Къдрокоси красавици - 7

• 65 042
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Аз ползвам на милкшейк. Препоръчан ми е от Ванеса. Много съм доволна.

Здравейте, може ли да препоръчате марка ДПШ?
И аз така Simple Smile И да повдигна пак въпроса за кремовете за къдрици- какви продукти като финиш предпочитате лятото ? Чудя се какво да си взема, до сега съм ползвала две опаковки на as I am , на артего един крем, който беше хубав, но фризьорът, от който го купувах ме дразни Simple Smile и сега се чудя към кой продукт да се насоча. Косата ми е 2а, 2В, отпред 2с Simple Smile

# 451
Аз ползвам на милкшейк. Препоръчан ми е от Ванеса. Много съм доволна.

Здравейте, може ли да препоръчате марка ДПШ?
И аз така Simple Smile И да повдигна пак въпроса за кремовете за къдрици- какви продукти като финиш предпочитате лятото ? Чудя се какво да си взема, до сега съм ползвала две опаковки на as I am , на артего един крем, който беше хубав, но фризьорът, от който го купувах ме дразни Simple Smile и сега се чудя към кой продукт да се насоча. Косата ми е 2а, 2В, отпред 2с Simple Smile
И аз това се чудя сега, освен за ДПШ, за стилизиращ крем и попаднах наскоро на Curlsmith Curl Defining Styling souffle като мнения в една група във фейсбук, сега много бих се радвала да чуя мнение, ако го е ползвала някоя от вас, тъй като ми идва малко скъпичък, но ако си струва, ще го взема.

# 452
Кой продукт е лилавата топка на Tigi? Simple Smile
И също така коприната на Chi - може ли точно наименованието, че на мен ми излиза при търсене Chi silk Ifusion, едно и също ли е?

# 453
Да, тази с червенитв капачки.
И тази кератиновата е хубава, но червената е оригиналната.

# 454
  • София
Можете ли да ми препоръчате наистина силна фиксация, за предпочитане пяна или гел, за коса тип 2B до 3B? Напоследък се размеква ужасно каквото и да използвам за фиксация, а грижата си е същата, каквато използвам винаги.

# 455
Sunshine,ако грижата преди финиша не е ок,каквото и да сложиш като финиш няма да ти свърши работа,освен захаросана вода или бира Wink
Майтапа настрана,явно на косата ти и липсва нещо...
Ако говорим за изкуствена силна фиксация,преди години имах една пяна от ДМ,не помня на got2b или на Syoss беше,но имаше отвратителна фиксация,аз не харесвам подобни продукти.На теб може да ти свършат работа,погледни ги.

# 456
Здравейте, момичета.
Не срещам много мнения за продуктите на Dessata, а са ми доста интересни и ми се иска да ги пробвам. Някоя има ли мнение за тях?

# 457
  • В полите на Пирин планина
Sunshine_Reggea
И аз мисля като Ванеса, че проблемът не е във фиксацията. Косата не стои добре заради друга причина - може да е прехидратирана примерно. Моята коса провисва точно, като прекаля с хидратацията. Даже по принцип отбягвам много силно подхранващи продукти, защото косата ми е фина и лесно се смачква. Може да ѝ трябва и дълбоко почистване.

Здравейте, момичета.
Не срещам много мнения за продуктите на Dessata, а са ми доста интересни и ми се иска да ги пробвам. Някоя има ли мнение за тях?
Аз имам крема за къдрици и ми харесва. Фиксира добре, но не е прекомерно силен.

# 458
В настоящата тема имаше доста отзиви за Dessata.

# 459
Можете ли да ми препоръчате наистина силна фиксация, за предпочитане пяна или гел, за коса тип 2B до 3B? Напоследък се размеква ужасно каквото и да използвам за фиксация, а грижата си е същата, каквато използвам винаги.
Най-силната фиксация, която познавам, и която мразя между другото, е пяната за обем  и силна фиксация на лореал techni art. Много  втвърдява, къдриците стават мънички и оформени, нооооо welcome to the '80s Joy

# 460
Обърках се повече Simple Smile
Кератиновата не е оригинал...

Може ли точно наименование/линк на това, което често в темите за коса във форума се изписва като коприната на Chi Simple Smile

# 461
  • София
Много ви благодаря за съветите! Тези дни ще засиля малко протеина за сметка на хидратацията и ще видя как ще е положението.

# 462
  • Марс
Моята от влагата много бухва и си знам да и слагам протеин като вали Simple Smile

# 463
Обърках се повече Simple Smile
Кератиновата не е оригинал...

Може ли точно наименование/линк на това, което често в темите за коса във форума се изписва като коприната на Chi Simple Smile

https://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/koprine … lk-infusion-50-ml

# 464
Показали са ти оригинала вече Simple Smile
Не че другите не са оригинални, не са първообраза просто😁
http://www.zlatnaribka.com/koprinen-serum-za-suha-i-iztoshtena-k … lk-infusion-15-ml
Тази пак е добра, а доста харесах и синята с алое вера,който е за къдрава коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт