Нашите уютни спални - тема 9

• 78 553
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
  • Под Сините камъни
Здравейте на всички!
Събирам мнение за това легло на Ирим
http://www.irimbg.com/product/%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b0/%d1 … d1%82%d0%b8-7032/
Колкото и да ми се искаше да сложим на младежа легло на 140 нямаме никакво място. Затова се спираме на легло тип Приста.
Вчера обиколихме Айко, Юск и Нани, но нищо по хубаво и подходящо няма Disappointed. Държим да има повдигащ механизъм, че под сегашните единични легла има доста багаж.
Може да предложите и вие нещо Smiley

# 331
  • SF
На мене не ми харесва. С тези шкафове, табли и ракли ми е малко соц дизайн, подходящ за детски кът в гарсониера. Цветът му също не ми допада.
Помислете още малко, защото това не ми прилича на младежко легло за младежка стая, а просто мебел, която събира багаж.

# 332
  • Под Сините камъни
На мене не ми харесва. С тези шкафове, табли и ракли ми е малко соц дизайн, подходящ за детски кът в гарсониера. Цветът му също не ми допада.
Помислете още малко, защото това не ми прилича на младежко легло за младежка стая, а просто мебел, която събира багаж.
То и на мен не ми харесва кой знае колко и цвета ще е друг. Искахме легло тип боксспринт, ама пусти размер на стаята не става за по голямо легло. Как ли не го въртяхме не става. Ако сложим по хубаво легло не остава място за гардероб и бюро, а бюрото му хич не е малко тип геймърско 120см.
Оф голяма блъсканица е. както казва кака му "Кво го мислите толкова, той след 2 години ще изчезне от вкъщи. Слагайте му едно по голямо легло и готово."

# 333
  • SF
Сложете му легло 140 см и гардероб с плъзгащи врати.
Може и по-малко легло, но не това.

# 334
Моят син пък си избра сам същото легло, само че без горните рафтчета и в друг цвят. Той много държеше да има ракла. Понеже стаята също е малка, гардеробът е с врати тип хармоника. Още не се ползва стаята и не мога да дам отзиви за качеството.

# 335

Практичността е водеща в неголямо жилище. Ако има апартамент с много стаи, дрешници, кабинети и прочее може естетиката да е водеща, но най-често не е такова положението. Мебел, която събира багаж за мен звучи много добре.

# 336
Нашата детска има няма 12 кв.м.
Леглото е 140/200 см от икея, с повдигащ механизъм.
Бюрото е 2 метра дълго.
Има гардероб и скрин също.

# 337
  • Под Сините камъни
Нашата детска има няма 12 кв.м.
Леглото е 140/200 см от икея, с повдигащ механизъм.
Бюрото е 2 метра дълго.
Има гардероб и скрин също.
Нашата е 10 - 11м2, но разпределението на стените е много смотано. Нямам чертеж на стаята за да дам точна схема, но имам снимки със сегашното обзавеждане. Мога да ги приложа след малко за да се добие бегла представа.
С ММ мерихте, гледахме, но 140 няма да стане. И на мен ми се иска много такъв размер.
Снимките
Скрит текст:

Като бюрото сега е сменено с по голямо

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 12:02 от Пепински

# 338
То и нашата е смотана...ама с това разполагаме.

# 339
Здравейте на всички!
Събирам мнение за това легло на Ирим
Колкото и да ми се искаше да сложим на младежа легло на 140 нямаме никакво място. Затова се спираме на легло тип Приста.
Вчера обиколихме Айко, Юск и Нани, но нищо по хубаво и подходящо няма Disappointed. Държим да има повдигащ механизъм, че под сегашните единични легла има доста багаж.
Може да предложите и вие нещо Smiley

Ако цената е за целия комплект, ми се вижда прекалено ниска за каквото и да било качествено изпълнение или материал. Мисля, че ще имате проблеми с това, при това не след продължителна експлоатация. Ние сме правили легло 120 см по поръчка, с повдигащ механизъм и чекмеджета. Отдавна го мразя /че остаря и ми писна да го гледам/, но е напълно здраво и по тази причина не съм го сменила.  Мислете и за такъв вариант, ако не се намери готово с по-добро качество.

# 340
Привет, на моя тийн стаята е изцяло от Ирим. Имаме легло с две чекмеджета, ракла към леглото и скрин от една и съща серия. Леглото е 120 или 140 см, но май мисля че е 120. Чекмеджета отдолу станаха почти неизползваеми, защото не желаят да се отварят лесно вече. Нещо се прецакаха. За няколко месеца. Скринът се държи отчасти, защото чекмеджета се отварят и затварят, обаче едното пропада в долното. А другото чекмедже някои път се затваря с голямо затруднение, не знам как се оправя това.
Но, моят юнак си ги харесва и не им намира кусури. Ама той е непретенциозен по принцип. За жалост, аз точно такова немного добро качество очаквах от тях. Но когато го купувах, бяхме след много голям ремонт, и наистина нямах пари за ИКЕА или Айко. Раклата е безупречна, само че тя не се ползва ежедневно, ама там влизат дрехите, които не са за този сезон. И отгоре й има тийнейджърски неща.
Моят съвет е, ако не сте толкова притиснати откъм парите, и ако искате читави мебели, недейте избира ИРИМ. Подобни на Ирим, но с една идея и половина по-добро качество, са СИТИ нещо си. От тях имаме етажерки и бюра, които се държат много добре.

# 341
  • Под Сините камъни
Благодаря на всички за отзивите. И аз се съмнявам в качеството на Ирим, за това потърсих мнения на потребители, които ги ползуват отдавна. Ще продължим да търсим. Финансите са ни кът, че 15 август правихме сватба на щерката, но и леглото не ми е чак толкова спешно и мога да изчакам някой и друг месец за нещо по добро. Ще покажа снимки на какво сме се спряли

# 342
Е, 16 мм ПДЧ не е белег на високо качество, ама за толкоз пари толкоз.

# 343
Матракът е по-важен за мен. Това е просто кутия ....Simple Smile

# 344
За това спор няма, стига кутията да не се разпадне, разклати или да почне да скърца.

Общи условия

Активация на акаунт