Лакове за нокти - 154

• 41 356
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Нов ми е и за първи път се лакирам с него. Два пъти съм го минала.

# 271
Скромните ми придобивки:

Скрит текст:

# 272
От мен Бел 45 Purple Heart

# 273
Ауу, че е нежен. Осмичке, прекрасно е. Heart Eyes
Рейче, ти се специализира в тия модни декорации. Очите ми остават в тях, да знаеш. Heart Eyes

# 274
  • Измир
Наистина много хубави декорации и маникюри.
Днес съм с Пастел 611. Леко се надигна на средния пръст на балончета, но на живо почти не си личи.

# 275
Джасте и аз бех в един Елитис. Търся оня Перфект с точките, ама ги нема.
Ето мойте нови лакчета от днес. Никога не съм имала мат. Даже си декорирах единия пръст в движение хъхъхъ.
Скрит текст:

# 276
Рейче, моите придобивки днес са от ДМ. Продавачките там вече си ме знаят и днес на каса момичето отбеляза, че съм си купила нови красотички. Мили са и любезни. Приятно ми е да разменям по някоя мила дума с тях. Мислех и Елитис да наобиколя, но тогава покупките ми нямаше да са толкова скромни откъм количество. Joy Wink Пп Честити ти нови придобивки. Мат лаковете стоят много стилно и приятно, бонус е, че съхнат бързичко.

Пп Олга, и при теб много нежност и ефирност. Чудна си. Heart Eyes

# 277
  • София
Аз съм с Аура 101. Не издържах 😅 Махнах му четката и си сложих от друг лак. Няма да го снимам, за да не е досадно вече, но много ми харесва.

# 278
Аз от любопитство мацнах Aura-та на един нокът, ама каква е тая четка?! Grinning Тя като бърсалка за прах, една така дълга и нестабилна Grinning Счупих 5 нокътя и изрязах всичките до дъно, чак живеца ме наболява, но няма как да ходя с различни дължини. Сложих един нюд, като пораснат, ще я покажа тази прословута Aura, новия форумен хит Grinning Красива е, дори на 1 пласт хваща окото, някак хем русалчеста стои, хем като блестящ захарен памук.

# 279
Пупси, искам да ми е "скучно" 😁, можеш ли да покажеш Аурата заради мен? 😃  
Кристал, много вкусно го описа този лак 😃
Страхотни сте всички!
Олгарита, имам слабост към такива нежни и блестящи лакове...

# 280
И аз и аз искам да ми е "скучно". Wink

# 281
Ох, завиждам ви за тия Аури.. тук няма къде да ги открия. Гледах и по нета и 101 няма никъде Sad

# 282
  • Измир
И аз искам да видя Аурата 😁.
Благодаря момичета 😚.

# 283
  • Пловдив

Лакът на Catrice е малко по-гъст от нужното още от отварянето му. Другият е с добра покривност като за такъв нюанс.
Отделно, че по снимките по-незабележими на живо дефекти стават по-видими. Imp

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 18:49 от Орлина

# 284
  • София

Аура 101 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт