На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
някой може ли ми услужи с карта за Gratis?
И да питам за препоръка за хотел с паркинг и хубава закуска в центъра?

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:06 от kontesa Maria

# 391
  • Варна
Здравейте! Вчера  ходихме до Одрин,очаквахме да вали,но беше само облачно.Разходихме се,хапнахме в Мадо на центъра и по живо по здраво се върнахме.
Напазарувахме си от Мигрос 5М,чак в къщи видях,че някак си съм забравила керамични ножове  и шпатула,на касата, как е станало,не знам.Мъжът ми бързаше,сина ми прибираше покупките.Дали ще ми ги дадат при следващо ходене?! Как мислите?!
Седмица след това, сина ми посети  Мигрос 5М и му бяха върнати забравените вещи.Как да не пазариш отново от там?!
Лелеее, откровено казано, когато публикувахте случката си помислих, че тази дама трябва да пие една студена вода и да забрави за ножовете си. Да ама не - животът ни опровергава, особено в Турция.
Между другото и аз преживях подобна случка. Пазарувах дребни неща в Шок (Люлебургас). На касата стояха две момчета - младички, полудеца бих казала. Комуникирахме малко на своеобразен турско-английско-български и после забраванката си забрави корите на касата. Два часа по-късно една позната поиска да види корите ми - и аз констатирам, че такива в чантата няма. Върнах се ей така, без много  надежда в Шок - и още от вратата преди да си отворя устата - момчетата ми казаха нещо от рода на "...абла отиди на щанда и си вземи едни кори". Останах онемяла от случката.

# 392
Момичета,имам желание да посетя Onur Market,гледах на картата,малко настрани е и дали ще го намеря?!Има ли нещо интересно,или като другите - маркет?!

# 393
  • Варна
Момичета,имам желание да посетя Onur Market,гледах на картата,малко настрани е и дали ще го намеря?!Има ли нещо интересно,или като другите - маркет?!

Аз мисля, че Онур е като всеки друг дребен и среден маркет. Обаче исках да сходеля една друга търговска новина, която е описана тук
https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/10/04/4261170_erdogan_naredi_d … _supermarketa_na/

Аз лично забелязах такъв кооперативен магазин в Силиври, просто ми направи случайно впечетление, че не съм виждала досега такъв и на табелата му пишеше нещо свързано с кооператив... Вътре много стоки (хранителни и за основна хигиена и козметика), много хубаво подредени, но обзавеждането се вижда, че е по-скромно, без излишен лукс. Точно в духа на описанието. И цените много умерени.

# 394
  • на морето
Здравейте! В Лозенград има ли някакъв спортен магазин като Декатлон. Ще търся боксови ръкавици.

# 395
  • Ропотамо
Момичета,имам желание да посетя Onur Market
Аз лично винаги го посещавам. Има ралични промоции, за които си заслужава и зеленчуците са им хубави.

# 396
  • Варна и...духом на Босфора
За Варна лесно ли намирате лири и откъде,от Таве КК с, Варчев,или банка?

# 397
  • Варна
За Варна лесно ли намирате лири и откъде,от Таве КК с, Варчев,или банка?
Най-евтино е в Тавекс. Днес продават на 18,36 , но  за бюрото им в Гранд мола може би ще трябва сертификат за да влезете. Въпреки, че то бюрото нали е близко до входа откъм паркинга се чудя дали не може да се мине метър. Тези дни не съм ходил и не знам как е с контрола.

# 398
  • Най-красивата страна
Лири купувам  от Тавекс .
Или от бюрата около колхозния пазар-особено,когато ми трябват дребни,защото там винаги имат.

Да попитам
Има ли такса по пътя за Лозенград?
И къде в Лозенград паркирате?

# 399
Onur са много малки,но добре заредени маркети. Понякога страхотни промоции съм попадала и дори препарати на складови цени.

# 400
  • Бургас
-veni- няма такса по пътя за Лозенград.
Има много места за безплатно паркиране, последния път паркирах до бариерата на общината, първата пресечка вдясно от градинката, на която спират туристическите автобуси. Срещу магазин Бим. Но има и много други безплатни и платени места за паркиране.

# 401
Може ли малко помощ.Искам да купя капки за очи от Турция.Търся алтернатива на  ,,hiabak-protektor-kapki-za-ochi-0-15-5ml,, и ,,Окуфлаш,,

# 402
Здравейте,
някой може ли ми услужи с карта за Gratis?
И да питам за препоръка за хотел с паркинг и хубава закуска в центъра?
Cavit Duvan Prestige Hotel на гърба на Ераста

# 403
  • София
Здравейте приятелчета,
Отдавна не съм пътувала до любимия ми Одрин, решихме да тръгнем другата седмица ... всичко ми се изясни за тестовете,  но какъв е този HES код???
Задължителен ли е?
Видях как се попълва, ама как се получава за да го показваш! На хартиен носител ли, че в момента нямам принтер.

# 404
Lucie , по принцип е задължителен, ама много българчета се правят на тарикати и не си го вадят, защото не навсякъде в Одрин го искат. Все пак не искат да си прецакат алъш-вериша и си затварят очите местните . Не е задължително да е разпечатан.

Общи условия

Активация на акаунт