Лакове за нокти - 154

• 40 633
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Ивче, така като гледам...имам наличности почти на 100% за всяка колекция която пускат, ха ха! 😆😆😆 Зеленото на Зоя ми е доста симпатично, точно този нюанс май го нямам...
Кристал, няма нужда да ми купуваш 😉 Явно нашето ДМ (в Мол Пловдив) е с такива наличности...Royal nude серията я имаше в началото цялата, но много бързо останаха откъслечни цветове...явно не зареждат особено...А от Starlight серията май съм виждала това което купих (бежово-кафеникаво) и сиво-синьото (което май веднъж зърнах налично)...

# 601
Зелената Зоя и на мен ми хареса много Heart Също и зеленото Еси е много хубаво!

# 602
На пилата пиша Отличен. На себе си доста по-малко Grinning Определено ми е рано да изпробвам и по кожичките да си играя с нея, има още да си свикваме.
И понеже съм мазохист, се лакирах с въпросното 21 дето го оплювах одеве... Ако не друго, обогатих речника на половинката, такива изрази определено няма в курса му по български Joy

Скрит текст:

Ето на какво съм се направила, това е преди топ лака и преди да почистя омазаното. Представете си дясната ми ръка на какво прилича, щом тази е по-добрата.
Яд ме е, защото цветът много ми допадна и си го купих с голямо желание.

# 603
От мен СНБ Теодора и Флормар 409 🙂
Страхотни сте, всички, момичета 😘😘😘

# 604
Долче, аз съм слагала гел топ върху обикновен лак. Трябва да е много добре изсъхнал, правех го на следващия ден. Базата ми обаче също беше за гел лак, отгоре топ за гел лак (може да ползваш 2 в 1), после обикновен колкото трябва пластове и на следващия ден пак от топа.
Трайността се подобрява, но ти нямаш проблем с нея. Свалянето обаче е с накисване, цапа повечко 😉

# 605
Аmini, благодаря. Мен от любопитство ме интересуваше на този етап. 🙂 Да знам каква е "процедурата". А може и на майка ми да пробвам, че тя има проблем с трайността.
Разтърсих се аз онлайн да видя кой е този номер 409 на Флормар...и попаднах на снимка от която от пръв поглед разпознах чии са ръцете (по изящните пръсти 🙂), въпреки че формата на ноктите е съвсем друга... 😃

Оказа се, че го имам и този лак...🤣

# 606
Пробвай, аз много обичам да експериментирам, но нямам време 🙁 от две седмици съм без лак.

# 607
Аз съм есенна. Времето ми влияе на настроението, съответно и на цветовете, които ползвам.

Лаковете, само че са матирани:
Скрит текст:

Тези конкретно са съчетани с блузата, ама лаковете бяха първи Grinning
Скрит текст:

# 608
  • София
Страхотни сте всички! И аз вчера забърсах два Пастел-а, ще кача снимки, като реша да се лакирам Simple Smile

А пастелите от физически магазин или онлайн?

# 609
Пак сте показали големи красоти, момичета Purple Heart

От мен S-he 25 и S-he 15, и двата са мат :

И от предните дни Магдалена и S-he 05 :
Скрит текст:

# 610
  • Стара Загора
Нещо, много нежно , от мен. Въобще не ми е есенно!

# 611
  • София
А пастелите от физически магазин или онлайн?
От физически магазин - в малките, квартални парфюмерии съм ги намирала.

# 612
  • София
Розова магнолия, лакът Бел ми прилича много на номер 06. Кой номер е ГР Кератин?  [/spoiler]

Бел наистина е номер 06, другите не знам кои номера са, те си останаха в магазина 🙂

Джаста Праста, принципно си права, разполагам и с бързосъхнещ топ и със изсушител. Но като сложа 2 слоя лак, не съхне толкова бързо, а и топ лакът размазва всичко, ако не е изсъхнало добре. 😏

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 14:43 от Розова магнолия

# 613
С топ лака на Сеш се втвърдяват и слоевете лак много бързо, не е само отгоре да засушава на пипане. Обикновено се лакирам късничко вечер че тогава имам време и само това ме устройва. Пак не е след 5 минути като са основа с 2 слоя лак и дебел слой топ отгоре де. Ама примерно до половин час съм си легнала без да се опасявам че ще ми се отпечатат чаршафите и косата по лака.
Слагам всички слоеве без да чакам изобщо между тях, свършвам един слой и почвам отначало следващия.

# 614
На мен Куик драй на ГР и Спийд драй на Пърфект не ми правят такива номера. Както и мат топовете. Топа на Дъглас обаче лекинко ме изпорти и ми направи  "чаршафи", които отдавна бях забравила. Нямам драма аз с бързото съхнене, отдавна съм му хванала цаката. Е, понякога някой нов топ си прави шегички, но отива в графа: "Когато имам време" или върху него нанасям топ, който съхне бързо.

Общи условия

Активация на акаунт