Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 617
  • 868
  •   1
Отговори
# 705
  • В градината...
Все съм с поли, крия широк ханш, но за последен топъл ден с 2/3 ли е и аз не знам, но з

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 17:58 от perunika

# 706
  • София
Ей, изпуснах Харпа.
Аз съм с рокля днес.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 07:55 от Rockstar

# 707
...А като захладнее как се носят тези къси панталони също не разбирам, и като седне човек стават още по къси.

Носят се без проблем. За тази цел имам едни боти, които са плътно по краката и са малко по-високи, така че не се вижда края им като облека по-къси панталони.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 20:57 от G.Savova

# 708
Савова, хубава коса, много секси прическа. Blush

# 709
Какъв късмет 😁😁,най-сетне видях Савова!
Много хубава прическа 👍👍👍,абе готина си.

# 710
Понеже попти всички дънки и панталони са ми с дължина над кокалчето и дори с боти краката ми са голи и ми е студено, решила съм да си купя плътни и цветни чорапогащникови ( егати думата! ) чорапи и да си ги нося и зимата. Загледах, че има в бургунди, в синьо, в тъмно зелено, та ще се запася с такива.
За поредна година имам огромен проблем. Нямам и не мога да си харесам никакви есенни блузи. Тениски имам сигурно над 50, пуловерите също са прилично количество, но за ей този преходен сезон имам точно три блузи на кръст. С ризи ми е студено на работа. Лошото е, че дори не си представям какви да са тези блузи.

# 711
  • София
Аз нося "къси" 7/8 панталони много. Съчетавам ги с въпросните боти и кубинки. И шарени чорапи, но те почти не се виждат.

# 712
Аз съм къмсетлийка и всеки път виждам снимките на Савова - абсолютен фен съм ѝ! Обаче изпуснах Харп, която е изключително многолика за мен Sad
На мен не ми е студено и си нося късите панталони/дънки с кеф Joy

# 713
Аз съм къмсетлийка и всеки път виждам снимките на Савова - абсолютен фен съм ѝ! Обаче изпуснах Харп, която е изключително многолика за мен Sad
На мен не ми е студено и си нося късите панталони/дънки с кеф Joy
Очаквах да разпознаеш якето, но явно вече си свалила очилата Joy

# 714
Още не съм ги получила Joy Баща ми днес ги е взел от оптиката, тепърва ще пътуват до мен Simple Smile
Върнах се да гледам якето, но си по-бърза. Ту лейт Sad

# 715
Стига де! Тъкмо си мислех, че не съм виждала Савова. И пак я изпуснах. Добре че Магни, Рок и Ангелчето си държат снимките по дълго.

# 716
Следя темата отдавна и все не се престрашавам да пиша, но днес ровейки по сайтовете попаднах на роклята от заландо от преди няколко страници, ако може да помогне на някой, ето го:
https://www.contour.bg/roklq-anna-field-684345

# 717
Хубавица е Савова. И аз съм от късметлийките. Simple Smile И тя като мен качва, брои до 5 и трие. Simple Smile

А Харпика е като момиченце и много смела в комбинациите, за което леко и завиждам.

# 718
Здравейте. Дайте идеи как бихте носили от тия сака-рокли без ръкави?  Сложих с панталон, на висока обувка, но ...искам да нося с блузка с къс ръкав, с маратонки...спортно-елегантна визия, но хич не ми се получава😂😂😂
И, да питам, за всеки случай, ще си изправям косата за постоянно, някой да го е правил?Страх ме е от алергии😒

# 719
  • София
Калина, аз така пера̀ с панталоните и оксфордки или сникърси - цветни чорапи или баш цветни с чаши вино, котки или Мортиша Адъмс Laughing

Но аз и цветни плътни чорапогащници обичам, на умрели рокли хептен.

Морско цвете, покажи какво точно. Зависи и от материята и от вида.

Общи условия

Активация на акаунт