Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 643
  • 868
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз тъкмо се оплаках, че купих един такъв. Някаква японска марка е и пише пети. Къс ми идва.

# 646
И аз имам един пети размер, който ми стига до глезените, но го взех съвсем съзнателно защото ми трябваше къс панталон.

Зара са конфекция, които предполагам че шият за някъв средно аритметичен размер и има възможност леко да удължиш или скъсиш.

# 647
  • София
Zara са ми умалени, ХМ, обратно.

# 648
Аз имам друг проблем с панталоните. Висока съм 162, тоест не съм висока. Не харесвам дълъг панталон къс. Като ще е дълъг да е дълъг, и в момента отпускам поредния. Дали има разлика в дължината на панталона в зависимост от размера, май има някаква малка.
Но размер  XS носят и жени над 170, те как си намират панталони които да не са им къси.
Логично е човек като си купи панталон, ако е дълъг да го скъси, а не да се чуди как да го удължава.
Danny_J, може би имаш по-дълги крака или си избираш скъсени модели. Аз съм 160 и ако искам панталонът да ми е над глезена, гледам на модела да стоят едно 5 см. по-къси. Дългите панталони са ми ок без да пипам в повечето случаи...... не знам как. Стандартната дължина на крачола при XS е 78 см, пък моя крак е по-малко. Явно често ги шият по-къси. Ако имат нужда от скъсяване, изобщо не ги купувам. Разваля се кройката и цялостната линия някак. Има марки с по-дълги панталони. Тях отбягвам умишлено.
Нормално е xs и xxs да са по-къси. Това са си почти пети размери и сравнително малко марки ги продават. Ако една жена е толкова дребна, тя в общия случай не е и много висока. Моделите на сайтовете обикновено са облечени в S, а понякога и в М.
Истински пети серии в български магазини не съм срещала, пък онлайн не ми се експериментира. Свикнала съм да пробвам и обикновено намирам, каквото съм наумила. Зара ми стават без корекции. ХМ са уголемени.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 23:22 от Light Beam

# 649
Някои марки предлагат дрехи размер петит..................

Това един размер с различна дължина ли е?
Пример за такива марки.....
В момента отпускам един панталон XS от Зара,там поне не съм видяла различна дължина.
Големи сайтове за конфекция като Asos, Zalando и др. предлагат "шопинг по размер" - petite, tall, curvy, premaman. Разгледайте категорията, която ви отговаря, и ще видите много марки.

# 650
  • София
Не ща, в кърви и премаман ще съм 🤣. Ужас. Смея се, ама наистина ми е супер кофти, че се освиних така.

# 651
Девойки, правите ли нещо за лицевия контур? И въобще има ли ефективен метод срещу отпускането му?
Аз започнах да ходя на масажи, около мен всички казват, че има ефект.

# 652
  • Варна
Някои марки предлагат дрехи размер петит..................

Това един размер с различна дължина ли е?
Пример за такива марки.....
В момента отпускам един панталон XS от Зара,там поне не съм видяла различна дължина.
Големи сайтове за конфекция като Asos, Zalando и др. предлагат "шопинг по размер" - petite, tall, curvy, premaman. Разгледайте категорията, която ви отговаря, и ще видите много марки.
Ще разгледам, но имах предвид физически магазини.
Имам голям опит в купуване на дрехи онлайн. В един момент се отказах, не е за мен.

# 653
.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 15:30 от Sysly

# 654
  • София
Да, така е. За мен тези 4-5 кг са най-големия ми враг, с който се гледаме накриво от сутрин до вечер.
Обаче мъжете около мен полудяват като ме видят.

# 655
Рокси, до 4-5 добре, "фащат" око. Но от лични наблюдения - бг мъжът не обича особено голямо наднормено тегло.
Той може да си има кг, бодящи очите, но жената требе да е перфектна Smirk

# 656
  • София
Айде пак зелено палто! Ще чакам намаление в Зара.

# 657
Току що го харесах много в Зара Парадайз. 💚

# 658
  • В градината...
Нямате си друга работа, за curvy ми говорите, сега търсих това Zalando, добре че няма Бг сайт. Харесах си веднага нещо и няма как да го имам
https://m-en.zalando.de/anna-field-curvy-jersey-dress-blackwhite … x821c03t-q11.html

# 659
Много е красиво зеленото палто! И на мен този цвят ми отива, но аз все бягам от буклето и косместите, пухкави материи. Имам усещането, че визуално добавя сантиметри към силуета. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт