Къдрокоси красавици - 7

• 64 945
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Важното е да са максимално изчистени, без  сулфати , силикони и др. Ако ви предлагат мостри по добре вземете и пробвайте .

Може ли препоръка за шампоан за чувствителен скалп и пърхот / мисля сух/ . От кой сте останали доволни - без Медисютикъл - в ера за последен път им дадох шанс, даже спрея Целаген ще подаря .

# 271
Понеже се заговори за Медисютикълс и чувствителен скалп искам да дам и моите пет стотинки по въпроса.
През септември миналата година косата ми започна да капе на шепи, никога не съм имала такъв косопад, придружено със сърбеж, розацея и т.н. Дерматолог посещавах доволно много пъти, но един ден в отчаянието си поръчах Нуминокс, в комплект с Биокленз шампоан и Терапевтик маската. И до ден днешен не оставам без тези неща. Към Нуминокса подходих с голям страх, защото има съставки, които са дразнещи, активират кръвообращението на скалпа, абе обратното на това, което ми трябваше. Обаче косопада беше толкова страшен, че ми беше все тая - всичко трябва да се пробва. И добре, че пробвах. От първото пръскане кожата ми спря да сърби, успокои се осезаемо. Миенето с Биокленз и Терапевтик беше, като рай. Не мога да кажа на 100% дали Нуминокс спира косопада и дали стимулира новия растеж, защото ползвах същевременно Ревалид серум и Анакапс капсули, но е факт, че се мия с Биокленз почти изключително, Терапевтика ползвам често, но ползвам и други маски, а Нуминокса в момента съм спряла. Та с това излияние искам да кажа, че зависи мнгоо от скалп, коса, обективно състояние.
Иначе косата ми не се е възстановила съвсем, то няма и достатъчно време, но след едно подстригване за премахване на раздърпаните краища и терапия вече шести месец има доста добър вид и се усеща сгъстяване. Поне не пада. Дано е полезно за наякого.

Относно стилизирането - аз имам доста кофти curl pattern, силно къдрави краища и прави корени, винаги ми е триъгълна прическата, както и да ме стрижат, но Медисютикъл не ми в повлиял по никакъв начин за формата на къдриците.

# 272
Не знам защо се получи така при мен, към момента и аз до използвам опаковката на Биокленз , като преди това бях с Ходрокленз- мислих, ме той ми идва по-агресивен, някак си повече ми се омазняваха корените с него, като до сега нямах такъв проблем. Тъй като очаквах косопад след спиране на кърменето и Ковид реших да взема и спрея Целаген , но просто след употребата им имам ужасен сърбеж. А като цяло нямам пърхот …. И аз не лога да обесня защо така. Приятелка започна да ги ползва при нейния проблемен скалп и е изключително доволна Simple Smile

# 273
Това , че някой е доволен от едно не означава , че и на теб ще ти е добре .
Не знам защо се получи така при мен, към момента и аз до използвам опаковката на Биокленз , като преди това бях с Ходрокленз- мислих, ме той ми идва по-агресивен, някак си повече ми се омазняваха корените с него, като до сега нямах такъв проблем. Тъй като очаквах косопад след спиране на кърменето и Ковид реших да взема и спрея Целаген , но просто след употребата им имам ужасен сърбеж. А като цяло нямам пърхот …. И аз не лога да обесня защо така. Приятелка започна да ги ползва при нейния проблемен скалп и е изключително доволна Simple Smile

# 274
Хидрокленц и аз не го харесвам,влача го от доста време.Омазнява ми косата и на втори ден ме сърби скалпа.Но Биокленц ми е сред топ фаворитите

# 275
Не искам да се повтарям, но аз с Меди не се сработих. От Нуминокс имам сериозно омазняване и сърбеж, а от Биокленз ми падаше косата на шепи, вместо да се заздрави и ми докара мазни корени и сухи краища. Действат различно продуктите на всеки... ефект виждам от други, както и от маслените маски.

# 276
Да, всичко си е до тип коса, скалп… аз с маслените маски съм голямо не, точно обратното на повечето къдрави коси. Също най-къдрава ми става косата от повечко протеин. Затова всеки трябва да се съобрази първо със своите специфични нужди.

# 277
Ползвали ли сте такова ?
Какво мнение имате ?
Дали си заслужава ?

https://mazzaci.com/bg/produkt/gocurls/

# 278
Скрит текст:
Взех си тази четка с глигански косъм на Label.m и съм щастлива, че успява да ми разплете руното качествено и максимално безболезнено. До сега се решех с една много стара на Avon със свински косъм, която вече беше започнала да се разпада от дългото ползване, а спряха да ги продават, сега имат само със синтетичен косъм и изобщо не разрясват така добре, скубят ужасно... В този ред на мисли с какво решете заплетената къдрава коса, аз само с това успявам... И другият въпрос ми е дали имате представа как мога да почиствам максимално безвредно четката, допускам, че предишната пострада и от неправилна грижа.

# 279
И аз имам глиган, ама не съм впечатлена.
С тази се реша най-лесно и без загуба на топки косми
https://www.pinkpanda.bg/produkt/tangle-teezer-chetka-za-kosa-th … brush-black-black
Мия я с гореща вода, то няма какво да и се повреди.

# 280
Здравейте какво ви е мнението за Ми аманте крема?

# 281
Моята фризьорка е на мнение, че нещата на Ми аманте не са особено добри и не си струват парите

# 282
  • София
Момичета, какво правите при рехава, изтощена от зимата коса, която пада надолу като сплескана и къдриците са едни такива никакви? Ако може да отърва подстригването? Нещо за екстремно укрепване и заздравяване? Не съм я боядисвала от месеци, оставила съм по-русата част и  светлокестенявите корени, което стои ОК. Но ме притеснява, че косъмът стана мн тънък.

# 283
Мия 2 пъти в месеца с ДПШ,ползвам по-често протеинови продукти и редувам всяка седмица протеинови и хидртиращи терапии

# 284
Темата се раздвижи и да използвам момента, за да попитам и тук.
Започнах да имам някакъв минимален успех с косата си, откакто използвам професионални продукти, но май нещо обърках.
Въпреки, че основната ми грижа е хидратация /Joico Moisture Recovery/, косата ми е доста суха през последните седмици и скалпът ми се раздразни. Получих коментари, че може да е от протеиновата грижа /Ш Редкен Екстрийм/ и затова засега няма да го ползвам, макар че харесвам ефекта, който получавам - само след този шампоан косата ми има пружиниращи къдрици, макар и за ден Grinning

Дали да не се насоча към балансирани продукти, ако горните са агресивни за мен?
Ще препоръчате ли такива? Боядисвам се, не ползвам преси/маши.

Общи условия

Активация на акаунт