Лакове за нокти - 154

• 41 361
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Еей, как ми оскучня. Joy
Супер сте, момичета. Благодаря. Все такава скука да доставяте. Hug

# 286
+1 😅
Чакам да се кача на самолетчето, ще ви нагледам тези дни от Ботушчето 😉
За маникюра избрах "моето червено"- Импала 5, отгоре ГР Гел шайн 203 (на всички нокти). За капак...снощи изграждах нокти за първи път /бях ги отрязала наистина до дъно/ 😅 Не ми се смейте много на способностите (да, на снимка изглежда по-зле и по-малко лъскаво) 😃
Скрит текст:

Като цвят е по-скоро така, съвсем леко по-тъмно и отдръпналият се топ въобще не си личи  😁

# 287
  • София
Долче, лек полет и да си изкарате супер.
Големи красоти показвате.
Ходихме в южния парк, доста леко облечени и миналата седмица беше кошмарна, имах чувството че ще умра. Хванахме си нещо, ама нали сега всичко е ковид та нямам идея какво е точно... Днес съм по-добре и дори се лакирах.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 288
Долче, леко и спокойно пътуване. Избрала си класиката, няма грешка, супер е. Да нагушкаш милото и да си се порадвате подобаващо. Приятно изкарване.

Миленка, разкошен цвят и много ти отива. Пу пу, дано не е короната.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 20:43 от Джаста Праста

# 289
  • София
Долче, лек полет! Да ни махнеш от самолета с новия маникюр!

Милена, много ми харесва цвета. Не е ли по-тъмен в  действителност?

# 290
Долче, изграждането ти изглежда по-добре от на доста маникюристки. Да си изкарате готино и си вземи някое Кико! Yellow Heart

# 291
Ма, Долче, това изграждано ли е?! От тебе?! Евалата, супер е, бравос!
Ми ти си готова за салон. Ко чакаш. Wink

# 292
Дааа, голямо забавление падна снощи с това изграждане 😄 Към 3 часа ми отне заедно с лакирането и пиленето (бях ги направила два пъти по-дълги, обаче ги скъсих, за да не уплаша ММ)...🙂 Той нали тъмно руса с естествения ми цвят ме харесва повече и реших да не го скандализирам с дължини 😁 Пък и по-естествено изглежда така.
 Благодаря ви за пожеланията, ще гледам да се сдобия с някоя находка 🙂
Арабеск, чудя се дали Кикотата са масово разпространени по магазините в Италия или са по-скъпа марка примерно...преди не се заглеждах по лаковете и не помня дали в нормалните магазини съм виждала лакове на Кико. Други марки за които да се поогледам?
Миленка, оправяйте се бързо. Времето сега е такова, има си течение и човек почти неусетно настива...🙂
П. С. Има един час закъснение полетът 😷
П. С. 2. Едната ми пратка от Али (точно с дълго чаканите форми за изграждане, ха ха) е на митница. Днес получих съобщение. Някой знае ли каква документация искат да им се изпраща? 🤔

# 293
Цитат
Към 3 часа ми отне заедно с лакирането и пиенето...
Joy
Знаех си аз, че пиенето е било малко. Тъй то, повече пиене, по добър резултат или беше обратното. Joy

# 294
Долче, дрогерийна марка са, доколкото знам ги има в повечето магазини. Само още не ми е ясно защо при нас ги няма...

# 295
  • София
Долче, "пиенето" е дало страхотен резултат!

# 296
Нали?! Върнах се да редактирам и да видя какви съм ги писала 😅🤣😂

# 297
dolce, имаше една популярна италианска марка Wycon, не просъществува особено много в България, но имаше избор от лакове. Pupa e италианска класика, но в по-високия ценови клас. KIKO на моите нокти са доста трайни, но в темата имаше немалко оплаквания за трайността им. По-скоро се оглеждай из италианските дрогерии (напр. dm) за лимитирани колекции, може да има нещо интересно.

# 298
  • София
Долче, да знаеш. че е от изграждането. Simple Smile

# 299
  • Стара Загора
Pupa струват повече от колкото заслужават. Тук поне бяха по 11-12 лв. Иначе аз си купих една страхотна сянка като ходих през 2018-та от дрогерия, но платих около 13 евро.
Виж на Кико. 😍 Ех, да ми вземеш едно такова червило си поръчвам. 😀

Общи условия

Активация на акаунт