Къдрокоси красавици - 7

• 64 917
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
vivt аз съм с две ръце за Олаплекс.Лалга така и не можахме да я определим в друга тема с каква насоченост е,за мен е баланс към хидратация но,това е марка,която със сигурност няма да повторя,освен ампулите,някога.
Impatiens е предложила Джойко,много добър избор.Само че Treatment Balm е маската,балсамът е друг продукт.Точно маската е най-добрият продукт от серията,хидратира мнооого добре.

Аз лично Еластисайзъра не го харесвам.Имаше коментар в друга тема, че замазва и утежнява.Това е точното описание и според мен.
Терапиите от сорта на Олапекс имат преуош за домашна употреба N3,в пъти по-добри са от Еластисайзъра,и не утежняват

# 166
Здравейте! Някой от вас ползвала ли е серията за къдрава коса на Алфапарф? Бих се радвала да сподели мнение Simple Smile

Пак да попитам 😄 и тук Simple Smile.Че са на добра цена в ЗР 😄. Ще се радвам,ако някой сподели мнение.Не ми се затварят едни 100 лв в продукти за цялата серия Simple Smile Плюс пяната за коса на Алфапарф(силна фиксация) ❤🥰

# 167
Да, сгрешила съм, маската имам, но съм написала балсам. Simple Smile

Препоръка за дълбоко почистващ шампоан търся, да не е много агресивен. Ще се радвам на мнения Simple Smile

# 168
Neuma Renew за мен е доста щадящ ДПШ и е безкрайно икономичен + изчистен състав.

# 169
Здравейте, къдрокоски Simple Smile
Ще помоля за съвет, понеже е трудно да изчета темите, а не видях в началото препоръчани продукти Relaxed
Досега винаги съм ползвала масовата козметика за коса - шампоан и балсам, какъвто има на промоция (Гарние, Нивеа, Лореал...) и пяна за коса Тафт, но ми се иска да пробвам нещо по-добро. Косата ми е чуплива, но изтощена, защото я боядисвам.
Дали можете да ми препоръчате продукт, които да е на цена до 10-15 лв., от който сте доволни? Шампоан и може би нещо за подхранване Rolling Eyes
Една позната ми препоръча продуктите на  Rene Furterer, Които сега са на промоция в Софармаси, мислех да опитам с тях, но ако имате някакви други предложения ще съм благодарна Heart Decoration

# 170
Здравей, Джина!
Аз съм нова в темата, но четейки по-стари публикации виждам, че тук се препоръчват професионални продукти за коса, а те изключително рядко са в този ценови диапазон от 10-15 лева.
А ако опишеш малко по-точно какво имаш предвид под изтощена коса - суха, къса ли се косъма, има ли омазняване и т.н., ще улесниш другите в препоръките.
Аз също съм с чуплива и бодиясвана коса, отскоро ползвам професионални продукти и не мога все още да бъда категорична с някакъв съвет. Взела съм си хидратиращи шампоан и маска, протеинов шампоан, а сега чакам и други продукти с нетърпение.
До днес на сайта Златна рибка има намаление, може да разгледаш.

# 171
Джина, влизате в сайта на Златна рибка, където вече ви казаха, че има промоция + код за още 5% в темата за професионална козметика и разглеждате марки като Лакме, Олиосета, Десата, Икоо и тн, които са по-бюджетни, но пак много трудно. В Нотино също така има код за 15% намаление на козметика за коса. Там може да разгледате Вела профешънъл и Лореал профешънъл (те са моите фаворити за цена/качество).

# 172
Ще разгледам, благодаря ви Kissing Heart
Вчера си купих един шампоан от Медея по препоръка на аптекаря https://aptekamedea.bg/rene-furterer-tonucia-natural-filler-uplt … -za-kosa-200ml-v1, беше на промоция 19.00 лв. Пак ми е скъп, но да видим Rolling Eyes Макар че и аз се съмнявам, че нещо ще се случи изведнъж Simple Smile
Под изтощена коса имам предвид може би неподдържана Rolling Eyes Имам предвид, че има коси, които са някак лъскави, живи, моята си е и тънка, и рядка и стои бухнала, не на къдрици, освен първия ден като я измия и изсуша.

# 173
Но шампоанът няма да е достатъчен, ще е необходимо да се ползва балсам/маска, евентуално и някакъв продукт без отмиване.
Моята коса е такава в момента, уж съм с чуплива коса - по схемата от 1-ва страница съм между 2В и 2С, а сега се изправя като 2А и често стои бухнала.

# 174
Джинa за изтощените дължини шампоанът няма да ти помогне,трябват ти балсами и маски.Погледни в Арлен,има маски на Давинес и Инсайт по 15-16лв.Момичетата постоянно споделят кодове за намаление,цената ще падне още.В Експерт Бюти има 30% намаление с код до 31-ви.

# 175
Когато косата ми е лъскава и пригладена от 2б-2с става 2а. Така че не знам какво искам. Нямаше да ми пречи да е 2а, ако ще и 1 да е, стига да беше равномерно, ами то - отпред пред лицето права и назад къдраво, което не се и изправя лесно.  Ей тая неравномерност мен ме дразни най-много.

# 176
  • София
Здравейте момичета. Аз ползвам маската fructis beurre или botanic с рициново масло на garnier. Също така съм изключително доволна от две наши, които ми подариха - на Nature of agiva - Roses или чесновата маска за коса на същата марка, която великолепно подхранва и прави къдриците меки и лъскави, а не омазнява и отежнява косата.

# 177
Здравей, Джина!
Аз съм нова в темата, но четейки по-стари публикации виждам, че тук се препоръчват професионални продукти за коса, а те изключително рядко са в този ценови диапазон от 10-15 лева.
А ако опишеш малко по-точно какво имаш предвид под изтощена коса - суха, къса ли се косъма, има ли омазняване и т.н., ще улесниш другите в препоръките.
Аз също съм с чуплива и бодиясвана коса, отскоро ползвам професионални продукти и не мога все още да бъда категорична с някакъв съвет. Взела съм си хидратиращи шампоан и маска, протеинов шампоан, а сега чакам и други продукти с нетърпение.
До днес на сайта Златна рибка има намаление, може да разгледаш.

Алфапарф за чупливи коси,а и не само Simple Smile Са на доста добри цени в рибката Simple Smile

# 178
Още един глас за Алфапарф.

# 179
Още един глас за Алфапарф.

Коя серия сте ползвали? Simple Smile Поръчах за сефте тази за чупливите коси 🤣😂.И съм в очакване да ми оформи Дообрее къдриците(.Гледах клипчета Simple Smile) ..Допадна ми 😄 как се получават,но все пак

Общи условия

Активация на акаунт