Лакове за нокти - 154

• 41 333
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
ГР Айс шик 87 и забъркания от мен син холограм.

# 256
https://www.instagram.com/p/CT4l0p4I1IR/ Оставям само линк, ще сложа и снимка после, че сигурно още не се отварят, ако нямате акаунт. Това е Флормарът, който така похвалих онзи ден Smile

# 257
  • Пловдив
Редовно ви чета за вдъхновение, но за съжаление в повечето случаи при мен резултатът не е з снимка.Grinning
И все пак едни нокти от вчера:

# 258
  • София
Не са заредили лаковете на Trend it up във всички ДМ-и

# 259

Бихте ли споделили коя е цикламата на Rimmel?

# 260
Днес с изненада установих, че в Лили има 2 вида зелен лакочистител! Единият е в по-широко шише с помпичка (като лакочистителите от Лидъл). Може би затова едни го ненавиждаме, а други го харесват много?!
Взех си мини лакочистител и на Пан. Май Ел го ползваше?
Тина, същите изисквания имам за лаковете- да не се отлепват откъм кожичките и да не се напукват 😃
Много хубави цветове, пак оплакнах оченца. Аз забърсах ГР Кератин 44:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 19:10 от dolce miele

# 261
  • София
За топ последно ползвах този на Дъглас. Бавно съхне, но до момента нямам обелени нокти.

# 262
  • Варна
И аз ги видях различните шишенца на зеления лакочистител и щях да питам тук дали са еднакви. Обаче и двата са Велнеа, доколкото помня, и най-вероятно са просто в различни опаковки с еднакъв състав.
Старият, страхотният зелен лакочистител, беше марка Lilly, после стана Velnea и вече беше различен.

# 263
На "по-дебелия" пишеше, че е с авокадо и още няколко неща...и е по-скъп май 🤔

# 264
Аз минах тази вечер със списък през ДМ, половината неща не взех, но все пак забърсах два лака на ТiU, защото се оказа, че съм имала някакви 15% намаление. Май имам Еси,което е подобно на тъмнозеления , но здраве да е Joy

Скрит текст:
Този https://www.dm.de/trend-it-up-nagellack-n-1-nail-polish-sparkle- … 058172527111.html е много подобен на живо на синия от Starlight серията.

# 265
  • София
Днес си купих Golden Rose Ceratin 44, повлияна от темата. Simple Smile Страхотен е! Дано само не съхне бавно като Golden Rose color expert 32.

# 266
Долче, не съм аз с този лакочистител. В Пловдив ползвам един турски от кауфланд, забравих кой го беше похвалил. Тук бях взела един на Jankar и се справя много добре.
Идеята ми не беше точно това, но Габрини ме изненада, очаквах лилав брокат, а се оказа лилав лак със сребристи частици. Лаковете са Gabrini brilliant b20, essence shine last & go 05 sweet as candy

Скрит текст:

# 267
chery_k, номерът 323 Funtime Fuchsia

# 268
Бел 03
Скрит текст:

# 269
На колко пласта е този Бел При мен е много не покривен и стои на черти почти не го ползвам

Общи условия

Активация на акаунт