Къдрокоси красавици - 7

• 65 002
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Крема си го поръчах и ще го пробвам скоро. На снимката съм сложила някакъв "озаряващ спрей серум" се води, та се чудя дали и него да не си взема.
Има ли дами, които са го ползвали? Събирам мнения. 

В момента го ползвам. Оформя много добре къдричките.За сега това е единственият крем ,които постига ефекта ,който аз искам.Да имам фриз,бухва ми косата.Но аз живея в морски град Simple Smile. Рефрешвам с вода И пак се оформят.Може би,не нацелих правилното количество от крема 😂.Но много съм доволна.Благодаря и на дамата,която ми го препоръча Simple Smile

# 391
Крема си го поръчах и ще го пробвам скоро. На снимката съм сложила някакъв "озаряващ спрей серум" се води, та се чудя дали и него да не си взема.
Има ли дами, които са го ползвали? Събирам мнения. 

В момента го ползвам. Оформя много добре къдричките.За сега това е единственият крем ,които постига ефекта ,който аз искам.Да имам фриз,бухва ми косата.Но аз живея в морски град Simple Smile. Рефрешвам с вода И пак се оформят.Може би,не нацелих правилното количество от крема 😂.Но много съм доволна.Благодаря и на дамата,която ми го препоръча Simple Smile

Ако питаш мен не 🤣. Излишно е.Бих ги инвестирала в маска за коса,или нещо такова.Имам един рекативиращ
спрей  за къдрички.на Алфапарф.Хубав е ,пробвах го 2-3 пъти,но не го ползвам 😂.Между другото,някоя мацка ,ако иска да си го купува да ми пише.Извинявам се,че не в темата за размяна. Дадоха ми и 3 мостри в Рибката (сефте).

Не съм ползвала Lalga,и другата марка Simple Smile .Момичето каза,че тази Compania del ore-много го взимали.
От Лакме,не очаквам нищо 😂.Ползвала съм го(оранжевата серия).Плюс други техни.Не останах доволна.

# 392
И крема, и серума на Десата на моята коса действат перфектно и без фалове. Не съм видяла да озарява серумът, но е с фиксиращо действие и трябва да се пръска по малко, защото фиксира силно. Косата не слепва и не се утежнява. Доволна съм и от двата продукта много.

# 393
И крема, и серума на Десата на моята коса действат перфектно и без фалове. Не съм видяла да озарява серумът, но е с фиксиращо действие и трябва да се пръска по малко, защото фиксира силно. Косата не слепва и не се утежнява. Доволна съм и от двата продукта много.

Нещо ,като лак ли е? Десата имат и някаква маска leave in- гледах я скоро на промоция.Аз бих взела маската по-принцип.Но ако и озаряващият е Ок 😂😂😂,да грабвам и него 😂

# 394
Не бих казала като лак, не втвърдява чак толкова. Абе действа като крема общо взето, косата изглежда по същия начин. За маска не знам, откакто намерих на brave new hair reboot маската, друга не ползвам вече. А освен това вече я има и в Лили, даже беше на промоция по 14 лв.

# 395
Какъв ефект дава тази маска, може ли са сравни с маска по-висок клас Simple Smile ?

# 396
И аз съм изключително доволна от десата и мароканоил.
В момента видях,че има на промоция шампоан и балсам на био арган лакме. Ще ги пробвам . Ако не ми хареса  , пак ще се връщам на цялата серия десата и ще я редувам с макадамията от златна рибка... и ще спра с експериментите,  защото засега открих точно 3 марки , които действат много добре на моята коса.

# 397
Какъв ефект дава тази маска, може ли са сравни с маска по-висок клас Simple Smile ?

Не може да се сравни, защото е по-добра от всички, които съм ползвала Grinning Макдамия, Лалга и половината маски от Рибката, не помня вече кои съм ползвала... Това е за моята коса, не знам дали така ще действа на всички.
Прави косата жилава, хлъзгава и гладка, още под душа усещам ефекта. Ползвам два пъти седмично.

# 398
Ключовата ми дума е хлъзгава и гладка.. най-вече гладка 😁 още утре ще я взема от Лили.
Със шампоана от същата серия ли комбинираш?

# 399
Ключовата ми дума е хлъзгава и гладка.. най-вече гладка 😁 още утре ще я взема от Лили.
Със шампоана от същата серия ли комбинираш?

Не, с произволен. Шампоаните и балсамите на марката са с много изнервящи опаковки - бутилчици с мъничка дупчица отгоре, а самата бутилка пластмасова и твърда - докато изкараш продукта, ти идва да си излезеш от банята некъпан Joy

# 400
Момичета, мнение за този състав? С уговорката, че е натурален шампоан.

# 401
AlisV, дай отзив, ако я пробваш, че и аз подскачам на "жилава, хлъзгава и гладка". Grinning

# 402
Момичета, мнение за този състав? С уговорката, че е натурален шампоан.

Звучи доста зле като за шампоан. Само масла и една сода каустик, която прочетох, че се използва в сапуни и тн, но не виждам как ще се измие косата с това нещо.

# 403
  • София
Не сода каустик, а обикновено лимонтозо. Иначе с толкоз масла, по-скоро става за маска, не за шампоан.

# 404
Какво имате предвид? Sodium hydroxide = сода каустик.

Общи условия

Активация на акаунт