Лакове за нокти - 154

• 41 377
  • 762
  •   1
Отговори
# 315

https://www.instagram.com/p/CT_yjWFsxLz/?utm_medium=copy_link
Момичета, невероятни сте Simple Smile Темата е пълна с красота !!!

# 316
Аз се нагиздих с  Trend it up starlight, ама не е моето. Финиша му е подобен на пясък, но не съвсем, изсъхва грапаво и грубо, глътна много топ. Опитах да облагородя с брокат на S-he, но пак стана грубо, че се и балонира от многото слоеве топ лак. Не направих нещо както трябва, ама каквото такова:

Скрит текст:

Иначе S-he стои много нежно, наскоро го пробвах върху този цвят:

Скрит текст:

, но нещо със starlight-a не се получиха нещата. Sunglasses

# 317
Много красота видях на последните страници ❤
Долче, справили си се повече от великолепно с изграждането😍 Определено ти се отдава маникюрът под всякаква форма❤
Сложих снощи фуксията на Римел и много ми харесва за сега 💜

# 318
  • Варна
Маме, брокатът на trend it up стара колекция ли е? Страшно много ми хареса, но предполагам не се намира вече.

# 319

Видях го и го взех. Аура 104. Страхотен е. Следващият път ще съм изцяло с него.

# 320
Много красота, момичета! 😍
Маме, кой номер е този страхотен лак с частичките? Останаха ми очите...
Джаста, отдавна го искам това нежно брокатче! А точно на този старлайт се чудех (при нас имаше само от този цвят и беше намален)...не мисля, че ти се е получило грубо! 😍
Тина, в ДМ до нас го имаше това брокатче. Мисля, че имаше и по-златист вариант...
Атама, и аз ще го взимам, както и 101...Само ако някоя от вас каже откъде взимате четка от друг лак, за да смените четката на Аура??? 😃
Георгиева, страхотен цвят и много ми допада комбинацията с броката! А иначе, аз съм си творческа личност и обикновено нещата които са ми на сърце и ми доставят удоволствие ми се получават добре. Само ще видим колко време ще ми издържи изграденото...🙂

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 14:56 от dolce miele

# 321
Не се сдържах и се намазах, от половин час си гледам само ноктите😅Влюбена съм в този лак! ❤️🥰😍

# 322
  • София
От мен Chaina Glaze Flip Flop Fantasy 873 и Miss Sporty 7118, топа е на Douglas

# 323
Уникални красоти показвате,момичета браво!. Аз нямам с какво да се похваля всичко е до дъно и съм само на заздравител.

# 324

Номер 010
Още един лак, който минава в графата "купен за едно лакиране".... А в шишето изглеждаше толкова добре!

# 325
  • София
Грийни, не се ядосвай. И аз имам доста такива лакове. Ей така стоят. Последно се ядосвах за един на SH.

# 326
Голямо желание имах да изпробвам новия си мат лак - Gabrini Nude Matte 03. Скъсих ноктите и оставих средните шaрении.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 23:31 от Реа

# 327
Скрит текст:

Това нещо отгоре е моят пръст...😆

# 328
  • София
Dolce, завиждам ти с най-добри чувства Heart
Момичета, прекрасни сте всички
От мен една Магента

# 329
Джулс, страхотен цвят! 😍 И ваденка.