Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 642
  • 868
  •   1
Отговори
# 660
Много добре схванах доводите на Савова и я подкрепям. Според мен са градивна критика, от която всеки заинтересован може да си изведе поуки.
Seeflower, как се нарича масажа, който правиш? Колко пъти седмично? Замислих се и аз.
Перуника, дай да видим уредчето! Може някоя дама да поиска да го купи за себе си.

# 661
  • София
При мен са 12 кила и то на корема само. Никога не съм имала шкембак. Змия ме знае и ще потвърди. Ама ще ги боря някак.

# 662
Нямате си друга работа, за curvy ми говорите, сега търсих това Zalando, добре че няма Бг сайт. Харесах си веднага нещо и няма как да го имам
https://m-en.zalando.de/anna-field-curvy-jersey-dress-blackwhite … x821c03t-q11.html
Какъв е проблемът нещото да пристигне до България? Simple Smile

# 663
  • В градината...
Предполагам оскъпяването на доставката. Никога не съм поръчвала.
Сега погледнах - Ами размерите започват от 46.
Mariat, живея с надеждата един ден пак да започна да го ползвам това чудо. Зимата обикновено имам време за такива неща.

# 664
  • София
Проблемът се нарича Брекзит.

# 665
  • Варна
Нямате си друга работа, за curvy ми говорите, сега търсих това Zalando, добре че няма Бг сайт. Харесах си веднага нещо и няма как да го имам
https://m-en.zalando.de/anna-field-curvy-jersey-dress-blackwhite … x821c03t-q11.html
Какъв е проблемът нещото да пристигне до България? Simple Smile
Може и да пристигне и да е много добро на картинката, в действителност да не ми стои добре и да се наложи да го върна.
На мен това ми е проблема.

# 666
От няколко месеца имам гуаша масажор и всяка вечер правя масажи на лицето с различни масла. След това слагам крем. Миналата година правих масажи с уредче, нямаше ефект при мен.

# 667
Брекзит не е проблем, шопингът си тече, превозвачите доставят. Последно поръчвах авточасти, една от които доста скъпа и нямаше никакви проблеми.

Тути, браво за постоянството. Мислех за дермаролер, но има да отлежава в шкафа.

# 668
  • Mediterraneo
Какъв Брекзит за Заландо? Заландо има навсякъде, не само в Англия. Редовно пазарувам.

# 669
Благодаря за линка, Лайт! Много, много ми хареса модела, това ще са следващите дънки, които ще купя. Мисля, че са класически, вечен модел, който не се влияе от бързо сменящите се модни тенденции. Между другото, има и мъжки дънки чино, мъжът ми си купи такива скоро от Кенвело, също стоят много добре.

# 670
Seeflower, как се нарича масажа, който правиш? Колко пъти седмично? Замислих се и аз.

Мариат, отидох при козметичката и и казах какво искам.Тъй като имам аритмия и някои уреди не мога да ги ползвам се разбрахме за мануален масаж-тя ползва всеки път различни кремове за него(преди ден правих със стволови клетки) и тя прави различни техники. Каза ми, че спрямо състоянието на кожата ми веднъж месечно е ок, но ако искам по-бързи резултати на около 2,5 седмици да ходя.Около 4 месеца ходех на около две седмици и половина, сега ще продължа веднъж месечно. Всеки път набляга на определена област от лицето, тя преценя, доверила и съм се.

# 671
Момичета това ли са къси панталони според вас? Ако да, значи съм от тези които ги харесват и носят. Имам и пончо подобно, но с него се намятам само вечер на покрива. Simple Smile

Тази дама сме я коментирали и преди, единствената която следвам в инстаграм. Simple Smile

# 672
Момичета това ли са къси панталони според вас? Ако да, значи съм от тези които ги харесват и носят. Имам и пончо подобно, но с него се намятам само вечер на покрива. Simple Smile

Тази дама сме я коментирали и преди, единствената която следвам в инстаграм. Simple Smile

MagniM,
Обожовам комбинацията на сиво и бяло, много е свежо и готино.
Късички ми изглеждат панталоните,но на мацката и стоят убийствено.
Бих носила всякакви дължини,зависи и от обувките.
Но най - любими са ми леко по дълги под глезена обикновено.

# 673
Магни, може и по- къси. Нося предимно тази дължина.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 21:55 от G.Savova

# 674
Харесвам подобна дължина, даже някои дънки нарочно ги подвивам така.

Общи условия

Активация на акаунт