Лакове за нокти - 154

• 41 321
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря много, момичета Hug
Точно на Лидл електрическата пила бях загледала, че ще я пускат другата седмица и ми се стори подходяща за проба.

# 421
Само заради скъсяването се изкушавам да си взема някаква такава пила, много мразя да пиля след като ги отрежа. Че и бързо растат, а точно сега не ми се носят дълги.

# 422
  • София
Казаха ми, докато свикна да работя с пилата, да я пускам само на първа степен.

# 423
  • Стара Загора
Дипенд за съжаление вече няма на нашия пазар или поне аз не съм виждала

# 424
  • София
Сега гледах Лидълската пила. Тя е със 7 накрайника, което е много добре.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 23:17 от Amiamo

# 425
  • Пеликания
Аз със лидълската пила не мога да се разбера Grinning Много накрайници и само с един ми е удобно да работя. Взех я уж по лесно да свалям ако ми е наложи гел лак ама ми идва слаба явно щом не се справя. А за кожичките нито един накрайник не ми върши работа Grinning Дебели ми идват или аз не знам как да ги ползвам е по вероятното.

# 426
  • София
И аз купих прословутата Аура и набързо се намазах. На първо време ще кажа, че очаквах доста по- неприятна  четка. Смених и малко формата, но както се вижда, снощи не бях особено прецизна Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 12:21 от Раче Oсмокраче

# 427
Късно вечер ми е хем любимото време да се лакирам, като вече съм приключила с правене на каквото и да е друго... хем понякога на другия ден като видя каква съм я свършила и ме е яд че съм оставила за толкова късно. Особено ако примерно съм снимала да сложа снимката тук. Толкова много да си личат недостатъците като ги видя на екрана.

# 428
  • София
На снимка много личат недостатъците при лакиране. Аз не умея да правя хубаво дъгата. Винаги там ще ми трепне ръката.
Дами, сега се връщам от два ДМ-а - Мега МОЛ и този на СУ. Получили са дамски превръзки и препарати. Нищо от есенната колекция на Trend it up не са получили. Може би са внесени в БГ, но още от централата да не са успяли да ги разпределят към всички магазини. Евентуално другата седмица, но пак не е сигурно дали ще има зареждане от марката.
За да не съм капо, купих едни лакове, но сивия и капучиното не са моите цветове. Защо ги купих, не знам.

Ползвали ли сте този лакочистител? Отзиви за него?

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 06:40 от Amiamo

# 429
  • Стара Загора
Момичета, тези топ биваше ли го или не става? Предполагам е подобен на Golden Rose Quick dry. 🙄

# 430
Реших нещи нетипично като цвят да сложа💙🤣 Оказа се, че имам доста ваденки в синьо, а не ми е о любимите цветове 🤣

# 431
Вече няма да си купувам лакове на Gabrini. Имам два нови и не съм доволна. Мрън.
Уж нямаше да минавам на есенна вълна, но минах. Днес се мацнах с Trend it up 065. Хареса ми.
Скрит текст:

# 432
Може ли да помоля да качвате снимки тук, а не с линк към Инстаграм. Нямам регистрация там и нищо не виждам. Предполагам, че не само аз съм така.
Раче, и твоята снимка не виждам. Hug

# 433
  • Варна
Аз пък ще помоля да пишете лаковете Simple Smile
Георгиева, това да не е синьото желе с брокат на Перфект върху тъмна основа? Но пък виждам и ситни брокатчета. Много ми хареса!

# 434
  • София
Преди години се бяхме разбрали,  да се пишат лаковете, които са използвани за маникюра и номерата или да се снимат и покажат.

Общи условия

Активация на акаунт