Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Септември 2021 (Тема 14)

• 81 183
  • 868
  •   1
Отговори
# 105
  • В полите на Пирин планина
И аз съм лято - естествената ми коса е пепелно тъмно русо. Сега се боядисвам, но пак в близък цвят, доколкото успея да го наподобя. Simple Smile

# 106
Perunika, разбрах те, Благодаря🤗
Агент, ще го направя, определено🤗
Пускай снимки и тук.
Агент винаги ми е интересно да чета твоите постове и да гледам снимките ти,добре си се самоубучила. Аз съм супер дърво на тема стил,но пък гледам да взимам от всекиго по нещо.

# 107
  • София
Леле, 8 страници имам да наваксвам.
Само да не забравя да честитя на Мими и Рокстар, бъдете здрави и много щастливи.
Връщам се да ви изчета.

# 108
Бобчи, голяма красотичка си!!! Heart
Агентче, и моята въртеше белтъци и ме оставяше безмълва с реакциите си в началото. Но в един момент "узря" (нека така да го кажа) и сама започна да пита за разни дрехи, якета, обувки... Щом миналото лято даже общи парфюми си купувахме- смятай. Grinning

И аз от феновете на palazzo pants. Даже днес бях с такъв. И тъй като десенът му позволяваше, допълних визията с любимо червено червило.
Скрит текст:

# 109
И аз съм лято - естествената ми коса е пепелно тъмно русо. Сега се боядисвам, но пак в близък цвят, доколкото успея да го наподобя. Simple Smile
аз съм тъмнокоса, с много тъмни очи и бяла кожа с розов подтон... кое ми е лятното Simple Smile

# 110
Аз съм с наситено руса коса с червеникав отенък - по рождение. Боядисвам се с близък цвят.

Днес бях с розов костюм:

Скрит текст:
...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 21:04 от Sweta

# 111
Ох, снимките все изпускам напоследък .....
Sweta, кога се показа, кога изтри снимката ...
Кативита, теб не видях и съжалявам за пропуска, съдейки от коментарите на момичетата.
Bobchita, много си свежа и хубава. Не си лято според мен. Лятото не е топло, студено е - относително нисък контраст между очи, кожа и коса. Очите и кожата са студени - сини, сиви или синьо-зелени очи с розовееща кожа и коса с пепеляви оттенъци. "Топлото лято" си е чиста пролет, ако не се бъркам. Lady Brinne, ти също ми приличаш на пролет много повече, отколкото на лято. Може и да бъркам, разбира се. Тук Агент да се включи за помощ.
аз съм тъмнокоса, с много тъмни очи и бяла кожа с розов подтон... кое ми е лятното Simple Smile

... може пък да си зима, ако контрастът между очи, коса и кожа е голям.....

Аз се възприемам като "soft summer" - относително ниско контрастна и студена като подтон. Снощи постнах снимки с надежда някой да потвърди/опровергае колко точно съм контрастна - леко/средно .... Слагам пак за малко. Това е естествения цвят на косата ми, продължавам да удържам с небоядисването Grinning. Умишлено показвам снимки от различни сезони, защото тенът през лятото подвежда понякога
...

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 09:44 от Light Beam

# 112
  • В полите на Пирин планина
Според теста излезе, че съм лято... И аз винаги съм мислела, че съм пролет, по-скоро. Simple Smile
Но моите вени са съвсем сини, т.е. съм студен подтон. И цветът на косата ми е подобен на твоята коса, Лайт. Обаче очите ми са светло кафяви.

# 113
Аз със подтоновете не мога да съм ти полезна, Лайт, но тези твои очи на тази бяла кожа.... хипнотизираща си направо!
Другите ви изпуснах.

# 114
Лайт, има контраст. Тенът ми е горе долу като твоя на зимната снимка. Естественият цвят на косата ми е на ниво 5-ца, боядисвам я черна. По-скоро съм зима. На всичко отгоре съм студенокръвна и зиморничава Simple Smile

# 115
Light Beam , според мен си лято, средноконтрастно. Абе прекрасна си!
Linofrina по описание звучиш като зима. Понякога човек се заблуждава при отговорите на поставените въпроси в тези тестове. Често има разминаване м-у цветовете, които най - харесва и тези които действително му подхождат най - много. И аз съм от тези Simple Smile. Но пък аз харесвам всички цветове (почти) и не си поставям кой знае какви цветови  ограничения.  Използвам  разни компенсаторни механизми ("правилни" цветове в близост до лицето, шалове, шапки и т.н.).
Аз се определям като някаква светла средноконтрастна есен.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 20:57 от pep_si

# 116
Като сме подхванали отново цветотиповете, да питам. Blush
За себе си съм наясно, че съм есен- кестенява коса, пъстри (зелено- жълти) очи, светла сякаш розовееща кожа, като бях сигурна, че подтонът ми е топъл. Обаче, ако се водим по "принципа на вената", не мога да определя моите какъв цвят са. Сега, ясно, че най- много съобразявам цветовете с това, какъв ми е тенът в момента, кичурите на косата в момента (лятото са светло руси, през останалите сезони не чак толкова светли Simple Smile  ), настроение дори ако щете. Мисълта ми е, че не винаги супер стриктно се съобразявам с правилата на цветотиповете и не ми е нещо супер важно, макар и живо да се интересувам от цялата тази наука.
Ето снимка на киткката ми. И въпрос- какъв цвят виждате да са ми вените? Sunglasses
Скрит текст:

# 117
  • София
Снимката е лоша, а и ако не е калибриран екрана може да се вижда от зелено до лилаво.
Какъв е смисълът на упражнението?

# 118
Лайт, имаш си контраст за това и ти отиват силно контрастни дрехи - комбинация с бяло и черно също. На теб май всичко ти отива. Simple Smile

Научих се да "поправям" цветовите несъответствия с шал.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 21:04 от Sysly

# 119
  • София
Аз май съм Есен, но се боядисвам студено тъмно русо, така че ...не знам.

Общи условия

Активация на акаунт