Лакове за нокти - 154

• 40 317
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Този 8 в 1 или нещо са го развалили, или аз съм се повредила... Много време не оставах без такъв, то лак не носех ами в седмицата веднъж (че и по-рядко) слагах него колкото да имам нещо на ноктите че не ме радват съвсем "голи" да са, много неподдържано ми изглежда. И там да са ми запечатани ноктите че си мия ръцете по безброй пъти на ден, освен и нормалното домакинстване, да ги предпазва уж. Всичко много хубаво, обаче последното шишенце май ще го изхвърля почти неизползвано, нещо не ми харесва как ми се отразява на ноктите когато го сложа. И хем сега го слагам рядко, предимно съм с лак и съответно основа за лак, а не безцветен заздравител.

# 76
  • Варна
Да, различни са, но сега ако кажете какво приложение да му намеря, без да заминава в кофата, ще съм ви благодарна цял живот! Хич не обичам да хвърлям, още повече почти неизползван.

# 77
Лак на 7 дни! Освежих кожичките, че бяха сухи. Непокътнат цвят. Ще си го нося и тази седмица, защото няма смисъл да мажа друго, след като нямам забележки. Ако ми изкара и тази седмица, изхвърлям всичките си други шишета и си купувам само Пиер Кардин. Номера е 069.

# 78
Да, различни са, но сега ако кажете какво приложение да му намеря, без да заминава в кофата, ще съм ви благодарна цял живот! Хич не обичам да хвърлям, още повече почти неизползван.

Аз го ползвах 22 дни само него по схемата и многа добре ми се отрази на ноктите. Истинско изпитание бе толкова време без лак 😁

# 79
Лак на 7 дни! Освежих кожичките, че бяха сухи. Непокътнат цвят. Ще си го нося и тази седмица, защото няма смисъл да мажа друго, след като нямам забележки. Ако ми изкара и тази седмица, изхвърлям всичките си други шишета и си купувам само Пиер Кардин. Номера е 069.
Скрит текст:
Ехаа, от това по-добра реклама не знам има ли, наистина е без забележки лакът.  Цветът също е интересен, не е нещо често срещано, харесва ми.
Само се чудя няма ли да израсте много ако изкара и втората седмица или ноктите ти растат бавно по принцип? При мен би си личало много...

# 80
То си личи колко кожички съм избутала, изрязала и колко е голото от нокътя. Не е много. Растат нормално не се оплаквам, че не растат, или пък да растат бързо. Разбира се съм изпилила и скъсила ноктите, защото обичам до живец. Но дори и без това, нямаше оголване на върховете, няма напукване, няма нищо... Сложих нов топ и това е, за да има блясък, че предния се беше изтрил. Самия цвят е без забележка. Няма напукване, няма отдръпване, няма бразди.. Топ на топа е за мен.. Поддръжката ми беше супер бърза.

# 81
  • Варна

Аз го ползвах 22 дни само него по схемата и многа добре ми се отрази на ноктите. Истинско изпитание бе толкова време без лак 😁

То хубаво, аз и без това сега нямам нокти, но той пада още на същия ден, ужас някакъв. От години се лакирам и съм почти нон стоп с дълги нокти, никога не съм попадала на такъв заздравител!

Ще го ползвам докато ми пораснат пак ноктите, дано все пак съм доволна!

# 82
Ползвала съм го преди и като основа, че нямах друга налична. Добре си беше, нещо сега не е какъвто беше този заздравител.

# 83
mountain_crystal, а да не би ефекта да идва от топа?

Като стана дума за топ. Бихте ли ме посъветвали какъв да си купя? Аз не слагам топ, но ми се струва, че е необходимо.

# 84
Като стана дума за топ. Бихте ли ме посъветвали какъв да си купя? Аз не слагам топ, но ми се струва, че е необходимо.
[/quote]
О, абсурд да се лакирам без топ, чак не искам да се сещам за времената, в които си живеех в заблуда и стоях с часове, пазейки ноктите си, за да се събудя сутринта със следи от чаршафи по тях ид а се чудя къде греша Grinning
№1 за мен вече 8 г. е топът на Golden Rose Quick Dry, а от няколко месеца насам го ползвам заедно с капките на essence, комбинацията за мен е трепач и вече 2 пъти изкарвам по 12-13-14 дни с един лак, поради липса на време да го подновя, освен поизраснало в основата, други забележки няма.

# 85
Да, слагам топ и от него е блясъка. Но говоря за издръжливостта на цвета на лака. С Перфект, голден роз пак си слагам топ и то същия както обикновено, но основния цвят не се запазва. Тук се запази с пиера.

# 86
Crystal Noir, благодаря ще го намеря утре.
А, база някаква слагате ли? 🙂

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 07:00 от Реа

# 87
Нещо като Аура 101 😁 Искаше ми се лакирам с подобен лак и сътворих това с наличностите:

Скрит текст:

Флормар 305 Beige latte е страхотен лак, не е крем, а има много фин шимър, едва забележим. За номер 19 на 21 вече знаете, че ми е от любимците. ❤ Флормарът е на 2 пласта, нямах време да слагам и трети, макар че вероятно щеше да е по-добре.
Ето още една снимка където се вижда повече красотата на финия златист брокат. За съжаление, розовият лак започна да се отлепва откъм кожичките веднага щом засъхна нанесеният брокат...Утре ще пробвам да залепя с база, ако не стане, ще лакирам с нещо...

Тук брокатът е на 2 пласта (наложи се). А този Флормар е толкова млечен лак 😍

Кристал, по каква схема използваш капките заедно с топа? Би ли обяснила? 🙂 За онези времена и аз не искам да се подсещам...😆
Аз слагам различни бази...в момента пропускам от бързане...
Георгиева, с Le Rouge ли си? 🙂

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 04:17 от dolce miele

# 88
Много ми хареса тази идея за златист брокат отгоре, не ми беше хрумвала такава комбинация. Yellow Heart Май ще пробвам като ми омръзне сегашното.

# 89
Кристал, по каква схема използваш капките заедно с топа? Би ли обяснила? 🙂 За онези времена и аз не искам да се подсещам...😆
dolce, слагам топа, изчаквам леко да дръпне, 1-2 мин. и после слагам по 1 капчица в основата на всеки нокът, става бетон, вкл. и на педикюра.

Общи условия

Активация на акаунт