ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - И нека в девети клас да сме присъствено в час!

• 32 936
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честит първи учебен ден на порасналите ни деца Simple Smile Нека са успешни и щастливи Heart
Нана, успех и на вас днес. Всичко да мине бързо и безпроблемно.

# 646
  • Между гори и планини
Успешна нова учебна година на всички набори! Да са ученолюбиви, концентрирани и да имат прекрасни резултати! И най вече да са здрави!
Нана, успех, бързо да мине, бързо да се възстанови!

# 647
  • Sofia
На добър час на големите ни момичета и момчета! Нека е ползотворна и успешна за тях!

# 648
Здрава, щастлива и успешна учебна година! Heartpulse

# 649
Честит празник!
Успехи, нови знания, здраве и много приятели на деветокласниците ни!

# 650
На добър час на деветокласниците ни!
Здрава и успешна да е новата учебна година, да им носи повече усмивки и хубави емоции!
Късмет и смело напред! Flowers Four Leaf Clover

# 651
Честита нова учебна година. Да е ползотворна и изпълнена с нови знания.
Девет поредни години с Вас момичето си честитим, споделяме тревогите и радостите свързани с прекрасните ни деца.
Догодина юбилярна, трябва да се отбележи подобаващо.Kissing Heart

# 652
Стоя пред фег и си чакам срещата с непозната и се взирам във всеки наближаващ. В един момент реших, че нещо ми става и виждам двойно. Две баби, абсолютно еднакви, в еднакви цикламени блузи и шарени панталони вървят една до друга. Търкам, търкам очи, ми две са и са еднакви. За първи път виждам баби близначки с еднакви дрехи. Да са им на късмет!

# 653
  • София
Честит първи учебен ден! На добър час на деветокласниците ни, а и на всички деца!

# 654
На нас, мамите, пожелавам здраве, търпение и много усмивки.

# 655
  • Между гори и планини
Моя вече изхвърча. Автобуса го взе първи. Последен ден на нищо правене. Едва ми даде да го снимам за годишника ми .

# 656
Честит първи учебен ден! Здраве и късмет, само положителни емоции и нови знания за всички пораснали деца!

# 657
  • София
Честит първи учебен ден BalloonBooks!
Да са ни живи и здрави децата, успешни, борбени, щастливи! А на нас здраве и търпение, за да ги подкрепяме по пътя им.
Нана, успешно и леко преминаване и бързо възстановяване!

# 658
  • у дома
Честит първи учебен ден на деветокласниците ни! (и на братята и сестрите им Yum )
Успешна, здрава и присъствена учебна година! Flowers Four Leaf Clover

Съболезнования за загубите ви, момичета Two Hearts
Нана, всичко ще бъде наред, вярвам го! Purple Heart Purple Heart Purple Heart

За първа учебна година, нищо не сме купували предварително, нито учебници, нито тетрадки.. нямаме никаква информация какви ще са учебниците, когато разберем, тогава. Днес наборката ще занесе пари само за испанския език - учебниците се купуват с обща поръчка и класната го организира, както миналата година.
До края на месеца предполагам ще се снабдим с всичко Joy Joy Joy

Ремонт на банята, заедно със смяна на настилката в коридорите плюс всички интериорни врати, правихме една зима преди три години. Беше голям купон.. децата при баба и дядо известно време, ние ходихме на гостита НЕ с преспиване, а с къпане Joy Joy Joy Миналата година преди Коледа, направихме ремонт на спалнята Joy също голям купон, мебелите бяха купени и складирани в кашони в хола (само гардероба допълнително направихме по поръчка и мой проект), а още дори не бях намерила майстори  Joy Joy

# 659
  • София
Успешна учебна година на деветокласниците !
Да са здрави, упорити и съвестни ученици !

Общи условия

Активация на акаунт