ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - И нека в девети клас да сме присъствено в час!

• 32 933
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Празник!

# 661
  • София
Успешна учебна година!
Аз успях само да ги изпратя сутринта ,но изобщо не се сетих да направя снимка за първа година и сега ме е яд.
Новият лаптоп пристигна, засега изглежда ок. Имам въпрос, обсъждаше се офис пакет с акаунтите на децата. Как точно се случва това? Просто ползвам акаунта, който има в тиймс едната близначка при инсталирането ли?

# 662
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз минах и през двете училища, снимахме се. Аз много държа на тези снимки, правя колажи, на които се вижда колко са пораснали децата от едната учебна година до следващата. Голямата беше много официална, защото имаше участие в откриването, беше даже с вратовръзката от униформата и със сако.

# 663
  • софия
За снимка съвсем забравих, но резултатът е предвидим - отказ, и не съм се надявала. В момента дори не мога да се сетя дали имам някаква снимка от миналата година. Със сигурност помня, че не разреши да я снимам, когато ходихме на встъпителната среща.

# 664
И аз забравих да снимам девойката, но  водата на изпроводяк не забравих🙂

# 665
  • Между гори и планини
Моя даде да го снимам, обаче водата ми забрани. Утре ще му поливам 😝
Всяка година му правя снимки за ученическата карта и пазя и гледам какво буболече беше, в първи клас почти беззъб и сега. Все едно са две различни деца. А в ума ми е все още някъде на около 8г... Въобще няма големи спомени за тия години - само как сме учили и къде сме ходили на почивка лятото. Другото ми е мъгла.

# 666
  • у дома...
Събра се с двете си приятелки. Много лъчезарни и усмихнати деца. Кискащи се. Дори здравейте ни казаха. И преди малко получих снимка на кафе от Старбъкс. Намести ѝ се сърцето най-после!

А аз съм доволна колко щастливи изглеждаха и трите.

# 667
  • София
Здрава и присъствена да е учебната година за децата ни! Да се забавляват, да учат, да са заобиколени от много приятели и стойностни учители! Снимка направих. С дълго увещание, но си ми е традиция да правя на всеки 15 септември. Както и лискането на вода. Но с обещание да не качвам снимката във фейса Simple Smile
А за следващата юбилейна година предлагам срещата да е в двора на Доня! Мноооого го харесвам, а и може да сме първите доброволци за къщата за гости, та да имаме очи после честичко да отсядаме там Simple Smile

# 668
Май ще ставам католичка, папата сбъдвал желания Joy
Дано е за добро!
Успехи на всички деца!

# 669
  • София
Кой ви е новия класен, Хепи? Simple Smile
А по география? Не е нов за училището учител при нас.

# 670
  • София
Момичетааа, влетявам набързо само да пожелая на всички успешна и присъствена нова учебна година.
По-късно ще се опитам да ви изчета, че разни драматични очаквани и неочаквани промени у нас ме захвърлила в истинска центрофуга и едва смогвам.
Целувки на всички.

# 671
  • Между гори и планини
Нашата програма дойде! Вече започват в 8ч, с 15 минути по- рано, с 45 минутни часове. Сменени са учителите по история ( тук той е щастлив, защото съседа ще му е учител), любимата учителка по биология вече няма да му преподава, също и по информатика и информационни технологии, по физическо ще имат учител цербер. За съжаление "прекрасната" учителка по български си остава. Програмата е добра, на блокове, на ден се падат по 4 предмета с 2 разказвателни най-много, което е супер. Ще има втори чужд език ( писано е немски, ужас, на ужасите!), с три учители, което се надявам че значи избор между немски, френски и руски. Моля се да е руски! На него му харесва, а и аз мога да помагам.
В момента уговарям уроци по математика, допълнително ще има час и по български . За сега не изглежда много страшно... За сега! 😬

# 672
  • София
Ха честит празник и от мен!
Да са усмихнати, удовлетворени и щастливи децата, всеки според възможностите и желанията! Ние пък да минем през 9 клас с по- малко нерви, повече спокойствие и разбиране към живота на гимназиста Simple Smile
Госпожицата се отказа от полата, която подготви....мушна черните дънки, тениска и мешката и отказа да и ливна вода и снимам....
Прочете ми програмата, само по Испански, физическо и ИТ се запазват учителите, другите са нови!
Малката я изпращам утре, днес викаха само 1ви клас. Тя пък горката точно преди училище се тръшна с чревен вирус...ама не пита...
Вижте каква хубава картичка направи моя приятелка за тяхната класна:

# 673
  • София
Дами, дайте идея - иска ми се да го запиша на уроци по БЕЛ, не държа да работят по учебния материал, а да изчистят чисто стилово писането му, както и да оправят граматическите грешки, които допуска при писане. Да ми препоръчате някой учител? За София, или ако е ДО - може и от цялата страна. Той даже предпочита ДО.

# 674
  • София
Дами, дайте идея - иска ми се да го запиша на уроци по БЕЛ, не държа да работят по учебния материал, а да изчистят чисто стилово писането му, както и да оправят граматическите грешки, които допуска при писане. Да ми препоръчате някой учител? За София, или ако е ДО - може и от цялата страна. Той даже предпочита ДО.

За ДО освен тази на Стиви. Така и така масово децата са при математичката му, та защо да не се възползват и от тази по БЕЛ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт