Лакове за нокти - 154

• 41 364
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
+1 😅
Чакам да се кача на самолетчето, ще ви нагледам тези дни от Ботушчето 😉
За маникюра избрах "моето червено"- Импала 5, отгоре ГР Гел шайн 203 (на всички нокти). За капак...снощи изграждах нокти за първи път /бях ги отрязала наистина до дъно/ 😅 Не ми се смейте много на способностите (да, на снимка изглежда по-зле и по-малко лъскаво) 😃
Скрит текст:

Като цвят е по-скоро така, съвсем леко по-тъмно и отдръпналият се топ въобще не си личи  😁
Ехее, че ти направо талант имаш явно, щом от първия път си ги докарала така, браво! От снимките нямаше да предположа че не са си твои тия нокти, камо ли правени в домашни условия, че и от човек без опит.
Като все нямам време и само премятам снимките да гледам тук че все няма кога, червеният лак ми се наби на очи веднага. Много хубав цвят е и ти отива на ръцете, сигурна съм че направи впечатление.

# 301
Изпуснала съм цели 2 теми 🙈 Голямо наваксване ме чака. Откакто родих ноктите ми станаха толкова здрави и направо блестят, а аз точно сега нямам време за тях и съм предимно с телесен цвят. Снощи взех едно ново попълнение, което нямах търпение да пробвам. На живо цвета е още по хубав. 😊

# 302
  • София
Бенчи, много нежно и красиво! Кой е лака?

# 303
Бенчи Hug, прелест, прелест си. Heart Eyes

Момичета, моя мъж чудо на чудесата се нави днес в събота да ме закара с колата до магазина на Марешки(Варна) и познайте какво се случи Joy :

Скрит текст:

# 304
Бенчита,уникалноо,цвят и половина.Стои ти чудесно.

# 305
  • Варна
Ох, Джасте, супер Blush И аз тези дни се сетих, че трябва да го проверя този магазин за някоя и друга находка Grinning
Моят пък почти ми счупи една основа и каза, че сега можело да си купя 10 нови лака за компенсация Laughing засега съм си взела 2...

# 306
  • София
Джаста, страхотни лакове си купила! На ГР Diamond Beezz имам цялата серия.  Мисля, че ги показах суочнати преди време. В София не знам къде продават Импала. А до Елитис ходя много рядко.

# 307
Номерът е 308 Snow glam:

# 308
  • Варна
Wibo think pink 4 на 2 слоя, върху бяла основа

Естествено няма снимане, но определено с бялата основа цветът стои точно както е в шишенцето. На 3 слоя щеше да покрие още по-добре, но нямах време.

# 309
  • Варна
Джасте, къде викаш се намира този магазин 😘
Да са ти честити.

# 310
Момичета, разкошни сте 😘😘😘
Долче, направо ме уби това твое изграждане, браво на теб! Приятно изкарване 😘
Аз също имам нови лакчета, но се налакирах с един стар китайски.

# 311
  • София
Здравейте, да питам и тук, понеже не знам по-скоро към обикновените лакове ли се отнася или не - попаднах на една марка, dipme, при която лакирането става с пудра и някакъв активатор. Интересно ми е дали някой ги е пробвал и какви са отзивите. Дават ги да издържат колкото гел лак, но били по-безвредни?

# 312
Джасте, къде викаш се намира този магазин 😘
Да са ти честити.
Благодаря. Hug
Магазин "Рефреш" се намира до Медицински център "Младост". Административния му адрес е: Гр. Варна, бул. "Република"15. Автобус номер 14 спира точно срещу него.
Скрит текст:

# 313
Здравейте, да питам и тук, понеже не знам по-скоро към обикновените лакове ли се отнася или не - попаднах на една марка, dipme, при която лакирането става с пудра и някакъв активатор. Интересно ми е дали някой ги е пробвал и какви са отзивите. Дават ги да издържат колкото гел лак, но били по-безвредни?
Въпросът ви е по-скоро за темата с гел лаковете. Тук надали някой е ползвал тези пудри. Simple Smile

# 314
Бенчита, много нежен маникюр, страшно те харесвам с нюдове и с розово също 🙂
Джаста, честити придобивки! Импалата много, много ми хареса. Ще чакам да споделиш как е този топ лак!!!🙂
ММ изобщо не заподозря, че ноктите ми са изграждани 😁
Отпреди помнех само "някакви" лакове Астра- мислех, че са съвсем обикновени, китайски някакви- а се оказва, че са 5-free и двете им серии. От тях ще започна значи. 😃 Имам цветен гланц за устни на марката, доста е добър.
https://www.astramakeup.com/it/19-smalti
П. С. Искам да похваля Хит нокти, много бяха бързи с поръчката- на единия ден я пуснаха, още на следващия сутринта беше в офиса на Еконт. Hands Thumbsup Hands Nail Care

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 02:09 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт