Лакове за нокти - 154

• 41 277
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Много сте хубави и цветни всички Simple Smile

Аз съм есенна днес с номер 35 и номер 03 от gel shine серията на Голдън Роуз. Въпреки, че не съм най-големия фен на разноцветни нокти на моите ръце, днес разнообразих Simple Smile

Повече снимки има в Инстаграм - https://www.instagram.com/p/CUuIoAgMLUj/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 11:43 от Раче Oсмокраче

# 646
Марсала е тъмно червено, бордо, но с една идея по-опушено и студено. Мисля, че даже идва от името на виното, което се казва така. Поне аз така го разбирам този цвят Smile

Така хубаво го описа, че чак ми се допи вино. 😄

# 647
  • Варна
Flormar 385 red velvet.

# 648
Тина, припомни ми как се правеше това, пласт прозрачен лак, декорация, още един пласт от лака ли?

# 649
Тина, много стилно. И на мен много ми харесва с декорация под лака 🙂
От мен ГР кератин 60, Есенс 74 и Бел 247.

# 650
Момичета, прекрасни 🥰
Арабеск, в Гугъл видях всякакви опушени-керемидени-винени нюанси като "цвят марсала", та още ми е неясно...😅🤔
Tина, нещо става...виждам ЛС от теб от сутринта (поне така пише) обаче като го отворя няма текст. 😕 Освен това, всички вече прочетени съобщения ми излизат с голям, удебелен шрифт на изпращача...
Момичета, само при мен ли е така или форумът се е бъгнал нещо от снощи?!🤔🙄

# 651
  • волно калдъръмче
Може да се е бъгнал. Аз получих безумно съобщение от потребител, чието име не съм срещала във форума, в което искаше да му пиша и си беше дал ел. поща.

# 652
Вяра, писах и в темата за въпроси към модераторите, безумно е това...
Скрит текст:
Наскоро аз пък получих ЛС където ме пращаха на някакъв сайт да участвам в някакво предизвикателство...🤭

# 653
  • Варна
Amini, така е да, слой лак тип желе, после са бели стикери при мен, после още един слой от лака. Някой път ще пробвам някой лак и с черни стикери. Даже и за този си помислих, че сигурно щеше да стои добре с черни.
Долче, не знам, може и да има бъг, като пиша съобщение, на преглед си излиза и линк, и текст, както си трябва да е, обаче като го изпратя - нищо общо.

# 654
Взех да се запалвам по идеята да комбинирам обикновен лак с гел топ и да пека на лед лампа. Гледах едно много полезно видео в ютюб. Номерът е обикновеният лак да е напълно изсъхнал.
https://youtu.be/vkAtPRPYCaE
https://youtu.be/vkAtPRPYCaE

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 18:25 от Atamagaokashii

# 655
Аз пък си купих ел. пилата от Лидъл. 😁 Много съм изненадана, че имаше достатъчно бройки (поне 10 бр), в последните години се изчерпваха още на ден 1-2...Малко ми е странно с тези "интуитивни" стрелки за посоките, но ще свикна. 😃

# 656
Атама, онзи ден Долче питаше за комбинацията и  казах това за изсъхването, аз слагам топа на следващия ден.

# 657
Да, обаче не съобразих, че няма да става този номер върху изградени нокти...😆 Но за ноктите на майка ми би се получило.

# 658
Долче, още по-добре е изградени. Така ще се получи сандвича.

# 659
Аmini, обаче от ацетонов лакочистител изграденото започва да се клати/отлепя...Нямам желание всяка седмица да изграждам и да правя сериозни поправки, честно казано. С безацетонов лакочистител го няма този проблем, но мисля, че не сваля гел топ или гел лак...

Общи условия

Активация на акаунт