На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 35

• 90 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Европейския сертификат го приемат без проблем независимо, че не пише номера на паспорта. В София на няколко места ги има за по 10 лв.

# 511
Някой да знае от къде в Одрин мога да купя детски платове,  памучно трико? Не се сещам въобще някъде да съм виждала магазин за платове...
Конкретно магазин за трико не намирам, но влезте в Гугъл и напишете: çocuk kumaş edirne
и ще излезнат магазини за платове в града.
Единият е Sedef kumaş edirne https://www.facebook.com/sedefkumas1/
Този магазин е много забутан в една сграда на центъра.
А другият е в близост до статуята на ръка държаща плодове.

Дано съм била полезна.

# 512
  • на морето
Здравейте! Някой купувал ли е врати от Турция и дали са по- евтини от тук. Трябва ми входна врата- блиндирана, може и само метална и три интериорни.

# 513
Здравейте! Някой купувал ли е врати от Турция и дали са по- евтини от тук. Трябва ми входна врата- блиндирана, може и само метална и три интериорни.

Не съм купувала от Турция, но съм купувала турски и са доста по-евтини.

В момента сме с немски врати - скъпи, а са боклук. Ако знаех бих купила от турските пак.

# 514
  • Бургас
Sonya_Dimitrova, т.е. си доволна от турските врати ли?
Ние поръчахме входна врата на Kartal. В магазина ни обясниха, че била много хубава и качествена, но честно казано аз само заради външния вид я избрах. Нищо друго не ми хареса така, както тази врата. Ама е купена от тук, не от Турция.

# 515
Sonya_Dimitrova, т.е. си доволна от турските врати ли?
Ние поръчахме входна врата на Kartal. В магазина ни обясниха, че била много хубава и качествена, но честно казано аз само заради външния вид я избрах. Нищо друго не ми хареса така, както тази врата. Ама е купена от тук, не от Турция.

Да, доволна съм от турските врати, особено съотношение цена - качество. В новото жилище сложихме немски, като не знам защо се подадохме, че като са немски е голяма работа… бяха два пъти по-скъпи и в същото време изглеждат по-зле.

# 516
  • Бургас
Ние избрахме български МДФ врати за новото жилище от една бургаска фирма. Само входната ни е турска, защото много ми хареса.
В Турция може да са по-евтини, но за 1 врата само решихме, че няма да си заслужава. А и нямаше как да си я превозим сами.

За да не е само спам - купихме си ключове и контакти на Schneider Asfora по 14 лири или към 2.50 лв бройката. Взехме и латекс Filli boya ни препоръчаха.

# 517
  • на Мелмак
Купихме за единия ни апартамент врати от Одрин, много сме доволни. Външната ни там също е турска, но купена от тук. Има врати, цветове, избор. Със сигурност са по-евтини от тук.

# 518
Ние избрахме български МДФ врати за новото жилище от една бургаска фирма. Само входната ни е турска, защото много ми хареса.
В Турция може да са по-евтини, но за 1 врата само решихме, че няма да си заслужава. А и нямаше как да си я превозим сами.

За да не е само спам - купихме си ключове и контакти на Schneider Asfora по 14 лири или към 2.50 лв бройката. Взехме и латекс Filli boya ни препоръчаха.
Мария, да Ви помоля на лично за информация за бургаската фирма? Предстои ни да купуваме доста врати и се чудя дали оттук или от Турция да са...

# 519
  • на морето

Мария, да Ви помоля на лично за информация за бургаската фирма? Предстои ни да купуваме доста врати и се чудя дали оттук или от Турция да са...

Марияaко може и на мен на лични информация за бургаската фирма. Предстои ми и купуване на ламинат и обзавеждане за баня. Ако може предложения от Турция, ако има доволни от цена и качество.

# 520

Би ли споделила от кой магазин? Предстои ни ремонт другата година, здраве и живот, и ми се иска да съм подготвена.
Вчера се завърнахме ние, бяхме с 1 нощувка и с децата. На влизане в Турция въобще никой не погледна сертификатите  ни, дано да е било инцидентно, защото според мен не  е Ок това....
Има известно увеличение в цените като че ли, но пак си остава доста изгодно пазаруването. А за нас си е и хубава семейна разходка.
Обядвахме в Айдън на центъра - няма какво да кажа, то си е класиката. Чудесен тава джи'ер и много вкусна пилешка супа.
Препоръчвам кафето и горещия шоколад на една ъглова лафка на края на главната, срещу един паметник се пада -  Corner coffee shop май се казва, или нещо подобно. Еспресото е много силно,  а шоколадът е гъст - -има бял и кафяв. Не е евтино, но си заслужава.
От аптека напазарувахме, този път откритието ми е една вода за жабурене, съдържаща ибупрофен - същеря ми е с брекети и след затягане няколко дни доста я болят. Та аптекарката ни препоръча тази течност /около 4лв излиза/ и доста я облекчи.
Уж нямаше да вземаме много неща, а накрая пак багажника дойде тесен Laughing

# 521
  • Бургас
Ключове, контакти и крушки купихме от FEN elektrik https://www.google.com/search?q=fen+elektrik+edirne&oq=fen+e … rc=UeyhkvlPVZJdoM

Латекса го взехме от едно малко магазинче, но трябва да питам мъжа ми дали помни как се казва. Там продаваха и ламинат, както и някои неща за баня.
Баката, която купихме за 530 лири от тях на други места я видях за 580-590 лири. Но нямаха цени, явно по тяхно усмотрение.

Dodi, пиша ти на лични.

# 522
  • Варна
Ами и аз да се включа в дискусията за турските врати. У нас входната ни е такава и ни излезе около 500 лв. като беше по-евтина от аналозите си. Наистина по фирмите има голямо разнообразие на цветове и модели (дизайн), които са много красиви. Без съмнение в Турция вероятно са по-евтини, освен това по филмите винаги се възхищавам на красивите им врати.
Ноо - като потребител - да кажа и впечатленията за качествата и функционалността им. Първо - един ключар ми каза, че на един печен крадец му трябвали 5 минути да я отвори. Просто цитирам - нямам личен опит в това отношение;))) Но аз не съм очарована от функционалностите на начините на заключване. Имам предвид например,  ако някой отвътре заключи волно или неволно с резето - отвън по никакъв начин не може да се отключи с ключа, т.е. заключеният отвън трябва да звъни като луд за да му отключат отвътре. Освен това наистина има две ключалки уж за сигурност, но според мен е съвсем ненужно, щото си е хамалогия всеки път да отключваш с два ключа. Просто ме дразни нещо, което не е рационално. И накрая - през нашата врата духа отвсякъде студен въздух през зимата - хич не е уплътнена, но не знам, може аз да съм кутсуз и това само на мен да ми се е случило. Това мога да кажа.

# 523

Вчера си купихме тези плодове, казиха ни нещо като юрмуш... Не съм сигурна. Дали някой знае какво е това, на вкус е между ябълка и мушмула, хрупкаво а семката е една като на маслина....

# 524
  • Бургас
То за влизането на крадци общо взето не са решили, не са влезли. Вкъщи два пъти са нахлували през прозореците. Уж имаме секюрити обков и не знам си какво. Полицаите ни казаха, че решат ли всичко отварят.

За уплътнението вече е проблем. Дано не съжалявам за избора си. Нашата с монтажа излезе 1000 лв, почти колкото хубава българска врата от другата фирма. Ама пуста красота, реших на нея да заложа.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 13:33 от Мария

Общи условия

Активация на акаунт