Къдрокоси красавици - 7

• 64 133
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Доволна съм от този на Label.m - Deep Cleansing Shampoo, харесва ми усещането за лекота на косата.
Имам и такъв, който е без сулфати, с щадящи пенители, на NEUMA - RENEU SHAMPOO рестарт шампоан за всеки тип коса - също е хубав.

# 511
Snowwhite,следващия ми термо ще бъде този,който препоръча. Харесвам Кърл Манифесто, а защо не съч го пробвала, няма идея,но е грешка.
Въпроса,е че имам нова опаковка Дисциплин термо, а така да не ми е ок на косата, а преди го обожавах. Нямам идея къде е проблема.

# 512
Не съм ползвала нищо на BioSilk и ще се радвам да ми препоръчате - търся продукти за подхранване и такива без отмиване.
Това, че съдържат коприна означава ли, че всички продукти са протеинови?
Ароматът им приятен ли е?

# 513
Не съм доволна от БиоСилк, много изсушаващи продукти. Ползвала съм шампоан, балсам и крем за къдрици. Кремът отначало беше добре, но с течение на времето започна да изсушава и заплита, въпреки че не го ползвах редовно.

# 514
Коя пяна/мус е подходяща за намачкване на косата? Да не клечоства хипер много и, ако може, да не изсушава косъма 🥸

# 515
Някой ползвал ли е този крем? Фризьорката ми сложи от него и сякаш добре повлия на къдриците ми.

# 516
  • София
Коя пяна/мус е подходяща за намачкване на косата? Да не клечоства хипер много и, ако може, да не изсушава косъма 🥸

Аз използвам две - Alfaparf пяна за силна фиксация и Taft. И в двата случая избягвам "клечосването" като суша с дифузер до втвърдяване на пяната, след това намачквам с памучна кърпа, за да разчупя пяната, след това доизсушавам, за да фиксирам.

# 517
  • София
Не ползвам пяна за оформяне на къдрици от години, просто изобщо не ми харесва как стават на отделни твърди кичури. Ползвам пяната на МароканОйл, но тя е друг тип, някак по към мус е като консистенция и не прави никакви клечки.
Не знам на коя бутилка съм на крема за къдрици на Орайт, за мен е всички което искам от оформящ крем. Не ми лигави косата, консистенцията му е плътна, има лек фиксиращ ефект, но нищо общо с този на пяната. Държи къдрици до миене, не падат, не увисват, не омазнява допълнително косата. Само цената му не ми е любима, но го ползвам поне 6+ месеца, така че и това се преживява. Суша до сухо с дифузер, след което намачквам хубаво косата с 5-10 капки олио, и ако има някоя клечка изчезва.

# 518
Несклечкосваща лека пяна за къдрици е тази на Wella, може да се намери лесно почти във всеки един дрогериен магазин, струва 7-8 лева

# 519
Здравейте! От месец и нещо косата ми е зле. Кажете какво и трябва (освен боядисване).

# 520
DivaOrhideq,не беше ли ти с онзи бар-сапун?
Нищо и няма на косата ти,мий по-често с ДПШ.

# 521
Аз бях, да. Но не ползвам само него. ДПШ ми свърши преди месец и нещо и от пътуване не съм взела…. Та, може и да си права. А след бара косата ми е доста читава, между другото.

# 522
Здравейте, решила да минавам на метода изцяло, но имам почти нови на alfaparf, ако някой иска давам ги за 40 лв двете

# 523
Здравейте! Искам да си взема сешоар с дифузер, но нямам никаква идея за какво да гледам. Ще съм ви благодарна, ако ми споделите вашия опит и ми препоръчате някой. Търся си нещо по-бюджетно, тийнейджър съм и не ми се дават много пари😅. Бих се разделила с до 50-60 лв. Благодаря ви предварително!

# 524
За мен, от ниския клас най-добри са Bellissima и Philips.Щом ще го ползваш с дифузер,гледай да е по-силен,за да не сушиш с часове.
Имала съм Remington,Rowenta и BaByliss,не ги харесвам,главата ми става като кошница.
Има голям избор на Philips,в комплект с дифузер,разгледай ги.

Общи условия

Активация на акаунт