Къдрокоси красавици - 7

• 64 910
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
VanessaDE, може ли да споделиш от кой крем за къдрици и от кое термо си доволна?
Момичета, ползвали ли сте тази пяна, заслужава ли си?

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 17:32 от Ivelionora

# 151
Ivelionora това са ми любимците към момента
Скрит текст:

Само кремът на Редкен няма термозащита,защото обикновено се комбинира с ламеларната вода.Аз го ползвам винаги с друго термо и това не ми е проблем.Крайният резултат обаче е много впечатляващ,особено за гъсти, много сухи дължини.

# 152
Може ли препоръка за гел със силна фиксация за вълниста, 2б коса?

# 153
Ето резултата от балсам с отмиване, който не отмих😆
Не съм купила някой от горе посочените, използвах един на арома, който слагат към къната.
Доволна съм от резултата, защото не положих никакви усилия и се получи добре. Ако не сложа нещо след като съм я измила, косата ми представлява стърчащи на всички страни паяжини и ластиците ми падат, защото се хлъзгат
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 16:32 от Чисто луда

# 154
Аз пак да попитам по какъв начин слагате бирата на косата, не мирише ли после на джибри 😃

# 155
Отговорих на предните страници, как я слагам. След като изсъхне не мирише.

# 156
Здравейте къдрокоси красавици. Искам да попитам за мнение за shea moisture silicone free leave-in и реконструктор с авокадо. косата ми е чуплива, тънка, гъста с висока порьозност, дали са подходящи за мен.

# 157
Здравейте! Препоръчайте ми крем за оформяне на къдрици! Някоя от вас дали има наблюдения над Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour (гел-крем за чуплива и къдрава коса) или Moroccanoil Curl  (хидратиращ крем за чуплива и къдрава коса) ?

# 158
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми крем за оформяне на къдрици! Някоя от вас дали има наблюдения над Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour (гел-крем за чуплива и къдрава коса) или Moroccanoil Curl  (хидратиращ крем за чуплива и къдрава коса) ?
И двата са ужасни за моята коса, предпочитаща крем с някаква фиксация. Тези нямат, и на деня след измиването на косата ми висят едни фитили и 0 къдрици. Косата ми е да кажем е между последната двойка и 3А. Може би тези кремчета ще са ОК за по-твърди коси, силно къдрави /над 3Б/ и с изразен фриз според мен.

# 159
Здравейте! Някой ит вас ползвала ли е серията за къдрава коса на Алфапарф? Бих се радвала да сподели мнение Simple Smile

# 160
Здравейте ! Принципно съм къдрава. Косата ми от известно време рязко се влоши. От средата на дължината до краищата се изправи, а в основата стои чуплива към къдрава. Започна да се заплита и омазнява  бързо в корена, а по дължините е много суха.
Дали на косата липсва протеин ? Хидратирам я с маска и олио за коса. Ползвам корейска козметика Doori.

# 161
vivt
Корейците много рядко имат хидратиращи продукти,Доори пък още по-малко,поне по мое мнение.Техните продукти са балансирани.Високият клас професионални марки по може да имат нещо хидратиращо.
Погледни някоя наистина хидратираща маска.Описанието по-скоро ми звучи като напротеинчена коса.

# 162
Тоест имам нужда не от продукти с протеин, а от нещо силно хидратиращо.
Коя марка бихте ми препоръчали ? Olaplex оли L’alga ?
А какво ви е мнението за еластизайзерът на Филип Кингсли, терапията преди измиване ?
Благодаря много !

# 163
vivt, за хидратация отскоро ползвам шампоан Joico Moisture Recovery Shampoo и балсам Joico Moisture Recovery Treatment Balm и съм доволна.

Някой ползвал ли е крема за къдрици на Label. M? Има намаление в златна рибка и се колебая между него и този на Dessata, който сте коментирали по-назад.

Скрит текст:

# 164
vivt, за хидратация отскоро ползвам шампоан Joico Moisture Recovery Shampoo и балсам Joico Moisture Recovery Treatment Balm и съм доволна.

Някой ползвал ли е крема за къдрици на Label. M? Има намаление в златна рибка и се колебая между него и този на Dessata, който сте коментирали по-назад.

Скрит текст:

Аз в Англия Simple Smile И не съм доволна Simple Smile Но все пак си е до коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт