Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 652
  • 868
  •   1
Отговори
# 630
Све, рокля с бозав цвят описана по мен нямам Simple Smile. Бъркаш ме с някой друг и трудно бих била размер L с моите 57 кг Simple Smile.
Нямах намерение да те обиждам. Виждала съм те много пъти и си чудесна, просто този панталон е с лоша кройка. Следя влога на едни виетнамци шивачи, които показват как се коригират разбни такива дефекти в кройките и от там просто имам много набито око. Попаднах на тях съвсем случайно, но незнайно защо ги намирам за много занимателни, макар да не съм шивачка. Joy
https://fb.watch/8fWUdM2lZO/

Савова, не се четем.
Четвърти път ми даваш непоискано мнение. Според теб не мога да чета ли?
Разбрах от първия - панталонът ми не ти харесва. О кей съм с това, не държа да го харесваш, не ме итересува, все ми е тая, какво друго да кажа?

# 631
За контура на лицето ... следях в Инстаграма една мацка занимаваща се с йога на лице. През март беше пуснала намаление на услугите й за една година 35 евро. Естествено, че веднага си купих пакет, но още не съм изгледала ни един урок. Трябва да се скарам сама на себе си за моето непостоянство в тази посока, както и в посока спорт, че в последно време не мога да се запра да ям.
Но имам един въпрос, макар да не е по темата... преболедувалите от вас Ковид имате ли остатъчна умора и задух? Аз при най нормално движение вече почти 10 месеца се задушавам. Лятото мислех, че е от жегите, но сега захладня и пак.
При тези условия ми се отщява да спортувам.

# 632
  • В градината...
Чудесно.
Всеки сам си преценя.
Само споделих , моя опит.
С ниско кръвно съм.
Преборих хипертонията преди много години с лечебен глад.
Да де, но ми е трудно да преценявам често. Особено като се зарибя, както Reunion, купувам, мерак голям, а после така си отлежават.

# 633
Све, просто игнорираш чуждото мнение и няма нужда да се обясняваш Simple Smile.
И аз съм така, като си навия на пръста нещо, никой не може да ме разубеди.

Харпа, какъв ханш ще криеш бе момиче? Та ти си толкова слабичка и нямаш нищо за криене! В нашия град има една мацка, която в много дребничка и ходи с чарлстон и с платформи и и седи чудесно.

# 634
Све, просто игнорираш чуждото мнение и няма нужда да се обясняваш Simple Smile.
И аз съм така, като си навия на пръста нещо, никой не може да ме разубеди.

Игнорирам мнения, които не ме интересуват и на които не държа. Не съм ли пределно ясна.
А, и да - бъркаш ми ника.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 12:23 от Sweta

# 635
  • някъде под слънцето...
Лесно е.
Просто човек разчита  безпрекословно само на собствения си опит.
От години се придържам към тази линия.
Експериментирам и използвам само неща, които работят за мен.
Споделих информация.
На който му е полезна Ок, за когото е безполезна пак съм Ок.
Не налагам мнение, не зарибявам никого, не търся лайкове и последоварели.
Но винаги съм се учудвала защо често се случва  след  мое съобщително изречение , някой започва  обяснява колко нерабитещо и вредно е нещото без дори да го е ползвал.

# 636
  • София
Явно не игнорираш, а и ако питаш, значи те интересува мнението на пишещите.
Много ми е странно, когато някой пусне снимка и иска мнения и ако не са ох, ах, прекрасно, започва да обяснява, че има собствен стил и не го вълнува чуждото мнение.
Слава богу в темата почти няма такива.

# 637
Све, Продължаваш да се обясняваш Simple Smile
Човек, колкото и да игнорира винаги нещо почва да го гризе когато някой му каже нещо, което не му харесва. Игнорираш до един момент, после слагаш очилата и се поглеждаш в огледалото.

# 638
Контур на лицето. Проблем на възрастта. На френски се казва bajoues - букв. паднали бузи Simple Smile
Какво правя - не че нещо особено може да се направи. Имам ролер за лице - вечер пред тв-то си го въртя понякога - от центъра към края на лицето, особено около устните. При мързел - просто масаж от областта на носа до уши/скули Действа  и върху бръчката от двете страни на устните.  Пощипване на шията, където се образува двойна брадичка. Нямам, но предотвратявам.
От акупресурата - масаж - разтриване с пръст нагоре/надолу между веждите - против бръчки по лицето е. Трябва да се упорства Simple Smile

# 639
  • Sofia
Благодаря за идеите, ще пробвам с йога и масаж!
Погледнах лед маски в нета, изглеждат страшни, ще проуча за действието им, за пръв път ги чувам. Grinning

# 640
  • Варна
Аз само си чета тук, но вече взе да ми става любопитно какъв е този панталон, не го видях....... Аз ако публикувам снимка не бих очаквала само суперлативи, макар и да харесвам това с което се показвам.

Аз имам друг проблем с панталоните. Висока съм 162, тоест не съм висока. Не харесвам дълъг панталон къс. Като ще е дълъг да е дълъг, и в момента отпускам поредния. Дали има разлика в дължината на панталона в зависимост от размера, май има някаква малка.
Но размер  XS носят и жени над 170, те как си намират панталони които да не са им къси.
Логично е човек като си купи панталон, ако е дълъг да го скъси, а не да се чуди как да го удължава.

# 641
  • София
Аз си купих някакъв японски, който ми идва доста над глезена. После видях, че се води за миньончета. А аз далеч не съм висока.

# 642
Явно не игнорираш, а и ако питаш, значи те интересува мнението на пишещите.
Много ми е странно, когато някой пусне снимка и иска мнения и ако не са ох, ах, прекрасно, започва да обяснява, че има собствен стил и не го вълнува чуждото мнение.
Слава богу в темата почти няма такива.

Да, вярно е, ако някой иска мнение, да приеме каквото му се каже - съгласна съм.
Покажете ми къде съм искала мнение.
Не съм и нямам намерение.

Све, Продължаваш да се обясняваш Simple Smile
Човек, колкото и да игнорира винаги нещо почва да го гризе когато някой му каже нещо, което не му харесва. Игнорираш до един момент, после слагаш очилата и се поглеждаш в огледалото.

Савова, отново сбъркан ник. Едно от момичетата, пишещи в темата има ник, с какъвто ме наричаш. Неучтиво е от твоя страна.
За другото съм пас. Бях пределно ясна, който разбрал - разбрал, който не - ....

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 17:56 от Sweta

# 643
Аз само си чета тук, но вече взе да ми става любопитно какъв е този панталон, не го видях....... Аз ако публикувам снимка не бих очаквала само суперлативи, макар и да харесвам това с което се показвам.

Аз имам друг проблем с панталоните. Висока съм 162, тоест не съм висока. Не харесвам дълъг панталон къс. Като ще е дълъг да е дълъг, и в момента отпускам поредния. Дали има разлика в дължината на панталона в зависимост от размера, май има някаква малка.
Но размер  XS носят и жени над 170, те как си намират панталони които да не са им къси.
Логично е човек като си купи панталон, ако е дълъг да го скъси, а не да се чуди как да го удължава.
Някои марки предлагат дрехи размер петит. Няма как панталон който е кроен за жена 170см висока да седи добре на жена която е 150см. Така пропорциите са объркани и коляното на панталона ще ти дойде на прасеца. Когато се кроят панталоните се взема предвид къде ти е коляното за да не ти седи като харизан.

П/с Не мога да намеря точна снимка, но панталона висеше отстрани по бедрата по подобен начин. На левия крачол е показано как трябва да седи.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 13:22 от G.Savova

# 644
  • Варна
........
Но размер  XS носят и жени над 170, те как си намират панталони които да не са им къси.
Някои марки предлагат дрехи размер петит..................

Това един размер с различна дължина ли е?
Пример за такива марки.....
В момента отпускам един панталон XS от Зара,там поне не съм видяла различна дължина.

Общи условия

Активация на акаунт