Къдрокоси красавици - 7

• 64 978
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Дами, -20% на продукти за къдрава коса в Рибката

# 376
Предложете идеи, как си носите косата? Просто не мога да я търпя пусната отпред особено с две малки деца. Като излезем на разходка понякога примерно диадема слагам, но не е моето нещо накрая я омотавам в опашка с кичур коса 😅 и всякакви продукти за къдрици се обезмислят …..

# 377
  • София
Може да направиш небрежен кок ала Мегън Маркъл с два пуснати закачливи кичура отпред или без.

# 378
  • София
Когато ми порасне много дълга косата и преди да я подстрижа, използвам или диадема, или хващам предните кичури назад в опашка, а останалите къдрици си стоят свободно над раменете.

# 379
  • В полите на Пирин планина
Обичам да я прихващам така:

# 380
И аз като Lady, но хващам и косата над ушите.

# 381
  • София
И аз това имах предвид Simple Smile

# 382
Има ли дами, които са го ползвали? Събирам мнения. 

# 383
По Коледа си взех този крем https://www.notino.bg/moroccanoil/curl-krem-za-chupliva-i-kdrena-kosa/p-16017854/
Едва ит скоро го ползвам по-редовно и се отразява супер на косата ми, независимо дали ще я оставя естествена или ще я поразреша  четка и сешоар. Единственият недостатък е цената Grinning

# 384
И аз го ползвам, действително е хубав.

# 385
Може ли да споделите как точно ви се отразява?
Не бухва ли косата на следващия ден например?

# 386
От крема - не. Просто оформя добре, като косата остава мека. За бухването - ако я мокря следващия ден бухва. Не точно бухва е с много фриз. Този фриз всъщност са растящите косми, които са по-къси и се завиват различно. Моята коса е много фризи, понеже имам къс цикъл на обновяване на косата няма спасение. Но и не ме дразни толкова много. Напоследък опада доста та си мечтая да бухва, като преди, но..

# 387
Има ли дами, които са го ползвали? Събирам мнения. 

В момента го ползвам. Оформя много добре къдричките.За сега това е единственият крем ,които постига ефекта ,който аз искам.Да имам фриз,бухва ми косата.Но аз живея в морски град Simple Smile. Рефрешвам с вода И пак се оформят.Може би,не нацелих правилното количество от крема 😂.Но много съм доволна.Благодаря и на дамата,която ми го препоръча Simple Smile

# 388
Аз пък имам странен въпрос. Случва ли ви се да имате дискомфорт по скалпа все едно косата е стояла вързана на стегната опашка без реално да е била? Имам един участък на върха на главата от едната страна, който като поразроша и усещам напрежение, като лека болка. По принцип съм забелязала, че там ми е избил един нов все още къс кичур, понеже косата ми се беше поразредила след раждането и след време ми пораснаха нови кичури и косички на места, само че само този ме "боли" 😫😃 Той е сравнително дебел и се завива, накъдето му падне, понякога ми стърчи нагоре на косата, може ли този кичур да е проблемът? Дали си притискам корените на косата докато спя понеже спя на тази страна? Изключвам да е от дължината и тежестта на косата, въпреки че в мокро състояние ми е до кръста, защото все пак този кичур е къс. Имате ли идея какво да го правя този болящ участък, защото честно казано много ме дразни вече...

# 389
Може ли да споделите как точно ви се отразява?
Не бухва ли косата на следващия ден например?
Не бухва изобщо. Нямам нужда да навлажнявам косата с него, тя си стои мека и с обем.

Общи условия

Активация на акаунт