Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 611
  • 868
  •   1
Отговори
# 690
Такива боти на два пъти мерих миналата година, и двата пъти се нареждах на опашката и впоследствие ги връщах. Не зная защо, нещо не ги възприемам като "моите" си, а всъщност много харесвам модела.
Тази година гледам, че са още актуални и навсякъде има всевъзможни комбинации от цветове, материи и подметки.

# 691
Ботите са хубави, но зависи на теб как ти седят. Забелязала съм, че такива боти от 38 номер нагоре изглеждат огромни.

# 692
  • София
Имам такива. Изглеждат 2 номера по-големи. Миналата година ми седяха смешно на кльощавите крака. Тази, по се ядват. Удобни са ми, особено за разходки с добитъка.

# 693
И аз изглеждам като малкия Мук с такива и това ме спира да си купя.

# 694
  • Русе
И аз имам подобни от миналата година, тъмно сини. Бяха ми много удобни. Носих ги само с дънки и панталони и наистина май изглеждат по-големи. Тази година още не съм решила, какви боти да купувам.

# 695
Масажи правя с каквото масло имам.
В момента ползвам масло от гроздови семки и масло от марула.
Лин, ефектът не е уау, но поне знам, че правя нещо за себе си.
Ако си намеря козметичка, която прави ръчен масаж, бих ходила. Но си мисля, че основно по-старите го практикуват това. Сегашната ми предлага само апаратни процедури.
Още помня, студентка съм била, значи преди около 20 години;), работех в едно кафене, една от клиентките беше много хубава възрастна жена, козметичка. В един от дните имах много силно главоболие и тя ми предложи да ми направи масаж на главата, ми мина ми след минути. Нейната кожа беше един път, аз така и не разбрах на колко години е, със сигурност беше в диапазона 65-70, но си личеше грижата по нея.

# 696
  • Mediterraneo
Говорейки за къси панталони, новият ми ленен панталон е с любимата ми всесезонна дължина.

# 697
  • София
Тарталета, колко ще издържи така изгладен🤣. Не ми пречи тази дължина. Ама сега искам много дълги и широки гащи. Имах такива ленени, но буквално ги съдрах от носене.

# 698
  • Mediterraneo
Изгладен, докато се кача в колата( седна на мотора в случая днес). ама не ми пречи, обожавам ленени панталони и рокли и намирам много очарователно мачкането им.
И много дълги панталони имам, буквално се влачат. Рядко ги нося в последните години, но си ги пазя, че като ми дойде музата да са ми под ръка.

# 699
  • София
Последни дни с голи крака

и прекалено от всичко - шарено с шарено и лъскави обувки с лъскав чорап

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 17:52 от Harpalike

# 700
  • Велико Търново
Уникална си, Харп!Много, много одобрявам!

# 701
Страхотна Харп! 🤩

# 702
  • Варна
Тъй като аз започнах темата с дългите панталони, които са къси.
Нямах предвид влачещи се по земята, нямам такъв нито един.
А и панталон с тесни крачоли няма как да се влачи, широки не нося.
Ако е на мода сега това, то значи аз съм извън модата и това не ме притеснява изобщо.

На единствената показана цялостна визия на дамата с белия панталон и високите обувки, не ми харесва. Дава излъчване за къси крака според мен.

А като захладнее как се носят тези къси панталони също не разбирам, и като седне човек стават още по къси.

# 703
Тути, точно така. Важното е да се грижим за себе си, според сили и възможности. Резултати ще има.
Като студентка посещавах козметичка и имаше много клиентки за масаж на лицето. Тогава ми казваха, че още ми е рано, но след 20 години ще се убедя колко е хубаво и полезно. Е, годините минаха ... отивам да се срамувам от себе си Grinning Grinning Grinning

# 704
Тъй като аз започнах темата с дългите панталони, които са къси.
Нямах предвид влачещи се по земята, нямам такъв нито един.
А и панталон с тесни крачоли няма как да се влачи, широки не нося.
Ако е на мода сега това, то значи аз съм извън модата и това не ме притеснява изобщо.

На единствената показана цялостна визия на дамата с белия панталон и високите обувки, не ми харесва. Дава излъчване за къси крака според мен.

А като захладнее как се носят тези къси панталони също не разбирам, и като седне човек стават още по къси.
А според мен е точно обратното. Визуално издължават краката.  Разбира се съм съгласна, че не на всички отиват панталони до какалчето. Нося си ги и в хладно време, че и в студено. Затова са измислили хората чорапите. И обикновените,, и разните му там красиви 😀

Общи условия

Активация на акаунт