Биг Брадър 3 - 8 част!

• 20 763
  • 531
  •   1
Отговори
# 225
И аз изпуснах - галеха го и му се лигавеха, коментираха, че целия бил настръхнал. Лилито се разсърди на Борислав, а той каза, че е сигурен, че ако се стигне до ТАМ, Пепи ще се раздаде повече от нея. Simple Smile!

# 226
  • На погрешната планета
И аз изпуснах - галеха го и му се лигавеха, коментираха, че целия бил настръхнал. Лилито се разсърди на Борислав, а той каза, че е сигурен, че ако се стигне до ТАМ, Пепи ще се раздаде повече от нея. Simple Smile!
Ама кой му се галеше?

# 227
тоалетът на ЛАНА верно беше потресающ Rolling Eyes

# 228
  • някъде там
Павел,Борислав и Боян бяхя главните герои в гаврата Sick .... е и Пепи.

# 229
  • Там където е семейството ми
Борислав,Боян и Павел,бяха наобиколили(по скоро качили)върху леглото на Пената  иго галеха.
Честно пък на мен не ми дожаля,защото след всичко видяно останах с впечатление че на Пената не му беше неприятно,даже напротив. Crossing Arms

# 230
# 231
  • София
Не успях да гледам началото, какво е станало та едната тризначка плачеше, била се скарала с някой, но не разбрах с кой и за какво?

# 232
  • Там където е семейството ми
Не успях да гледам началото, какво е станало та едната тризначка плачеше, била се скарала с някой, но не разбрах с кой и за какво?
Скара се със Тодор,заради една кутийка течен шоколад.Те искали не знам си какъв,пък Тодор им взел някакъв друг. Grinning

# 233
На Пеньо му харесва. Щях да го разбера , ако беше обикновено момче, което се чувства момиче и всичко това е на психологическа основа, но той педерастее с извинение  и интригантства.

# 234
Пеньо не го съжалявам!А като се завърти очичките ми е  Sick

# 235
  • София
Скара се със Тодор,заради една кутийка течен шоколад.Те искали не знам си какъв,пък Тодор им взел някакъв друг. Grinning
Благодаря  Hug, абе луда работа са тези тризначки  Mr. Green
Колкото до Пенята - престоя в къщата не му се отразява добре. Вече наистина си мисли, че е жена-звезда (при това хубава, за която всички мъже мечтаят  Crazy). Момчето има нужда от професионална помощ, а не от пластична операция. И мен започва да ме дразни, но повече ме е жал за него - само като си помисля какво го чака навън и ми прилошава  Sad

# 236
Пеньо си е честа к**ва, ще прощавате- мъжка или женска, не знам.
Как описваше кокво си представя като излезе и нямало да си губи времето с работа ooooh!, а търсел гадже с мерцедес да му купува аксесоари, без значение дали е мъж или жена.

Ами не ми е жал, търси си го човекът. И ще го намери

# 237
Абе Пената Ужасно започва да ме дразни, в началото го (я) съжелявах, но сега направо  #2gunfire
Тнусен, надут мазник- миришещ...  Sick

# 238

Добре де, наблюдаваме осъзнаването на един гей! Сигурно си се е родил такъв. Защо да не подчертае женското у себе си? Какво лошо?
Изгледах пак изпълнението му с Дияна, ми добре пее и добре се държи на сцена. Би бил по-интересен от доста фолк певачки. Както някой го нарече - българската Дана Интернешънъл...
Само да се научи да се къпе редовно!

# 239
е, хайде сега, чак пък гавра...... Stop.просто се майтапеха. а на пената му беше кеф по мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт