хайрие от село Боян Ботево за да знам дали си струва защото ще бия много път?
Здравейте, на мен Хайре ми е помагала няколко пъти. Тя дава води, от които да пиеш или да се поливаш, на които е баела, а също и на храни, дрехи. Хвана ми и един доста странен здравословен проблем и даде разрешение. Първият път като отидох при нея бях много зле, след поливането с нейната вода все едно отново бях аз, прогледнах. За съжаление втория път не стана така, не знам каква е причината. Дано ви помогне!

# 445
Лошото е че в България всяка втора стана врачка и така не можем да разсеем истинските от фалшивите. Пишете ако сте доволни от някого и дайте кординати моля.

# 446
Здравейте, имате ли скорошни отзиви и препоръки за някой от гр.Варна?
Без Марица.

# 447
Здравейте, имате ли скорошни отзиви и препоръки за някой от гр.Варна?
Без Марица.

А вие имате ли някакви координати на Марица?

# 448
Вече нямам телефон, не бях останала доволна и го хвърлих.
Знам къде живее или поне живееше до преди 6 години. Ако ще е от полза, пишете ми.

# 449
И аз търся някой от Варненско ама за момента не намирам. Знам за такива които навремето са помагали наистина, но вече не са между нас, уви. А наследниците им ( в семейството ) никой не е наследил дарбата. Предполагам, че все някой е останал в селата наоколо, но нямам време да обикалям и разпитвам към момента.

Общи условия

Активация на акаунт