Къдрокоси красавици - 7

• 64 894
  • 754
  •   2
Отговори
# 75
Еей, супер съвпадна предпоръкага на крема на Десата и намаленията. Благодаря за мнението и сравнението на двата крема - според казаното по-добре ще ми дойде крема на Десата,защото и фиксация си ми трябва.
И аз се интересувам за фризьор,както и за препоръки за подходящи подстрижки.

# 76
Здравейте, има ли доволни от крема за къдрици на Oright? От този на Маракеш има противоречиви отзиви, но предвид намалението си го поръчах. А моята коса е чупливи, търся дефиниция, но без много фиксация. Благодаря предварително.

# 77
Днес продавачката в Парадайс ми каза точко това за крема на Маракеш- хидратация,но бвз особена фиксация,но пък цената си му беше изкушаваща - около 13 лв мисля.
Аз си взех препоръчения крем на Десата и олиото за къдрава коса на Чи с алое, досега не съм го пробвала, някой има ли отзиви ?
Продавачката ми даде и препоръка за олиото на Алфапарф за къдрави коси,но него не го взех.

# 78
Абе кремът на Маракеш ако е 13 лв, си струва. Приятен обем дава, без да има много фриз и без да се скъсява косата. Но дефиниране и фиксация - почти никакви. Аз си използвах докрай кутийката и не съм поръчвала друг, но ако при поръчка на нещо видя, че е 13 лв, като нищо бих го взела от отново. На редовната цена обаче не си струва.

# 79
  • В полите на Пирин планина
Аз изобщо не харесвам крема на Маракеш - моята коса е фина и направо я сплъстява, да не говорим, че ми докарва и някакво усещане за сърбеж по скалпа, а дори не слагам близо до корена...
Едва го измазах - на минимални дози, под друга фиксация. Simple Smile

# 80
Аз така усещам Curlyfic... дано не е същия като него. По принцип харесвам продуктите на Маракеш.

# 81
Купих от намаленията на Златна рибка шампоан и маска Dessata, дано остана доволна.

# 82
Подкрепям мнението по-горе , че балсама и крема на Лакме освен мекота и чудесен аромат, друго не правят ! (При мен изчезват къдриците с тези продукти и става на клечки като на метла . Кое да ми харесва в тези продукти ?!  Повече не бих повторила да купя каквото и да е на тази марка ! )
Даже честно казано се тормозя да ги ползвам и нямам търпение да свършват.
Предпочитам продукти, които фиксират,  защото косата ми е обемна,  а аз искам обема да го махна и да имам къдрици,но пригладени като на права коса , без никакъв обем. Това го постигам с пяна на мароканойл,  отгоре лак за коса , за да предотвратя обема и съм готова.
Сега ще пробвам и десата.

П.С. друг е въпроса ,че искам права , а не къдрава коса и обмислям вариант за трайно изправяне,  но като че ли не ми стиска да рискувам, за да не се окажа накрая със силно увредена коса и да няма оправяне на щетите.

# 83
А и корена все пак ще си расте къдрав, май ще е доста грозно и трудно за подсръжка ..
Нямам опит.
Като каза пяна се сетих за любимата ми пяна от ученическите години, с която косата ставаше доста лъскава и прибрана, аз също такава я предпочитам - shiny hold на wellaflex,нямам идея дали не са я развалили вече.

# 84
Имам въпрос как сушите косата си,използвате ли дифузер?
Напоследък попадам на мнения,че перфектно оформени къдрици се постигат предимно с дифузер приставка на сешоар.
В денят на миене е добре,но на ден втори нещо не ми се получава освежаването на къдриците.
Попивам с тениска, спя с сатенена калъфка,не реша,но въпреки това отзад косата ми става на топка,има и фриз.
Чудя се какво да пробвам и как да стилизирам....

Това са продиктите който съм пробвала за освежаване на къдриците.

# 85
Здравейте, можете ли да препоръчате достатъчно мощен сешоар, с който да мога да си изправя косата? Или поне да не я суша един час…

# 86
Здравейте, можете ли да препоръчате достатъчно мощен сешоар, с който да мога да си изправя косата? Или поне да не я суша един час…

Зависи от бюджета. Дайсън са много добри! Препоръчвам с две ръце! Но са от висок ценови клас.

# 87
Аз съм много доволна от Remington, сравнително бюджетен и по мое мнение мощен, не съм с малко коса.
https://www.rowenta.bg/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D1% … -DRY/p/1830007392
А аз да попитам някой да има отзиви за фризьора Антон Вилхелмов?

# 88
Аз използвам Gamma .

# 89
Здравейте,

Прикачвам снимка на косата ми в момента след среднощно измиване с приуош Еластайзър, ДПШ Mediceuticals и балсам APHogee.
https://prikachi.net/image/TVW6E

Не съм доволна, както се вижда. Косата ми седи на клечки, нарочно не ѝ сложих стилизатор, за да видя какви къдрици ще се оформят просто така.
Разпологам със следните продукти:

1) Протеинова грижа:  REDKEN EXTREME LENGHT шампоан и  KERASTASE ARCHITECT маска,  aPHogee Keratin Green Tea Restructurizer,  aPHogee 2 -minute Reconstructor.
2) Хидратираща грижа :  JOICO Moisture Recovery шампоан, .JOICO Moisture Recovery Treatment Balm,  Wella ProfessionalsInvigo Nutri-Enrich маска
 Имам и Mediceuticals Hydroclenz шампоан,
KérastaseNutritive Nectar Thermique, коприната на CHI и Марокън ойл.

Бихте ли ме посъветвали какво да съчетая продуктите?
Долните ми пластове са здрави, горните, които са по-къси са си сухи, каквото и да правя.

Общи условия

Активация на акаунт