Къдрокоси красавици - 7

• 64 121
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Харесвам много и Протеин филъра и показаната маска на Олиосета /според мен не е протеинова обаче, може би балансирана/. Даже маската харесвам повече, една от любимите ми изобщо е.

# 601
  • София
Включвам се да благодаря за изчерпателната информация от VanessaDE.
Взех си Schwarzkopf Professional BC Fibre Force и явно е точно това, от което косата ми е имала нужда. Днес съм с добре оформени, лъскави и стегнати къдрици.

# 602
А каква беше косата преди това, как я усещахте?

# 603
  • София

С доста отпуснати къдрици и позагубила форма. Определено прекалих с хидратацията, просто ми трябваше време да се усетя.

# 604

С доста отпуснати къдрици и позагубила форма. Определено прекалих с хидратацията, просто ми трябваше време да се усетя.

Здравей, как разбра, че си прекалила с хидратацията? Аз късно разбрах, че имам спешна нужда от хидратация, защото косата ми се късаше постоянно, дори след подстригване и вече ползвам хидратираща маска за 2ри път, действа ми страхотно и се чудя как да разбера, че е достатъчно.

# 605
  • София
Винаги, когато прекаля с хидратацията, къдриците ми се отпускат, губят форма и стават трудни за поддържане. Затова в момента редувам хидратация с протеин.

# 606
Developer96 коя е хидратиращата маска, от която си доволна? Аз нещо напоследък не попадам на добра хидратираща маска.

# 607
Моята много суха коса я спаси Joico moisture recovery шампоан и балсам,използвам и Balm moisture recovery. Беше ужасно суха и заплетена сега я върнах към живот. Използвам и преуош еластисайзер с добавени от мен масла.

# 608
Developer96 коя е хидратиращата маска, от която си доволна? Аз нещо напоследък не попадам на добра хидратираща маска.

Страхотна е, косата ми не е била толкова мека и лесна за разресване никога до сега

# 609
  • София
Аз, с риск да ме убиете с камъни, но съм доволна от "Храната за коса" на Garnier...

# 610
  • USA
Аз, с риск да ме убиете с камъни, но съм доволна от "Храната за коса" на Garnier...

споко, аз от керастазЪ, но правя разлика в качеството в БГ и в САЩ, в САЩ е "скапана" козметика, за БГ може би е с европейско качество.

# 611

споко, аз от керастазЪ, но правя разлика в качеството в БГ и в САЩ, в САЩ е "скапана" козметика, за БГ може би е с европейско качество.

И аз съм чувала, че в САЩ е различна от Европа, за това и мисля да си накупя от тук колкото мога да пренеса

# 612
  • В полите на Пирин планина

Защо? Аз също харесвам тези маски на Гарниер.
И ето тази серия на Глис:

# 613
Аз съм почитателка на жълтата маска от същата серия на Глис. И от кокосовото мляко на Балеа 😅

# 614
Здравей!
Ако може да споделиш доволна ли си от крема за къдрици? А също видях че има и гел олио на същата марка, но то май е с по-силна фиксация.

Значи проблема е в мен,защото никога не съм била така, иии.. все едно ми я няма плътността и половината коса, но ще видим като я измия.
Самия фризьор ме попита искам ли подстрижка подходяща за къдрава коса и се съгласих, така че няма какво да съм недоволна от него, попринцип работеше със супер прецизната ръка.
Препоръча ми крема на Шварцкопф- Curl honey, поръчала съм го вече.

Общи условия

Активация на акаунт